• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Billeje Puerto del Rosario

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Puerto del Rosario.

 
 
 
Indtast by eller lufthavnskode
- dage

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Puerto del Rosario

EasyTerra Biludlejning Puerto del Rosario er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Puerto del Rosario

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Puerto del Rosario

Biludlejningstilbud i Puerto del Rosario

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Puerto del Rosario

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Puerto del Rosario

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Puerto del Rosario. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Gobycar

  8.3 (8)
  Fra kr 130 / dag
 • Enterprise

  8.2 (1687)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • TopCar

  8.1 (94)
  Fra kr 152 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8 (3760)
  Fra kr 146 / dag
 • Avis

  7.9 (5258)
  Fra kr 168 / dag
 • Flizzr

  7.9 (265)
  Fra kr 187 / dag
 • Orlando Rent a Car

  7.8 (115)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Thrifty

  7.6 (4742)
  Fra kr 151 / dag
 • Europcar

  7.6 (7171)
  Fra kr 190 / dag
 • Hertz

  7.4 (6042)
  Fra kr 171 / dag
 • Sixt

  7.4 (2824)
  Fra kr 187 / dag
 • Turisprime

  7.1 (460)
  Fra kr 153 / dag
 • Budget

  7 (8849)
  Fra kr 167 / dag
 • Keddy By Europcar

  6.9 (2916)
  Fra kr 160 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.4 (160)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • InterRent

  5.8 (5930)
  Fra kr 249 / dag
 • Goldcar

  5.6 (4998)
  Fra kr 138 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 171 / dag

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Puerto del Rosario?

Puerto del Rosario - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Puerto del Rosario) er Juni den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Puerto del Rosario - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Puerto del Rosario) er September den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Puerto del Rosario), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Puerto del Rosario - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Puerto del Rosario), er September den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Puerto del Rosario - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Puerto del Rosario) er September den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Puerto del Rosario - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Puerto del Rosario) er September den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Puerto del Rosario - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Puerto del Rosario) er September den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Puerto del Rosario - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Puerto del Rosario) er September den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Puerto del Rosario - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Puerto del Rosario) er September den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Puerto del Rosario - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Puerto del Rosario) er September den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Puerto del Rosario - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Puerto del Rosario) er September den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Puerto del Rosario - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Puerto del Rosario) er September den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Puerto del Rosario - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Puerto del Rosario) er September den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Puerto del Rosario - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Puerto del Rosario) er September den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Puerto del Rosario

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Puerto del Rosario, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Puerto del Rosario

EasyTerra Biludlejning Puerto del Rosario sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Puerto del Rosario

Indledning

Puerto del Rosario er hovedstaden på Fuerteventura, en af de Kanariske Øer. Indtil 1956 havde byen et mindre prosaisk navn: Puerto Cabras (Ged havn). Selve byen er ikke særlig attraktivt, men de smukke strande og det tørre, ru, ørkenlignende landskab på øen tiltrækker mange turister hvert år. Der er så mange som 150 strande på øen, der består både af fint, hvidt sand og sorte, vulkanske klipper.

Befolkning

Omkring 20.000 mennesker bor i Puerto del Rosario.

Beliggenhed

Puerto del Rosario ligger på østkysten af Fuerteventura. Et af de mest populære turistområder, Caleta de Fuste, ligger lige syd for byen.

Økonomi

Turisme udgør den vigtigste indtægtskilde. Desuden er kvægavl en vigtig økonomisksøjle, og det er godt synligt på øen: geder avlet for deres kød og mælken de producerer, græsser overalt. Tomater og kartofler bliver også dyrket, og eksporteres gennem havnen og Puerto del Rosarios lufthavn. 

Lufthavne

Lufthavnen ligger fem kilometer syd for Puerto del Rosario og i nærheden af turistområdet Caleta de Fuste. Aeropuerto de Fuerteventura er let tilgængelig med udlejningsbil. Både fra hovedstaden og fra Fuste følger du FV-2 (henholdsvis syd og nord). Lufthavnen ligger direkte efter denne vej. Udgangen til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Der er busforbindelser mellem hovedstaden og de vigtigste turistmål. Der er for eksempel en buslinje fra Puerto del Rosario til lufthavnen, Correlejo, Caleta de Fuste, Morro del Jable og Cotillo. Stol ikke blindt på de officielle ankomst- og afgangstider! Spørg lokalbefolkningen for tidsplanen for busser.

Trafik og parkering

Puerto del Rosario har en meget regelmæssige gademønster, og derfor er det ikke svært at finde rundt. En motorvej (FV-3) løber fra nord, vest og syd for byen, og som forbinder de to hovedveje på øen, FV-1 (nord for Puerto del Rosario) og FV-2 (syd for byen). Motorvejsnetværket på Fuerteventura er godt, men de mindre grusveje eller snavs veje gennem bjergene er fulde af hårnåle sving. Kør forsigtigt her.

Parkering er stort set ikke noget problem. Bemærk, at det er forbudt at parkere ved siden af kantstene med en gul eller hvid linje på. En blå linje betyder, at du kan parkere mod betaling.

Hoteller

Hovedstaden har et begrænset udbud af indkvartering, men resten af Fuerteventura har et godt udbud af hoteller og sommerhuse, men ikke til alles pung. Indkvartering for budgetrejsende er næsten ikke eksisterende. Øen er ikke så udviklet som eksempelvis Gran Canaria. Sommerhuse kan ligge lang væk (men meget smukt!); en udlejningsbil er uundværlig.

Eksterne kilder

For mere information om Puerto del Rosario, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Gobycar
 • Enterprise
 • TopCar
 • Dollar Rent a Car
 • Avis
 • Flizzr
 • Orlando Rent a Car
 • Thrifty
 • Europcar
 • Hertz
 • Sixt
 • Turisprime
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Rhodium Car Rental
 • InterRent
 • Goldcar
 • Goldcar Key'n Go
 1. Hjem
 2. Biludlejning Spanien
 3. Biludlejning Puerto del Rosario