• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Barcelona

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Barcelona.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Gyldig indtil den 31. maj
Summer Sale
Op til 25% rabat på din lejebil
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Barcelona

EasyTerra Biludlejning Barcelona er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Barcelona

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Barcelona

Biludlejningstilbud i Barcelona

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Barcelona

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Barcelona

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Barcelona. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Alamo

  8.6 (7906)
  Fra kr 189 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8.6 (10)
  Fra kr 143 / dag
 • Enterprise

  8.3 (1707)
  Fra kr 184 / dag
 • Nizacars

  8.1 (353)
  Fra kr 87 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Flizzr

  7.9 (270)
  Fra kr 179 / dag
 • Hertz

  7.9 (6161)
  Fra kr 143 / dag
 • Sixt

  7.8 (2928)
  Fra kr 177 / dag
 • Leasys

  7.8 (902)
  Fra kr 382 / dag
 • Europcar

  7.7 (7319)
  Fra kr 150 / dag
 • Budget

  7.4 (8999)
  Fra kr 134 / dag
 • Avis

  7.2 (5348)
  Fra kr 149 / dag
 • Drivalia

  7.1 (217)
  Fra kr 82 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7 (3851)
  Fra kr 127 / dag
 • Thrifty

  7 (4885)
  Fra kr 137 / dag
 • Keddy By Europcar

  7 (2991)
  Fra kr 140 / dag
 • Centauro

  6.7 (4506)
  Fra kr 106 / dag
 • Record Rent a Car

  6.6 (1384)
  Fra kr 54 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (160)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • FireFly Car Rental

  6.4 (3463)
  Fra kr 57 / dag
 • InterRent

  6.1 (5931)
  Fra kr 371 / dag
 • Goldcar

  5.8 (5106)
  Fra kr 69 / dag
 • OK Mobility

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 44 / dag
 • Carwiz rent a car

  8.1 (404)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Touring Cars

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • ACE Rent A Car

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • CITROEN

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Barcelona?

Barcelona - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Barcelona) er Februar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Barcelona - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Barcelona) er Februar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Barcelona), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Barcelona - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Barcelona), er November den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juli er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Barcelona - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Barcelona) er Januar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Barcelona - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Barcelona) er Februar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Barcelona - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Barcelona) er Januar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Barcelona - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Barcelona) er November den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Barcelona - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Barcelona) er November den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Barcelona - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Barcelona) er November den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Barcelona - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Barcelona) er Januar den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Barcelona - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Barcelona) er November den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Barcelona - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Barcelona) er Februar den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Barcelona - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Barcelona) er November den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juli er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Barcelona - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Barcelona) er November den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Barcelona - Hvornår er det billigst at leje en varevogn?

På denne destination (Barcelona) er Marts den billigste måned at leje en varevogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje en varevogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Barcelona

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Barcelona, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Barcelona

EasyTerra Biludlejning Barcelona sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Av. de Pau Casals, 16
Av. les Garrigues, 1-3
Av. les Garrigues, 55
Av. Mare de Déu de Bellvitge, 3
Avinguda Diagonal, 622
C. d'Espronceda, 6
C. de Pallars, 457
C. de Pere IV, 129
C/ de Badajoz, 125
C/ de Badajoz, 168
C/ de Numància, 37
C/ de Potosí, 1
C/ de València, 177
C/ de València, 262
C/ de Viriat, 43
C/ del Rector Triadó, 104
Carrer d'Aragó, 54
Carrer de Carreras i Candi, 66
Carrer de Dolors Batlle i Sunyer, 17
Carrer de la Riera Roja, 26
Carrer de la Selva, 9
Carrer de Muntaner, 45
Carrer de Múrcia, 52
Carrer de Palaudàries, 5-7
Carrer de Rivadeneyra, 3
Carrer de Rosa Sensat, 4
Carrer de Salvador Espriu, 61
Carrer de Viladomat, 214
Carrer del Cardenal Reig, 11
Carrer K Zona Franca
Carrer Tirso de Molina, 25
Carrer Torrent del Matre Sig, 13
Ctra. de la Santa Creu de Calafell, 78-80
Ctra. de la Vila, 64
Ctra. de Mena, 34
Gran Via de les Corts Catalanes, 680
Moll de Barcelona
Pg. de Gràcia, 126
Pg. de Joan de Borbó, 4
Pg. del Taulat, 262-264
Rambla de Catalunya, 40
Rambla de Catalunya, 74

Information om Barcelona

Barcelona ligger i den nordøstlige del af Spanien og er Cataloniens hovedstad. Byen ligger ud til Middelhavet, og derfor har du mulighed for at kombinere både strand og storby med en ferie til Barcelona. Som du kan læse i de følgende afsnit er Barcelona blandt de mest populære byer og er i høj grad et besøg værd, hvis du interesserer dig for arkitektur.

Ved at benytte dig at billeje i Barcelona lufthavn har du desuden mulighed for at tage på smukke dagsture uden for byen. Her kan du blandt andet smage på nogle af de bedste vine og nyde den smukke udsigt fra bjergene. Ved at leje en bil hjemmefra, får du en ferie med endnu mere frihed. I Barcelona Lufthavn kan du blot gå efter "rent a car"-skiltene, så vil afhentningen blive klaret nemt og hurtigt.

