Billeje Puerto del Rosario

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Puerto del Rosario.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Puerto del Rosario.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Puerto del Rosario

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Fuerteventura
  4. Puerto del Rosario
EasyTerra Biludlejning Puerto del Rosario er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.4 af 10 Antal kundebedømmelser: 24
Nicolaas Avis Fuerteventura Lufthavn
“Konkurrencedygtige priser, klar side, god service”

“Vi bookede gennem EasyTerra to gange nu og alt gik fint. Vi valgte EasyTerra på grund af de gode priser. Vi har også talt med dem over telefonen én gang, og vi havde en behagelig samtale. Fair rådgivning om de forskellige udlejningsfirmaer og deres forsikringspolicer.”

26-05-2015 17:58

Information om Puerto del Rosario

Biludlejning Puerto del Rosario
Biludlejning Puerto del Rosario

Indledning

Puerto del Rosario er hovedstaden på Fuerteventura, en af de Kanariske Øer. Indtil 1956 havde byen et mindre prosaisk navn: Puerto Cabras (Ged havn). Selve byen er ikke særlig attraktivt, men de smukke strande og det tørre, ru, ørkenlignende landskab på øen tiltrækker mange turister hvert år. Der er så mange som 150 strande på øen, der består både af fint, hvidt sand og sorte, vulkanske klipper.

Befolkning

Omkring 20.000 mennesker bor i Puerto del Rosario.

Beliggenhed

Puerto del Rosario ligger på østkysten af Fuerteventura. Et af de mest populære turistområder, Caleta de Fuste, ligger lige syd for byen.

Økonomi

Turisme udgør den vigtigste indtægtskilde. Desuden er kvægavl en vigtig økonomisksøjle, og det er godt synligt på øen: geder avlet for deres kød og mælken de producerer, græsser overalt. Tomater og kartofler bliver også dyrket, og eksporteres gennem havnen og Puerto del Rosarios lufthavn. 

Lufthavne

Lufthavnen ligger fem kilometer syd for Puerto del Rosario og i nærheden af turistområdet Caleta de Fuste. Aeropuerto de Fuerteventura er let tilgængelig med udlejningsbil. Både fra hovedstaden og fra Fuste følger du FV-2 (henholdsvis syd og nord). Lufthavnen ligger direkte efter denne vej. Udgangen til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Der er busforbindelser mellem hovedstaden og de vigtigste turistmål. Der er for eksempel en buslinje fra Puerto del Rosario til lufthavnen, Correlejo, Caleta de Fuste, Morro del Jable og Cotillo. Stol ikke blindt på de officielle ankomst- og afgangstider! Spørg lokalbefolkningen for tidsplanen for busser.

Trafik og parkering

Puerto del Rosario har en meget regelmæssige gademønster, og derfor er det ikke svært at finde rundt. En motorvej (FV-3) løber fra nord, vest og syd for byen, og som forbinder de to hovedveje på øen, FV-1 (nord for Puerto del Rosario) og FV-2 (syd for byen). Motorvejsnetværket på Fuerteventura er godt, men de mindre grusveje eller snavs veje gennem bjergene er fulde af hårnåle sving. Kør forsigtigt her.

Parkering er stort set ikke noget problem. Bemærk, at det er forbudt at parkere ved siden af kantstene med en gul eller hvid linje på. En blå linje betyder, at du kan parkere mod betaling.

Hoteller

Hovedstaden har et begrænset udbud af indkvartering, men resten af Fuerteventura har et godt udbud af hoteller og sommerhuse, men ikke til alles pung. Indkvartering for budgetrejsende er næsten ikke eksisterende. Øen er ikke så udviklet som eksempelvis Gran Canaria. Sommerhuse kan ligge lang væk (men meget smukt!); en udlejningsbil er uundværlig.

Eksterne kilder

For mere information om Puerto del Rosario, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Puerto del Rosario

EasyTerra Biludlejning Puerto del Rosario sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Puerto del Rosario, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.