Billeje München

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i München.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje München

 1. Hjem
 2. Biludlejning Tyskland
 3. Biludlejning München
EasyTerra Biludlejning München er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.8 / 10
Antal anmeldelser i München: 17
Michael Seiersbã¸ll
“Super service”

“Super service”

08-07-2019 03:58
Marianne
“Nemt”

“Nemt, enkelt og nogenlunde hurtigt at afhente bil. Lidt pudsigt når man skal aflevere i München, men det var OK”

15-08-2017 06:46
Kees Wierenga
“Biludlejning”

“"Vi lejede en bil i München Lufthavn med god tid. Afhentning af bilen vi lejede et par måneder tidligere tog en evighed. Vi forstod det ikke, hvorfor det skulle tage så lang tid. De havde kun to bemandede serviceskranker og der var en kæmpestor kø bag os. Baseret på bookingerne bør de vide, at de kan forvente en masse mennesker. Ikke sandt? "”

31-05-2015 18:27

Information om München

Biludlejning München
Biludlejning München

Introduktion

München er den tredjestørste by i Tyskland og hovedstaden af staten Bayern.
I det gamle centrum (Altstadt) er der mange interessante historiske bygninger. Marienplatzen er hjertet af byen med dets smukke nygotiske rådhus (Neue Rathaus). Denne bygning har et tårn med Münchens symbol: en lille munk. Byens navn kommer af det tyske ord for "lille munk" (mönchen).

Hvert år - begyndende på den sidste lørdag i september - danner München scenen for en stor fest, Oktoberfesten. Store mængder af øl drikkes og millionvis af turister tiltrækkes.

Befolkning

Byen har 1,3 millioner indbyggere, men inklusiv forstæderne, har Stormünchen en befolkning på omkring dobbelt så mange.

Beliggenhed

München er beliggende på floden Isar i den sydlige del af Tyskland nær de nordlige bjerge af Alperne. Grundet dets beliggenhed kan dets sommere være regnfulde og vintrene kan være temmelig kolde. Sommetider er der en varm vind fra bjergene (föhnen), der kan få temperaturen til at stige indenfor få timer.

Økonomi

Byen har den stærkeste økonomi i hele Tyskland. München har en ledende rolle indenfor bioteknologi, ICT og nye servicer. Microsofts tyske hovedkvarterer er f.eks. beliggende i München, hvilket giganter indenfor teknologi, Siemens og Infineon, også er. Bil -og maskineindustrierne er også godt repræsenterede med fabrikker og hovedkvartere fra BMW, MAN (lastvogne), MTU Aero Engines og Krauss-Maffei.
Endvidere er byen et financielt centrum. Forsikringsgiganterne Allianz og München Re har deres hovedkvarterer i byen. Der er også flere publikationshuse og byen afholder mange messer og konferencer.

Lufthavne

Den internationale Franz Josef Strauss lufthavn er beliggende 30 km. nordøst for byen. Lufthavnen har mange internationale forbindelser mod f.eks. London, Amsterdam og Paris. Der er to togforbindelser (Schnellbahn) mod lufthavnen: S1 fra den østlige del af byen og S8 fra den vestlige. Der er planer om at forbinde lufthavnen med Hauptbahnhofen (hovedbanegården) via et magnetisk svævetog. Dette betyder, at lufthavnen kan nåes fra centrum af byen på blot 10 minutter.

Offentlig transport

München har et fremragende offentligt transportnetværk bestående af bytoge (S-Bahn), metroer (U-Bahn), sporvogne og busser. Hauptbahnhofen og de mindre togstationer Pasing og Ostbahnhof er offentligt transportsknuder. Sporvognen og U-Bahnen er meget passende til at udforske bycentrum med. For forstæderne er S-Bahn den bedste form for offentlig transport.
Du kan købe en dagsbillet, som er gyldig for hele netværket. Derudover er der, hvad der kaldes Streifenkarte, sammenligneligt med det hollandske strimmelkort.

Trafik og parkering

Byen er beliggende på et knudepunkt af de tyske motorveje (Autobahn), der alle forbindes med den centrale ringvej (Mittlerer Ring) omkring byen. Husk, at disse motorveje er ekstremt travle i løbet af morgen -og aften myldretiden, i løbet af vinteren og i løbet af weekender, samt i begyndelsen og slutningen af tyske skolers ferier. Der kan være ekstremt lange trafikpropper på motorvejene omkring byen.

Som det politiske, økonomiske, sociale og kulturelle centrum i Sydtyskland er München en meget travl by. Det kan være problematisk at orientere sig og samtidig være opmærksom på den travle trafik. Derudover kan det være svært at finde en parkeringsplads. Det bedste sted at parkere din bil er i et parkeringshus og derefter fortsætte på fod eller ved offentlig transport. Nær Hauptbahnhofen er det store Karlsplatz-parkeringshus og lige syd for shoppingsområdet Kaufingerstrasse er Faebergraben-parkeringshus.

Hoteller

Byen har et bredt antal muligheder for overnatning. Omkring Hauptbahnhofen vil du finde de billige (ungdoms) hosteller og lusuriøse hoteller. Der er indkvarteringsmuligheder på hoteller overalt i München i ethvert prisleje, dog mest koncentreret omkring Schwabing-området og omkring Ostbahnhof. München tiltrækker mange forretningsrejsende og turister. Vi anbefaler på det stærkeste, at du booker dit hotelværelse på forhånd. Hvis du vil besøge byen i løbet af Oktoberfesten, kan du være nødt til at booke dit værelse måneder (endda op mod et år) forinden.

Eksterne kilder

For mere information om München anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • AbsoluteCar
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Buchbinder
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Edel & Stark
 • Elite (Luxury)
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Flizzr
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • McRent
 • National Car Rental
 • Peugeot
 • Renault
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Biludlejningssteder i München

EasyTerra Biludlejning München sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Tyskland, men i en anden by end München, klik venligst igennem til Biludlejning Tyskland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Tyskland du ønsker at leje en bil.