Billeje Barcelona; interessante steder at besøge

En af de ting, som Barcelona især er kendt for er den flotte arkitektur. I byen kan du blandt andet finde Gaudis mest populære værk ved navn La Sagrda Familia. Dette bygningsværk er en kirke, som blandt andet består af vindeltrapper og høje spir.

Når du har besøgt La Sagrda Familia, er det oplagt at fortsætte videre til fods ned gennem Ramblaen. Ramblaen er en gade for sig, da der her er oplevelser for enhver smag. Ramblaen ligger i centrum af byen og fører både ned til Colombus-monumentet og havet, hvor du passende kan tage dig en dukkert ved en af de populære sandstrande.

Har du fået nok af sol og strand, kan du trække dig tilbage til den lidt mere skyggefulde del af byen nemlig Barcelonas gamle bydel. Det gotiske kvarter er fyldt med smalle gader, som man sagtens kan bruge lang tid på at udforske. Her vil du, ligesom i de andre dele af byen, også blive mødt af et væld af smukke arkitektoniske detaljer.

Du kan med fordel leje en bil, når du skal rundt og se de mange populære destinationer i og omkring Barcelona. Med biludlejning i Barcelona kan du nemlig spare utrolig meget tid på transport, og på den måde bliver tiden på din ferie udnyttet bedre. Du kan blandt andet leje bil i Barcelona Lufthavn.

Gå på opdagelse i byen - lejebil Barcelona

Med billeje i Barcelona har du mulighed for mange gode dagsture uden for byen. En af de populære destinationer er blandt andet Montserrat, som ligger en times kørsel uden for Barcelona. Her kan du komme op i bjergene og nyde den smukke udsigt. Desuden byder Montserrat på et kloster, som bestemt er et besøg værd.

Kører du lidt længere nordpå langs kysten, vil du støde på byen Girona. Denne by er blandt de mest populære og er et besøg værd på grund af det velbevarede jødiske kvarter, de smukke udsigter samt Eiffelbroen, som blev tegnet af Gustav Eiffel lige inden opførelsen af Eiffeltårnet. Hvis du gør brug af billeje i Barcelona lufthavn, er det let for dig at komme ud at opleve byen.

Penedés er et vinområde i Spanien, som du med fordel kan besøge, hvis du vil vide mere om din populære vine. Hvis du har en svaghed for vin, er dette område bestemt et besøg værd. Her har du nemlig mulighed for at komme på udsøgt vinsmagning. På EasyTerra kan du finde billeje i Barcelona lufthavn, så du har mulighed for at få nogle af disse fantastiske oplevelser.

Overnatningsmuligheder i Barcelona

Barcelona er en utrolig populær ferieby, som hvert år besøges af mange tusinde turister. Dette betyder ligeledes, at der er mange muligheder for overnatning, hvad enten du er til de helt billige hostels, eller du mere er på udkig efter en luksuriøs oplevelse med rig mulighed for selvforkælelse.

Priserne på overnatning i Barcelona svinger utroligt meget, alt efter om det er højsæson eller lavsæson. I foråret og efteråret er temperaturerne i Barcelona mest behagelige, men det er til gengæld også her, at priserne er højest.

Vil du slippe for det værste turistræs og opsøge muligheden for et lidt billigere hotelværelse, er det derfor oplagt at besøge nogle af de nærliggende byer. Med billeje i Barcelona har du rig mulighed for at køre mellem Barcelona og de mindre byer uden for byen.

Biludlejning Barcelona lufthavn

Den primære, internationale lufthavn i Barcelona er kendt under navnet El Prat. Barcelona lufthavn, El Prat, ligger 10 km sydvest for Barcelona centrum, og det vil sige, at du let kan klare transporten mellem byen og lufthavnen ved hjælp af billeje i Barcelona lufthavn.

På vores hjemmeside kan du booke biludlejning til Barcelona Lufthavn. Desuden har du på hjemmesiden mulighed for at sammenligne forskellige lejebiler, så du kan finde den bil, der passer dig bedst. Hvis du har booket hjemmefra, kan du blot følge "rent a car"-skiltene, når du kommer til El Prat i Barcelona. På den måde kan du modtage den bil, som du har lejet uden besvær.

Eksterne kilder

For mere information om Barcelona anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo
 • Goldcar Key'n Go
 • Enterprise
 • Nizacars
 • National Car Rental
 • Flizzr
 • Hertz
 • Sixt
 • Leasys
 • Europcar
 • Budget
 • Avis
 • Drivalia
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Keddy By Europcar
 • Centauro
 • Record Rent a Car
 • Rhodium Car Rental
 • FireFly Car Rental
 • InterRent
 • Goldcar
 • OK Mobility
 • Carwiz rent a car
 • Touring Cars
 • ACE Rent A Car
 • CITROEN
 1. Hjem
 2. Biludlejning Spanien
 3. Biludlejning Barcelona