Billeje Los Angeles International Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Los Angeles International Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Los Angeles International Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning USA
  3. Biludlejning Los Angeles
  4. Los Angeles International Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.1 af 10 Antal kundebedømmelser: 9
Flemming Jensen Avis Los Angeles International Lufthavn
“super let og tilgængeligt”

“super let og tilgængeligt”

03-06-2017 04:15
Heer Potuznik Alamo Rent a Car Los Angeles International Lufthavn
“Gennemskueligt tilbud, lave priser og fleksible.”

“Fremragende hjemmeside, aftalerne er altid korrekte og skulle du aflyse, kan du gøre det uden problemer.”

25-08-2015 22:11
J.w. Van Rooij Budget Los Angeles International Lufthavn
“Fremragende service for billig udlejningsbil”

“Jeg bruger EasyTerra regelmæssigt for at leje billige biler i udlandet. Altid med et godt resultat og til en lav pris.”

10-03-2015 12:51

Lokal information om Los Angeles International Lufthavn

Los Angeles International Lufthavn i en nøddeskal

Los Angeles International Lufthavn er en stor og travl lufthavn i USA med over 60 millioner rejsende om året. Befolkningen i Los Angeles ofte kalder den blot L-A-X, efter lufthavnskoden. Der er to terminaler og lufthavnen ligger 24 kilometer mod sydvest for byen.

Lufthavnen har ikke en tog station, men der er en gratis busservice til metrostationen. Ruten til lufthavnen er tydelig angivet. Og der er en pendulbus to gange per time mellem byens centrum og de forskellige af lufthavnens terminaler. Omkring lufthavnen er der mange hoteller. Ved ankomsthaller er der telefoner, der forbinder direkte til det hotel du har valgt. Derudover er der særlige skranker for hotelreservationer. De fleste hoteller har en pendulbus til terminalerne.

Overalt i lufthavnen er der (mellemmåltid) barer, caféer, fastfood og almindelige restauranter og is sælgere. Los Angels Lufthavn huser et stort antal butikker, herunder toldfri butikker i alle terminaler med undtagelse af terminal 1. Lufthavnen har nogle forretningsmæssige faciliteter i afgangshaller. Mere omfattende faciliteter er til rådighed på hoteller i nærheden af lufthavnen. Lufthavnen er meget tilgængelige for handicappede. I alle terminaler er der banker, vekselkontorer og hæveautomater. Derudover er der legeområder for børn og et stilhedens centrum. Der er defibrillatorer i alle terminaler.

I luftfartsindustrien er Los Angeles International Lufthavn vist med forkortelserne LAX (IATA lufthavnskode) og KLAX (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Los Angeles International Lufthavn

Andre udlejningssteder i Los Angeles

Ud over Los Angeles International Lufthavn i Los Angeles, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Los Angeles: