Billeje Mallorca

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Mallorca.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Mallorca

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Mallorca
EasyTerra Biludlejning Mallorca er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 94
Bente Bilberg Hiper Rent a Car Palma de Mallorca Lufthavn
“Alt fungerede 100% og nemt”

“Alt klappede, nem afhentning, transport til/lufthavn ukompliceret/ nemt - aflevering hurtig og problemfrit selvom der var mange mennesker - klar til at booke hos jer en anden gang”

11-08-2019 16:48
Kurt Møller Wiber Rent a Car Palma de Mallorca Lufthavn
“Hurtig og nem betjening”

“Hurtig og nem betjening, ingen problemer, hurtig transport til og fra lufthavn”

18-06-2019 13:46
Jan Og Lisa Nielsen Dollar Rent a Car Palma de Mallorca Lufthavn
“Hurtig og effektiv ekspedition”

“Hurtig og effektiv ekspedition”

19-05-2019 07:40

Information om Mallorca

guides.regions.spain.majorca

Introduktion

Siden 1960erne har Mallorca udviklet sig til at være en populær feriedestination. Øen har smukke strande på den sydlige og østlige kyst og vejret er næsten altid godt. Især briterne, tyskerne og hollænderne elsker at besøge denne ø. Foruden strandene er bjergpartiet Serra de Tramuntana et besøg værd. Der er også flere yderst gode golfbaner og hovedstaden Palma har et smukt historisk centrum med en imponerende katedral. Der er masser af mulighed for både at være kulturel, spille golf eller blot nyde en dejlig ferie på en ø med lækre strande. Ønsker man at få mest muligt ud af sin tid på Mallorca, så kan det anbefales at leje en bil. Billeje på Mallorca er heldigvis en forholdsvis overkommelig ting, da der er forholdsvis mange muligheder for at finde en lejebil i f.eks. Palma.

Befolkning

Øen som helhed har ca. 800.000 permanente indbyggere, hvoraf halvdelen bor i hovedstaden Palma de Mallorca. Mange folk opholder sig på Mallorca hele året rundt. Øen tiltrækker årligt millionvis af turister, som kommer fra hele verdenen, men primært Europa. Over vinteren er der op imod 100.000 fra Nordeuropa, som har bosat sig på øen for at få en vinter med et bedre klima. . Ligesom i Malaga området er der mange Nordeuropæere der bosætter sig for at nyde deres optium. Det er både populært blandt unge som ældre, og især blandt folk med f.eks. Leddegigt. Er man bosat på Mallorca, så kan der være mange fordele i at benytte sig af billeje på Mallorca. Hvis man ikke har behov for en bil til hverdag, så kan det være en ideel måde, hvis man får brug for at transportere større ting eller blot vil udforske noget af øen som ikke er muligt til fods.

Beliggenhed

Mallorca er beliggende øst for Spanien i Middelhavet. Det er den største af De Baleariske Øer, der også inkluderer Ibiza. Hovedstaden Palma de Mallorca er beliggende på den sydvestlige kyst, og det er her du vil finde de fleste biludlejninger på Mallorca.

Økonomi

Turisme, turisme, turisme. Det er hvad øens økonomi er bygget på. Det er åbenlyst langs de populære strande på den sydlige og østlige kyst. Boulevarderne er fyldt med højhuse, der alle er hoteller og lejligheder til turister.
Ikke desto mindre er der også andre økonomiske aktiviteter på øen. Landbrug forsyner citrusfrugter, mandler og oliven, hvilke eksporteres via Palmas havn eller lufthavn. Derudover er fiskeri og besætning (grise og får) også meget vigtigt. I hovedstaden er der tekstil -og papirindustri.

Lufthavne

Ni km. øst for hovedstaden ligger Palma de Mallorca internationale lufthavn, langs vejen mod Santañí. Der er dagligt regelmæssige og charterfly afgange mod de fleste europæiske lande.. Lufthavnen anvendes også af nogle få lavprisflyselskaber. Buslinje 1 vedligeholder en tjeneste mellem lufthavnen og Palmas centrum, hvilket gør det let at komme til og fra lufthavnen, hvis man ikke har valgt at benytte sig af billeje mallorca

Offentlig transport

Hvis du en dag ikke har lyst til at anvende din lejet bil: Så har du mulighed for at benytte dig af det offentlige transportnetværk, som primært består af busser på Mallorca. Der er busser rundt til de fleste steder i byen, men det er klart lettest at komme rundt med bil.. På søndage er der en begrænset busservice og udenfor højsæsonen er der også færre busser.

I hovedstaden Palma betjenes busserne af Empresa Municipal de Transports (EMT). Der er gode forbindelser til nærliggende strande. Bus 50 er en turistbus langs hovedattraktionerne og butikscentrene. Det er en dobbeltdækkerbus med åbent tag. Endvidere er der natbusser i Palma fra underholdningsdistriktet Passeig Marítim.

Mallorca har en jernbanelinje fra Palma via Inca til Manacor. Derudover er der et historisk tog: Tren de Sóller, mellem Palma og Puerto de Sóller, gennem et imponerende landskab.

Fra Palmas havn er der færger til Ibiza og til byer på fastlandet: Barcelona, Valencia og Denia.

Trafik og parkering

At køre på Mallorca er slet ikke besværligt. I de senere år er de fleste veje på øerne blevet renoveret og asfalteret på ny. Et antal rundkørsler er også blevet tilføjet, hvilket gør trafikstrømmen mere effektiv og mere sikker. Fartgrænserne udenfor beboelsesområder er 90 km/t. Trafikken på Mallorca kan på ingen måde sammenlignes med trafikken på det spanske fastland - på Mallorca er den meget præget af turismen, så det er langt mere turistvenligt at køre lejebil på Mallorca end mange andre steder i Spanien.

Parkering er kun betalt i centrum af hovedstaden Palma. Under vejen i nærheden af Palmas havn er der et parkeringshus, hvilket betyder at du trygt kan parkere din bil i bycentrum til en fornuftig pris. Hvis du skal parkere andre steder end i centrum af Palma, så er det ligesom resten af Spanien bare med at finde en sidegade med en ledig parkeringsplads. Skal du ind til Palma centrum, men ikke gider at betale for parkering? Så kan vi anbefale at stille lejebilen i udkanten af Palma centrum og gå ind. Er man i almindelig gå form, så er det intet problem og man vil opleve byen på en helt anden måde end i bil.

Hoteller

Mallorca er fuld af hoteller. I løbet af vinteren kan du forsøge at finde et hotelværelse, men i løbet af sommeren er dine chancer for det lig med nul. Derudover er køb af en pakkeaftale ofte billigere. Hvis du ønsker at få mere hotel for pengene, så kan det anbefales at vælge et hotel i nogle af de mindre byer eller også udenfor centrum af de store byer. Biludlejning på Mallorca er utrolig billigt, og det kan derfor tit betale sig at leje et hotel lidt væk for centrum også leje en bil i stedet for. På den måde har man også langt større frihed i forhold til at bevæge sig rundt på resten af øgen.

Eksterne kilder

For mere information om Mallorca anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Alle byer i Mallorca

EasyTerra Biludlejning Mallorca sammenligner priserne for biludlejning i de følgende byer: