Billeje Granadilla de Abona

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Granadilla de Abona.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Granadilla de Abona

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Tenerife
  4. Biludlejning Granadilla de Abona
EasyTerra Biludlejning Granadilla de Abona er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 41
Simon Brix Justesen Budget Tenerife Lufthavn Reina Sofia
“Det funger”

“Super pris, super service og super nemt at afhente/aflevere bil. Kan anbefales.”

27-03-2018 15:44
Job Avis Tenerife Lufthavn Reina Sofia
“Altid en konkurrencedygtig pris og et bredt udvalg af biler”

“"Jeg bruger altid EasyTerra for at booke en bil, idet de altid tilbyder den mest konkurrencedygtige pris. Også sammenlignet med andre rabattilbud gennem min arbejdsgiver. Klar og velorganiseret hjemmeside og nemt at booke. "”

26-05-2015 19:28
Karel Logghe Budget Tenerife Lufthavn Reina Sofia
“Fremragende valg”

“Behagelig bil, med al den komfort du har brug for. Alligevel lidt langsomt, især når den kører op ad bakkerne, når den er fuldt pakket med kufferter. En fremragende bil.”

13-03-2015 09:00

Information om Granadilla de Abona

Biludlejning Granadilla de Abona
Biludlejning Granadilla de Abona

Indledning 

Granadilla de Abona er en by på den kanariske ø Tenerife. Det er først og fremmest kendt for den største lufthavn på Tenerife. Det ligger i nærheden af populære strande som El Médano og La Tejita.

Befolkning

Byen har over 17.000 indbyggere.

Beliggenhed

Granadilla de Abona ligger i den sydlige del af Tenerife, mellem øens næsthøjeste bjerg, Guajara, og Atlanterhavet. Byen ligger i et tørt, ørkenagtigt sted.

Økonomi

Turisme er den vigtigste indtægtskilde, ikke mindst ved tilstedeværelsen af Reina Sofia Lufthavn, den største lufthavn på Tenerife. Derudover er der nogle landbrug: for eksempel dyrkes der korn, grøntsager, frugt (især appelsiner) og kartofler. 

Lufthavne 

Reina Sofia Lufthavn er den største og travleste lufthavn på Tenerife, hvor mange charterfly ankommer og afgår. Det ligger syv kilometer syd for Granadilla de Abona, og er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byen følger du TF-64. I San Isidro tager du derefter motorvej TF-1 (Autopista del Sur). Lufthavnen ligger lige ud for denne motorvej, og udgangen er tydeligt skiltet.  

Offentlig transport

De moderne airconditionerede busser fra Interurbanos de Tenerife S.A. (TITSA) forbinder de vigtigste steder på Tenerife. Turen kan tage et stykke tid, fordi der er mange stop. Der er en express-busforbindelse mellem den populære strand Playa de las Americas, i den sydlige del (vest for Granadilla de Abona), og hovedstaden Santa Cruz i nord.

Trafik og parkering

Hovedvejen på Tenerife består af to hovedveje: Autopista del sur og Autopista del norte. Sammen danner de næsten et lukket ringvej, kun i det bjergrige vest bliver vejen mindre. 

Parkering kan være et problem på Tenerife. Dobbelt parkering er meget almindelig i de store turistcentre. Hvis du af denne grund kan ikke køre væk, skal du ikke blive ked af det: dyt med dit bilhorn og den anden chauffør vil komme for at flytte sin bil. For langtidsparkering anbefales det at parkere din udlejningsbil i et af de mange parkeringshuse. Det er ikke kun sikrere, men din bil parkeres heller ikke under den kraftige sol. 

Hoteller

Der er et begrænset udbud af værelser i Granadilla de Abona. De fleste hoteller og ferieresorts på Tenerife kan findes langs de populære strande. Tenerife tiltrækker turister hele året rundt. Derfor anbefales, at bestille dit hotelværelse i god tid.  

Eksterne kilder

For mere information om Granadilla de Abona, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Granadilla de Abona

EasyTerra Biludlejning Granadilla de Abona sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Granadilla de Abona, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.