Billeje Lanzarote Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Lanzarote Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Lanzarote Lufthavn

 1. Hjem
 2. Biludlejning Spanien
 3. Biludlejning Lanzarote
 4. Biludlejning Arrecife
 5. Lanzarote Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.9 / 10
Antal anmeldelser: 14
Lasse M. Petersen
“Supert”

“Super service, dejlig bil”

16-12-2017 21:10
Gerard Coppens
“Fremragende”

“God information. God service.”

11-03-2015 11:24

Lokal information om Lanzarote Lufthavn

Lanzarote lufthavn i en nøddeskal

Lanzarotes lufthavn har to terminaler: T2 anvendes til flyafgange mod de andre Kanariske Øer, T1 til alle andre afgange. Lufthavnen behandler årligt omkring 5,5 millioner passagerer, hvoraf de fleste er fra Storbritannien og Tyskland.

Lufthavnen er beliggende fem km. fra øens hovedstad Arrecife. Ved siden af ankomsthallen er der en busservice til Arrecifes busstation, hvorfra der er busser mod alle detinationerne på øen.

Der er ingen hoteller i lufthavnen. Der er et fornuftigt udvalg af steder hvor man kan spise og drikke. Der er desuden masser af butikker. Husk, at De Kanariske Øer har en adskilt status, hvilket betyder at der er grænser for eksport af alkohol og tobak. I afgangshallen er der en VIP Lounge med faciliteter som f.eks. fax, telefon og internet. I afgangshallen er der også et vekslekontor og der er adskillige pengeautomater. I centralhallen er der et apotek. Førstehjælpsstationen er beliggende i ankomsthallen. Terminalbygningen er let tilgængelig for handicappede mennesker.

I aviationsindustrien er Lanzarote lufthavn indikeret med forkortelserne ACE (IATA lufthavnskode) og GCRR (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Lanzarote lufthavn

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Goldcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Orlando Rent a Car
 • Rhodium Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty