Billeje Korsika

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Korsika.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Korsika.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Korsika

  1. Hjem
  2. Biludlejning Frankrig
  3. Biludlejning Korsika
EasyTerra Biludlejning Korsika er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.5 af 10 Antal kundebedømmelser: 18
Jens Smith Kjølby Avis 1 Bis Rue Jose Luccioni
“Bil leje Bastia Korsika”

“Alt var nemt og lige til, super betjening. Udlejningsstedet på Bastia havde alt klar da vi ankom. Priserne stemte overens med det aftalte og ingen ekstra gebyr.”

17-08-2019 06:44
Poul Degn Jensen Alamo Rent a Car Figari Lufthavn
“God service og ingen problemer.”

“God service og ingen problemer.”

03-06-2018 07:19
Huub Van Den Elzen Citer Figari Lufthavn
“Billeje Citroën C3”

“Bilen var i fremragende stand, og vi nød den meget. Servicen ved skranken var venlig og korrekt. Prisen er i forhold til konkurrencen særdeles god.”

25-08-2015 09:29

Information om Korsika

Indledning

I gamle dage har Korsika været en kastebold i andre magter gennem hele regionen. Kun siden 1768 blev den en fransk ø. Før den tid, blev den administreret af Genova i 500 år og før det af Kongeriget Pisa. Det er en smuk ø med forskellige slags landskaber, hvor både tilhængere af vandsport (strande, dykning, sejlsport), vandrere og bjergeklatrer kan have det sjovt.

Befolkning

Korsika har mere end 300.000 indbyggere. Mere end halvdelen bor i byer Ajaccio og Bastia (begge har mere end 75.000 indbyggere).

Beliggenhed

Korsika er mere end 180 kilometer lang og højst 83 kilometer bred. Øen ligger nord for den italienske ø Sardinien. Det er adskilt fra denne ved Bonifaciostrædet. På det smalleste sted ligger øerne kun 11 kilometer fra hinanden. Korsika er en meget bjergrig ø med Monte Cinto (2706 meter) som sit højeste punkt. Der er tyve andre bjergtoppe på mere end 2000 meter. Den største del af den indre ø er et beskyttet naturområde (Parc Naturel Régional de Corse).

Økonomi

Det behagelige klima, den smukke flod og de attraktive strande gør Korsika til et eftertragtet turistområde. Turismen er hovedsageligt koncentreret i og omkring Porto Vecchio og Bonifacio i syd, og i nærheden af Calvi i nordvest. Resten af Korsika er næsten upåvirket af turismen.

Korsika producerer vin, specielle ost og fremragende honning. Honningen er oven i købet officielt klassificeret til oprindelse ligesom franske vine.

Lufthavne

Korsika har tre vigtige lufthavne for turismen. Lufthavnen nær hovedstaden Ajaccio ligger fem kilometer øst for byen. Hovedvejen N194 går fra lufthavnen til byens centrum. Desuden er der lufthavne nær Bastia (tyve kilometer syd for byen, langs hovedvejen N193) og i nærheden af Calvi (syv kilometer syd for byen). Denne sidste lufthavn primært bruges af lavprisflyselskaber.

Offentlig transport

Øen har gode busforbindelser mellem de vigtigste steder på Korsika, men på nogle buslinjer kører busserne kun to gange om dagen. Desuden har Korsika et jernbanenet, og der er togforbindelser til Bastia, Corte, Ajaccio, Calvi og Ponte Leccia.

Trafik og parkering

Hvis du virkelig ønsker at udforske Korsika, er det bedst at leje en bil. Med din udlejningsbil kan du nå steder, hvor kun få turister kommer, og nyd den imponerende natur af denne ø. Korsika har hovedveje, men der er ingen motorveje. Husk på, at øen er bjergrig og vejene er kurvede. De vigtigste veje er i stand, men de sekundære veje kan have overraskelser. Om sommeren kan det blive meget overfyldt i centrummet af turistbyerne.

Hoteller

Der er et godt udbud af hoteller og lejligheder i turistcentrene. Uden for disse turistcentre kan du finde simple pensionater eller værelser i private huse. Der er også mange campingpladser på Korsika. August er den travleste måned på øen, da den indeholder to eller tre gange så mange turister end i den travle juli måned. Hvis du ønsker at rejse til Korsika i august, skal du reservere din plads i lang tid i forvejen.

Eksterne kilder

For mere information om Korsika, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Alle byer i Korsika

EasyTerra Biludlejning Korsika sammenligner priserne for biludlejning i de følgende byer: