Biludlejning Sanford

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Sanford.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Sanford

  1. Hjem
  2. Biludlejning USA
  3. Sanford

EasyTerra Biludlejning Sanford er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 9 af 10 Antal kundebedømmelser: 2
George Alamo Rent a Car Sanford Lufthavn
“Udlejning var en let sag og papirarbejdet i rette tid via mail; vi modtog, hvad der blev lovet.”

“"Det var nemt at vælge en bil på stedet, men sørg for at kontrollere, hvilke modeller det lokale udlejningsselskab har til rådighed. Prisen var bedre end forventet; jeg havde allerede set forskellige priser. Bekræftelsen var hurtig og klar. Det var rart at modtage en udskrift, men Alamo havde allerede alle mine detaljer i deres system. Jeg gik hurtigt så snart jeg ankom. "”

20-01-2015 13:23
Andre Konijn Alamo Rent a Car Sanford Lufthavn
“Konkurrencedygtige priser og ingen overraskelser”

“Jeg har reserveret gennem EasyTerra omkring 3 gange nu, og servicen og priser er klare og konkurrencedygtige.”

05-01-2015 19:03

Information om Sanford

Biludlejning Sanford
Biludlejning Sanford

Indledning 

Sanford er hovedstaden i Seminole County i Florida. Det var et handelscentrum; det afspejles af de gamle købmandsgårde på de charmerende gader i byens centrum, hvor gamle egetræer dækket med spansk mos er plantet på begge sider af centrummet. På grund af de udvandede områder, er Sanford primært en by for vandsportsentusiaster.

Befolkning 

Byen har mere end 50.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Sanford er centralt beliggende i det østlige Florida, mellem Orlando og Daytona Beach. Byen ligger langs St. Johns River og Lake Monroe, med Lake Jessup der ligger syd for Sanford. Det har udvandede områder med adskillige søer og sumpe.

Økonomi

Servicesektoren står for det meste af beskæftigelsen i Sanford; offentlige tjenesteydelser (regeringen) tegner sig for en stor del af arbejdspladserne. Mange vandsportsentusiaster kommer til Sanford takket være Lake Monroe og forbindelsen til den såkaldte Intracoastal Waterway (til Jacksonville og Mayport i den nordlige del af staten). Turisme er også en vigtig indtægtskilde. En masse af Seminole Countys indbyggere arbejder i den nærliggende Orange County.

Lufthavne

Orlando-Sanford International Lufthavn (ikke at forveksle med Orlando International Lufthavn) ligger 8 kilometer sydøst for byens centrum. Sanford Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil ad French Avenue og West Airport Boulevard.

Offentlig transport

Sanford har god offentlig transport; selskabet Lynx står for driften. Busnetværket dækker hele byen og en stor del af byområderne, herunder en busforbindelse til Orlando. Det kontroversielle togprojekt Sun Rail vil komme frem i lyset i 2012 eller 2013 med en station i Sanford. Nu hvor vi taler om toget: Sanford Station er endestationen for den såkaldte Auto Train, en jernbaneforbindelse mellem Lorton i Virginia (kun 40 kilometer fra Washington DC) og Florida. Som det fremgår af navnet: på dette tog tager du din udlejningsbil med. 

Trafik og parkering

Da et stort antal mennesker fra Seminole County og Volusia County arbejder i nabolandet Orange County, er vejene omkring Sanford meget trafikeret i løbet af morgen og aften myldretiden. I selve byen vil du have lidt svært ved at finde en ledig P-plads til din udlejningsbil. Fra Sanford kan du nemt komme til Disney World: du tager I-4 i retning mod Orlando. I nærheden af denne by bliver I-4 til Eastern Beltway, som ender ved forlystelsessparken.

Hoteller

Der er nogle overnatningsmuligheder i Sanfords centrum, men du vil finde mange hoteller i nærheden af lufthavnen. Der er også en koncentration af hoteller og moteller i den vestlige del af byen, langs I-4 i nærheden af Central Florida Zoo & Botanical Gardens.

Eksterne kilder 

For mere information om Sanford, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Sanford

EasyTerra Biludlejning Sanford sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i USA, men i en anden by end Sanford, klik venligst igennem til Biludlejning USA side, hvor du kan vælge, i hvilken by i USA du ønsker at leje en bil.