Billeje Gran Canaria

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Gran Canaria.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Gran Canaria

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Gran Canaria

EasyTerra Biludlejning Gran Canaria er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.1 af 10 Antal kundebedømmelser: 32
Jã¸rgen Thomsen Overgaard Budget Gran Canaria Lufthavn
“Vi lejede bil på Gran Canaria”

“Vi lejede bil på Gran Canaria. Alt fungerede godt. God service ved Skranken. Bilen let at hente og aflevere.”

19-01-2018 09:42
Jã¸rgen Sinius Clausen Avis Gran Canaria Lufthavn
“avis”

“Fin ny bil, ingen ekstra udgifter, ok service”

30-12-2017 13:58
F Stiekema Avis Gran Canaria Lufthavn
“Jeg bruger altid EasyTerra, når jeg lejer en bil i udlandet.”

“Problemfri håndtering af det hele. Selv når jeg engang måtte aflyse en bil, som jeg allerede havde reserveret. Jeg kan især godt lide, at du kan købe selvrisikodækning, som er meget mere omkostningseffektiv end at gøre det direkte med udlejningsselskabet.”

31-05-2015 15:35

Information om Gran Canaria

Introduktion

Gran Canaria er det største og mest populære af de syv Kanariske Øer. Gran Canaria er en stenet og skovklædte ø, hvis midte ligger en symmetrisk vulkan, som er et godt besøg værd. Hovedstaden og havneby på denne smukke ø er Las Palmas de Gran Canaria. Denne smukke koloniale by er det administrative center i de østlige øer: Gran Canaria, Lanzarote og Fuerteventura.

Befolkning

Gran Canaria har omkring 789.000 indbyggere. Las Palmas de Gran Canaria, hovedstaden, har omkring 378.000 indbyggere. Det første indtryk er, at øen har en masse flere indbyggere fordi omkring 3 millioner turister hvert år kommer til at nyde alt, hvad den har at tilbyde.

Beliggenhed

Gran Canaria er et af de syv Kanariske Øer: Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura, Tenerife, La Gomera, La Palma og Hierro. De Kanariske Øer er placeret i den sydvestlige del af Marokko (på det afrikanske kontinent). Afstanden mellem øerne og Marokko varierer mellem 100 og 550 kilometer. Gran Canaria er den anden tættest på fastlandet, omkring 200 kilometer. Øerne ligger på Atlanterhavet.

Økonomi

Landbruget er meget vigtigt for øens økonomi. Den nordlige side af øen er langt grønnere end den sydlige del. På den nordlige side af øen er der mange bananplantager. Der er også frugtbare dale, hvor papaja, mango og citrusfrugter dyrkes. Handel med (blandt andre ting) øens produkter er også vigtigt for Gran Canaria. På grund af denne handel, fiskeri og turisme, Gran Canaria har en stor moderne havn, som giver mange arbejdspladser på øen. Endelig er turismen meget vigtig for øens økonomi. Turister er tiltrukket af det barske landskab, den grønne syd, den tørre nord, de smukke strande, den koloniale Las Palmas de Gran Canaria, turistattraktionerne og gastronomien.

Lufthavne

Gran Canaria har en lufthavn: Gran Canaria Lufthavn, som ligger 18 kilometer mod syd for hovedstaden Las Palmas de Gran Canaria. Denne ø er den eneste ø (for turister) på de østlige øer. Både indenlandske og internationale flyvninger ekspederes af denne lufthavn.

De fleste besøgende ankommer til Gran Canaria med fly. Der er også en mulighed for at komme fra Cadiz, der ligger på den sydvestlige kyst af Spanien. Mellem øerne selv er der også en række færgeservice. Der er hyppige busforbindelser mellem lufthavnen og blandt andre steder, hovedstaden, det er bus nummer 60. Bussen er den eneste form for offentlig transport på øen. Det giver dig mulighed for at nå ud til mange byer, landsbyer og ferieområder på øen. Det betyder, at du ikke behøver en udlejningsbil til at være mobil. Naturligvis er bussen en mindre behagelig måde at rejse.

Trafik og parkering

En udlejningsbil er en perfekt måde at opdage øen. Det giver dig mulighed for at forlade den nedtrådte sti. Normalt er vejene på øen gode. Jo mindre befærdet veje er, jo mindre gode er, som, kombineret med stejle fjelde og dale, gør en firehjulstrækker mere end en luksus. Parkering er kun problematisk på visse populære steder.

Gran Canaria har mange hoteller. Du kan vælge mellem meget billige til meget luksuriøse hoteller. I løbet af turistsæsonen er det tilrådeligt at booke dit hotelværelse i forvejen, hvis du ikke ønsker at løbe risikoen for ikke at finde, hvad du vil.

Eksterne kilder

For mere information om Gran Canaria, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Alle byer i Gran Canaria

EasyTerra Biludlejning Gran Canaria sammenligner priserne for biludlejning i de følgende byer: