• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Nice Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Nice Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Nice Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Nice Lufthavn

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Nice Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Tilbud af udlejere på Nice Lufthavn

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Nice Lufthavn. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Rent a car

  8.7 (25)
  Fra kr 276 / dag
 • Enterprise

  8.5 (1713)
  Fra kr 289 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8.4 (14)
  Fra kr 267 / dag
 • Keddy By Europcar

  8 (3002)
  Fra kr 262 / dag
 • Alamo

  7.9 (7922)
  Fra kr 314 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3865)
  Fra kr 252 / dag
 • Sixt

  7.8 (2942)
  Fra kr 297 / dag
 • National Car Rental

  7.6 (384)
  Fra kr 396 / dag
 • Sicily by Car

  7.5 (3036)
  Fra kr 289 / dag
 • Hertz

  7.5 (6178)
  Fra kr 251 / dag
 • Thrifty

  7.4 (4907)
  Fra kr 177 / dag
 • Budget

  7.4 (9016)
  Fra kr 267 / dag
 • LUTAM

  7.4 (13)
  Fra kr 244 / dag
 • Avis

  7.2 (5362)
  Fra kr 281 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3480)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  7.1 (7344)
  Fra kr 256 / dag
 • Goldcar

  6.8 (5113)
  Fra kr 229 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.3 (160)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • InterRent

  6.1 (5931)
  Fra kr 465 / dag
 • RPS Luxe

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • CITROEN

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Edel & Stark

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Carwiz rent a car

  8.1 (408)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • AbsoluteCar

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Elite (Luxury)

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Travel Car

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Nice Lufthavn gennemsnitlig dagspris pr. måned

Nice Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Nice Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Nice Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Nice Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Nice Lufthavn), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Nice Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Nice Lufthavn), er Februar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Nice Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Nice Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Nice Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Nice Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Nice Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Nice Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Nice Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Nice Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Nice Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Nice Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Nice Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Nice Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Nice Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Nice Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Nice Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Nice Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Nice Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Nice Lufthavn) er November den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Januar er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Nice Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Nice Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Nice Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Nice Lufthavn) er September den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejning destination Nice Lufthavn

Øvrige udlejningssteder i Nice

Ud over Nice Lufthavn i Nice, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Nice:

Lokal information om Nice Lufthavn

Nice er en by i den sydøstlige del af Frankrig, og det er en populær rejsedestination særligt på grund af byens attraktive klima og beliggenhed ud til Middelhavet. Nice kan mange ting, og faktisk er Nice Frankrigs femtestørste by, og så er det samtidig en af landets mest besøgte feriedestinationer.

Info om Nice lufthavn

Nice lufthavn er den primære lufthavn, hvis du rejser til Côte d'Azur. Nice er samtidig også Frankrigs tredje travleste samt tredje største lufthavn.

Nice lufthavn ligger 6,5 km sydøst for centrum, og er en international lufthavn. I lufthavnen finder du et stort udvalg af butikker, barer og restauranter.

Hvis du rejser fra København til Nice lufthavn, så afgår der dagligt rejser til Nice lufthavn, og ellers kan du komme til Nice med faste flyforbindelser via Paris eller andre storbyer i Europa. Flere kendte lavprisselskaber som Easy Jet og Norweigan air flyver til Nice, så du kan være heldig at finde billige billetter til en af Frankrigs populæreste feriedestinationer.

Transport til og fra Nice lufthavn

Nice lufthavn ligger 6,5 km sydøst for centrum, men det er heldigvis nemt at komme til og fra lufthavnen. Billeje i Nice lufthavn er klart den nemmeste løsning når du skal rundt og besøge de populære destinationer.

Der kører lufthavnsbusser til og fra Nice lufthavn. Lufthavnsbusserne er billige, men det er desværre ikke altid så let at tyde hvornår de kører, og hvor de kører hen.

Der kører også lokale busser fra lufthavnen. Ligesom lufthavnsbusserne er de lokale busser også billige, så hvis du leder efter en billig løsning, så er der masser af muligheder for at komme til og fra lejligheden med bus.

Det er selvfølgelig også muligt at tage en taxi eller Uber fra lufthavnen. Taxaerne i Frankrig har haft et dårligt ry, for at tage for meget i betaling fra turister, derfor er der blevet indført en fast rate til og fra lufthavnen, som starter på 32 Euro for at komme fra lufthavnen ind til byen. Uber er nogenlunde samme pris, her kan prisen dog variere ud fra chaufføren og antal personer i bilen.

Den nemmeste måde at komme rundt i Nice og den sydlige del af Frankrig er med billeje. Billeje i Nice lufthavn er nemt og hurtigt, og så kan du komme direkte fra og til hotellet i egen bil. Du kan leje en bil i lufthavn eller i centrum, og så bestemmer du selv hvilke populære destinationer, du vil køre til.

Lej en bil i Nice lufthavn

Hvis du drømmer om en kør-selv-ferie i Provence eller langs den franske Riveria, så er Nice den perfekte destination at flyve til. I Nice lufthavn er der mulighed for billeje, så du kan opleve alt hvad byen og de omkringliggende områder har at byde på. Med billeje har du også mulighed for at udforske en større del af sydfrankrig og tage på dagsture langs den franske Riveria. Med billeje i Nice lufthavn kan du blandt andet tage på dagsture til Monaco eller St. Tropez, som er populære destinationer at opleve.

Med billeje kan du besøge ligeså mange byer du vil langs Nice Côte d'Azur, og det er kun dig selv der sætter grænser for, hvad du vil nå at opleve på din ferie.

Det kan være svært at overskue hvilket firma med biludlejning i Nice, du skal vælge på ferien. På EasyTerra får du hjælp til at sammenligne priser på forskellige biludlejningsselskaber, så du får den bedste pris på billeje.

Udforsk Nice med billeje

Nice er centrum for den franske riviera. Her finder du smukke gamle bygninger, masser af spændende musseer og smuk natur. I Nice er der masser af spændende oplevelser, og byen er omringet af bjerge og roligt blåt hav, som indbyder til køreturer, hvor du kan nyde panoramaudsigten fra bilen undervejs. Med biludlejning i Nice lufthavn kommer du let omkring til byens mange spændende seværdigheder, og der er masser at opleve i Nice. Langs den franske Riveria, Côte d'Azur, kan du nyde shopping og strand i de forskellige badebyer. Med billeje i Nice lufthavn har du også mulighed for at tage på køre-ferie i det sydlige Frankrig, hvor du med bilen kan opleve sydfrankrigs maleriske natur. Derudover er Provence også et paradis for både vin- og madelskere.

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Rent a car
 • Enterprise
 • Goldcar Key'n Go
 • Keddy By Europcar
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • National Car Rental
 • Sicily by Car
 • Hertz
 • Thrifty
 • Budget
 • LUTAM
 • Avis
 • FireFly Car Rental
 • Europcar
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • InterRent
 • RPS Luxe
 • CITROEN
 • Edel & Stark
 • Your Rent
 • Carwiz rent a car
 • AbsoluteCar
 • Elite (Luxury)
 • Travel Car