Biludlejning Mallorca

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Mallorca.

Din computer skal acceptere cookies for at kunne bruge denne hjemmeside.

Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Mallorca

EasyTerra Biludlejning Mallorca er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 21
Avis Palma de Mallorca Lufthavn
“God og velorganiseret mægler.”

“Jeg har brugt EasyTerra flere gange, som værende en pålidelig, gennemsigtig og klar mellemmand for biludlejning i udlandet. Fremragende dokumenter og klar kommunikation med hensyn til priserne, hvilket reducerer yderligere omkostninger ved afhentningssteder.”

05-01-2015 12:30
Atesa Palma de Mallorca Lufthavn
“God service”

“EasyTerra er en fremragende og pålidelig partner for biludlejning i udlandet.”

08-12-2014 16:35
Centauro Palma de Mallorca Lufthavn
“Billig og fremragende”

“I sidste oktober lejede vi en bil gennem EasyTerra hos Thrifty i Pisa. Der var ingen skjulte ekstra omkostninger; afhentning og aflevering gik godt.”

05-12-2014 13:17

Information om Mallorca

Introduktion

Siden 1960erne har Mallorca udviklet sig til at være en populær feriedestination. Øen har smukke strande på den sydlige og østlige kyst og vejret er næsten altid godt. Især briterne, tyskerne og hollænderne elsker at besøge denne ø. Foruden strandene er bjergpartiet Serra de Tramuntana et besøg værd. Der er også flere yderst gode golfbaner og hovedstaden Palma har et smukt historisk centrum med en imponerende katedral.

Befolkning

Øen som helhed har ca. 800.000 permanente indbyggere, hvoraf halvdelen bor i hovedstaden Palma de Mallorca. Mange folk opholder sig på Mallorca hele året rundt. Øen tiltrækker årligt millionvis af turister. Der er også op mod 100.000 folk fra Nordeuropa, der permanent bor på øen i løbet af vinteren.

Beliggenhed

Mallorca er beliggende øst for Spanien i Middelhavet. Det er den største af De Baleariske Øer, der også inkluderer Ibiza. Hovedstaden Palma de Mallorca er beliggende på den sydvestlige kyst.

Økonomi

Turisme, turisme, turisme. Det er hvad øens økonomi er bygget på. Det er åbenlyst langs de populære strande på den sydlige og østlige kyst. Boulevarderne er fyldt med højhuse, der alle er hoteller og lejligheder til turister.
Ikke desto mindre er der også andre økonomiske aktiviteter på øen. Landbrug forsyner citrusfrugter, mandler og oliven, hvilke eksporteres via Palmas havn eller lufthavn. Derudover er fiskeri og besætning (grise og får) også meget vigtigt. I hovedstaden er der tekstil -og papirindustri.

Lufthavne

Ni km. øst for hovedstaden ligger Palma de Mallorca internationale lufthavn, langs vejen mod Santañí. Der er dagligt regelmæssige og charterflyafgange mod europæiske destinationer. Lufthavnen anvendes også af nogle få lavprisflyselskaber. Buslinje 1 vedligeholder en tjeneste mellem lufthavnen og Palmas centrum.

Offentlig transport

Hvis du en dag ikke har lyst til at anvende din lejet bil: det offentlige transportnetværk består hovedsagligt af busser på Mallorca. På søndage er der en begrænset busservice og udenfor højsæsonen er der også færre busser.

I hovedstaden Palma betjenes busserne af Empresa Municipal de Transports (EMT). Der er gode forbindelser til nærliggende strande. Bus 50 er en turistbus langs hovedattraktionerne og butikscentrene. Det er en dobbeltdækker bus med åbent tag. Endvidere er der natbusser i Palma fra underholdningsdistriktet Passeig Marítim.

Mallorca har en jernbanelinje fra Palma via Inca til Manacor. Derudover er der et historisk tog: Tren de Sóller, mellem Palma og Puerto de Sóller, gennem et imponerende landskab.

Fra Palmas havn er der færger til Ibiza og til byer på fastlandet: Barcelona, Valencia og Denia.

Trafik og parkering

At køre på Mallorca er slet ikke besværligt. I de senere år er de fleste veje på øerne blevet renoveret og asfalteret på ny. Et antal rundkørsler er også blevet tilføjet, hvilket gør trafikstrømmen mere effektiv og mere sikker. Fartgrænserne udenfor beboelsesområder er 90 km/t.

Parkering er kun betalt i centrum af hovedstaden Palma. Under vejen i nærheden af Palmas havn er der et parkeringshus, hvilket betyder at du trygt kan parkere din bil i bycentrum til en fornuftig pris.

Hoteller

Mallorca er fuld af hoteller. I løbet af vinteren kan du forsøge at finde et hotelværelse, men i løbet af sommeren er dine chancer for det lig med nul. Derudover er køb af en pakkeaftale ofte billigere.

Eksterne kilder

For mere information om Mallorca anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder: