Billeje Barcelona

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Barcelona.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Barcelona.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Barcelona

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Barcelona
EasyTerra Biludlejning Barcelona er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.7 af 10 Antal kundebedømmelser: 42
Rene Hoogendoorn Avis Barcelona Lufthavn
“Billeje i Barcelona”

“"God oplevelse; bilen var klar ved Ankomsthallen, så vi ikke skulle tage en bus. Vi købte en fradragsberettigede dækning, men da jeg hentede bilen skulle jeg stadig betale et ekstra gebyr. Det forekommer mig mærkeligt. Bortset fra dette var alt fint, herunder en fuld = fuld aftale for benzin. "”

10-03-2015 16:45

Information om Barcelona

Biludlejning Barcelona
Biludlejning Barcelona

Introduktion

Barcelona er en af de travleste havne i Middelhavet, og hovedstaden i Catalonien (provinsen i Spanien). Inden for kultur, handel og sport er Barcelona på linje med andre store europæiske byer. Dette gør Barcelona og Madrid hinandens rivaler. En af de ting, som Barcelona er verdensberømt for er Gaudis værker.

Befolkning

Barcelona har omkring 1.5 millioner indbyggere, hvilket gør det til den næststørste by i Spanien.

Beliggenhed

Barcelona ligger i det nordøstlige Spanien på Middelhavet. På en afstand af omkring 100 kilometer mod nord ligger Pyrenæerne. På en lidt større afstand er grænsen til Frankrig og Andorra.

Økonomi

Barcelonas økonomi afhænger mest af alt af turisme. Hvert år, mange turister besøger byen. Barcelona har meget at tilbyde i form af historie, arkitektur (for eksempel Gaudi), kultur, natteliv og gastronomi. I 1992 blev De Olympiske Lege afholdt i Barcelona, som har ført til en forbedring af mange dele af byen. I 2004 var Barcelona vært for Forum de Universal de les Cultures, som også var godt for byens økonomi. Byens havn bidrager også en hel del til dens økonomi.

Lufthavne

Aeroport del Prat er Barcelonas internationale lufthavn. Det ligger 12 kilometer mod sydvest for byen, og det ekspederer direkte flyvninger fra Nordamerika og mange byer i Europa. Forskellige lavprisselskaber blandt andet Ryanair, anvender Girona Lufthavn, som ligger omkring 80 kilometer mod nord for Barcelona.

Offentlig transport

Undergrundsbanen er den bedste måde at bevæge sig rundt i Barcelona. Der er 5 linjer, der vil tage dig "overalt". Busbilletter er ikke gyldige på metro og vice versa. Den billigste billet til bussen er T-2 billet, der giver ti tur. Der er også en tovbane og en sporvogn i byen, der i dag er mere en turistattraktion end en praktisk form for transport.

Trafik og parkering

Barcelona har ensrettet trafik mange steder, hvilket gør kørsel gennem byen en temmelig langsommelig affære. Dette kan ikke være sådan en dårlig ting for besøgende til byen. Men det er vigtigt at være opmærksomt, fordi hvis du går glip af en drejning, kan det tage et stykke tid at vende tilbage til samme sted.

Det er temmelig svært at finde et sted at parkere i byens centrum. Vær ikke fristet til at parkere, hvor du ikke får lov til det, fordi det kan vise sig at være en dyr fejltagelse. Den enkleste måde er at parkere i udkanten af byens centrum og derefter fortsætte til fods eller taxi eller offentlig transport.

Hoteller

I Barcelona er du nødt til at booke dit hotelværelse i forvejen. Til De Olympiske Lege i 1992 blev mange nye hoteller bygget, men det har næppe forbedret situationen. Det er vigtigt at booke forude, ikke kun i højsæsonen, fordi under lavsæsonen er der jævnligt messer og udstillinger, der forårsager, at hoteller bliver fyldt op hurtigt, så kun de værste hoteller er til rådighed.

Eksterne kilder

For mere information om Barcelona anbefaler vi Google, og de følgende kilder: 

Biludlejningssteder i Barcelona

EasyTerra Biludlejning Barcelona sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Barcelona, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.