Billeje Rom Fiumicino Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Rom Fiumicino Lufthavn for dig.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Rom Fiumicino Lufthavn.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Rom Fiumicino Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Biludlejning Rom
  4. Rome Fiumicino Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.8 af 10 Antal kundebedømmelser: 32
Carsten Bøwig SIXT Rent a Car Rom Fiumicino Lufthavn
“God service!”

“God service!”

06-09-2019 11:47
Johannes Jonk Europcar Rom Fiumicino Lufthavn
“Ofte den mest økonomiske.”

“I sammenligning med andre udlejningsfirmaer er EasyTerra generelt billigst.”

31-07-2015 09:40

Lokal information om Rom Fiumicino Lufthavn

Guides.locations.italy.rome-fiumicino-airport

Rom Fiumicino Lufthavn i en nøddeskal

Rom Fiumicino Lufthavn er også kendt som Leonardo Da Vinci Lufthavn, men normalt kaldes det Fiumicino Lufthavn og det er den vigtigste lufthavn i Rom. Det er en travl lufthavn: I 2005 ekspederede den 29 millioner passagerer. Lufthavnen har fire terminaler og mellem dem er der en pendulbus forbindelse hver 20 minutter. Pendulbussen stopper også ved det store parkeringsområde. Lufthavnen ligger 26 kilometer mod sydvest for Rom, og det er let at nå i bil fra ringvejen omkring den italienske hovedstad. Det er også nemt at nå med tog og bus, men det er helt klart lettest med bil.. Lufthavnen har et hotel, som er forbundet til terminalen og til togstationen gennem en luftbro, hvilket er et fint hotel hvis man blot mellemlander i Rom Fiumicino Lufthavnen. Der er en gratis pendulbus til to andre hoteller i det omkringliggende område.

Der er et omfattende shoppingsområde med over 130 butikker. I alle terminaler er der (mellemmåltid) barer, caféer og restauranter. Der er et business center med begrænsede åbningstider og der er to VIP-lounges med brusekabiner og computere med internetadgang. Lufthavnen huser også banker, vekslingskontorer, hæveautomater og postkontorer.

Billeje i Rom Fiumicino Lufthavn

Rejser du til Rom eller omegn og lander i Rom Fiumicino Lufthavn, så er der gode muligheder for at leje en bil. Italien og især Rom er en destination for mange rejsende, både folk på ferie, men også forretningsrejsende. Grundet den store popularitet er der også mange muligheder for billeje i Rom Fiumicino Lufthavn. Alle de store biludlejningsvirksomheder er repræsenteret, hvilket giver dig gode fordele for at finde billeje til gode priser.

For at få de bedst mulige priser, når du skal leje en bil så anbefaler vi at være ude i god tid. Når du er ude i god tid så er der både større muligheder for at finde en bil i den størrelse, som du søger, men også finde den bedste pris. Netop billeje i Rom Fiumicino Lufthavn er generelt kendt for at have gode priser, men det skader aldrig at være ude i god tid.

Selvom at Rom er en storby, hvor man kan gå eller tage metroen rundt i, så kan det alligevel anbefales at leje en bil. Det kan især anbefales hvis man bruger mere end et par dage i Rom, så kan det være en god ide at leje en bil og opleve nogle af de ting der ligger rundt om Rom. Der er masser af fantastisk natur rundt om Rom, som mange turister tit overser, men som er let tilgængelig med en bil.

Billeje i Rom Fiumicino er altså på mange måder en god måde at opleve byen, og hvad der ligger rundt om på en anden måde end de andre turister tit gør. Man vil kunne opleve unikke seværdigheder som f.eks. Vila d’Este der ligger i byen Tivoli. Det er en fantastisk perle, som mange turister sjældent får besøgt. Tivoli ligger cirka 35 kilometer uden for Rom, og er et fantastisk sted til at indtage sin medbragte middagsmad.

Seværdigheder

Hvis man opholder sig længere tid i Rom, så kan det være meget rart at komme lidt uden for byen. Rom er en storby som alle andre storbyer, hvilket for mange mennesker godt kan virke overvældende.

Ostia Antica

Ostia er helt klart et besøg værd hvis man har behov for, at komme lidt uden for ROm som kan være meget hektisk for mange mennesker. Ostia Antica er en gammel havneby, hvor man gennem de seneste 150 år har foretaget systematiske udgravning i store dele af byen, men stadig har bibeholdt den naturlige patina.

Byen er en antik perle og noget som man sjældent vil opleve den dag i dag. Det er særdeles godt vel bevart. Det menes at man kan datere byen tilbage til omkring 200-150 f.Kr., hvor byen primært var befæstet som en flådebase.

Castel Gandolfo

Hvis du ikke har fået nok af naturen fra Ostia Antica, så kan vi også anbefale en tur til Castel Gandolfo. Byen ligger cirka 25 km. fra Rom og har nok en af de smukkeste udsigter i hele Italien. Byen ligger i 425 meters højde i Albanerbjergene. Fra bjergene er der blandt andet udsyn til Albano-søen, som er helt dybblå, som man sjældent ser.

I luftfartsindustrien er Rom Fiumicino Lufthavn vist med forkortelserne GCO (IATA lufthavnskode) og LIRF (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Rom Fiumicino Lufthavn