• 6.6 / 10 Antal anmeldelser: 234
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Korsika

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Korsika.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Korsika

EasyTerra Biludlejning Korsika er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære byer i Korsika

De viste priser er dagspriser baseret på en lejeperiode på mindst 7 dage. Skatter og yderligere omkostninger for ekstraudstyr kan forekomme. Klik venligst her for nærmere information om disse omkostninger.

Seneste anmeldelser

6.6 / 10 Antal anmeldelser: 234

Hvornår vil du reservere en lejebil i Korsika

Gennemsnitlig dagspris pr. måned

Biludlejningssteder i Korsika

EasyTerra Biludlejning sammenligner priserne for biludlejning på nedenstående destinationer

Information om Korsika

Indledning

I gamle dage har Korsika været en kastebold i andre magter gennem hele regionen. Kun siden 1768 blev den en fransk ø. Før den tid, blev den administreret af Genova i 500 år og før det af Kongeriget Pisa. Det er en smuk ø med forskellige slags landskaber, hvor både tilhængere af vandsport (strande, dykning, sejlsport), vandrere og bjergeklatrer kan have det sjovt.

Befolkning

Korsika har mere end 300.000 indbyggere. Mere end halvdelen bor i byer Ajaccio og Bastia (begge har mere end 75.000 indbyggere).

Beliggenhed

Korsika er mere end 180 kilometer lang og højst 83 kilometer bred. Øen ligger nord for den italienske ø Sardinien. Det er adskilt fra denne ved Bonifaciostrædet. På det smalleste sted ligger øerne kun 11 kilometer fra hinanden. Korsika er en meget bjergrig ø med Monte Cinto (2706 meter) som sit højeste punkt. Der er tyve andre bjergtoppe på mere end 2000 meter. Den største del af den indre ø er et beskyttet naturområde (Parc Naturel Régional de Corse).

Økonomi

Det behagelige klima, den smukke flod og de attraktive strande gør Korsika til et eftertragtet turistområde. Turismen er hovedsageligt koncentreret i og omkring Porto Vecchio og Bonifacio i syd, og i nærheden af Calvi i nordvest. Resten af Korsika er næsten upåvirket af turismen.

Korsika producerer vin, specielle ost og fremragende honning. Honningen er oven i købet officielt klassificeret til oprindelse ligesom franske vine.

Lufthavne

Korsika har tre vigtige lufthavne for turismen. Lufthavnen nær hovedstaden Ajaccio ligger fem kilometer øst for byen. Hovedvejen N194 går fra lufthavnen til byens centrum. Desuden er der lufthavne nær Bastia (tyve kilometer syd for byen, langs hovedvejen N193) og i nærheden af Calvi (syv kilometer syd for byen). Denne sidste lufthavn primært bruges af lavprisflyselskaber.

Offentlig transport

Øen har gode busforbindelser mellem de vigtigste steder på Korsika, men på nogle buslinjer kører busserne kun to gange om dagen. Desuden har Korsika et jernbanenet, og der er togforbindelser til Bastia, Corte, Ajaccio, Calvi og Ponte Leccia.

Trafik og parkering

Hvis du virkelig ønsker at udforske Korsika, er det bedst at leje en bil. Med din udlejningsbil kan du nå steder, hvor kun få turister kommer, og nyd den imponerende natur af denne ø. Korsika har hovedveje, men der er ingen motorveje. Husk på, at øen er bjergrig og vejene er kurvede. De vigtigste veje er i stand, men de sekundære veje kan have overraskelser. Om sommeren kan det blive meget overfyldt i centrummet af turistbyerne.

Hoteller

Der er et godt udbud af hoteller og lejligheder i turistcentrene. Uden for disse turistcentre kan du finde simple pensionater eller værelser i private huse. Der er også mange campingpladser på Korsika. August er den travleste måned på øen, da den indeholder to eller tre gange så mange turister end i den travle juli måned. Hvis du ønsker at rejse til Korsika i august, skal du reservere din plads i lang tid i forvejen.

Eksterne kilder

For mere information om Korsika, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  French
 • Populær bilklasse
  economy
 • Populære udlejningsfirmaer
  Europcar

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo
 • Rent a car
 • Europcar
 • Sixt
 • Avis
 • Enterprise
 • Budget
 1. Hjem
 2. Biludlejning Frankrig
 3. Biludlejning Korsika