Billeje Rom Fiumicino Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Rom Fiumicino Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Rom Fiumicino Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Biludlejning Rom
  4. Rom Fiumicino Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.6 af 10 Antal kundebedømmelser: 16
Johannes Jonk Europcar Rom Fiumicino Lufthavn
“Ofte den mest økonomiske.”

“I sammenligning med andre udlejningsfirmaer er EasyTerra generelt billigst.”

31-07-2015 09:40

Lokal information om Rom Fiumicino Lufthavn

Rom Fiumicino Lufthavn i en nøddeskal

Rom Fiumicino Lufthavn er også kendt som Leonardo Da Vinci Lufthavn, men normalt kaldes det Fiumicino Lufthavn og det er den vigtigste lufthavn i Rom. Det er en travl lufthavn: I 2005 ekspederede den 29 millioner passagerer. Lufthavnen har fire terminaler og mellem dem er der en pendulbus forbindelse hver 20 minutter. Pendulbussen stopper også ved den lange parkeringsområde. Lufthavnen ligger 26 kilometer mod sydvest for Rom, og det er let at nå i bil fra ringvejen omkring den italienske hovedstad. Det er også nemt at nå med tog og bus. Lufthavnen har et hotel, som er forbundet til terminalen og til togstationen gennem en luftbro. Der er en gratis pendulbus til to andre hoteller i det omkringliggende område.

Der er en omfattende shoppingsområde med over 130 butikker. I alle terminaler er der (mellemmåltid) barer, caféer og restauranter. Der er et business center med begrænsede åbningstider og der er to VIP-lounges med brusekabiner og computere med internetadgang. Lufthavnen huser også banker, vekslingskontorer, hæveautomater og postkontorer.

I luftfartsindustrien er Rom Fiumicino Lufthavn vist med forkortelserne GCO (IATA lufthavnskode) og LIRF (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Rom Fiumicino Lufthavn