Billeje Granadilla de Abona

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Granadilla de Abona.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 14. april - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Granadilla de Abona

 1. Hjem
 2. Biludlejning Spanien
 3. Biludlejning Tenerife
 4. Biludlejning Granadilla de Abona
EasyTerra Biludlejning Granadilla de Abona er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.9 / 10
Antal anmeldelser i Granadilla de Abona: 44
Simon Brix Justesen
“Det funger”

“Super pris, super service og super nemt at afhente/aflevere bil. Kan anbefales.”

27-03-2018 15:44
Job
“Altid en konkurrencedygtig pris og et bredt udvalg af biler”

“"Jeg bruger altid EasyTerra for at booke en bil, idet de altid tilbyder den mest konkurrencedygtige pris. Også sammenlignet med andre rabattilbud gennem min arbejdsgiver. Klar og velorganiseret hjemmeside og nemt at booke. "”

26-05-2015 19:28
Karel Logghe
“Fremragende valg”

“Behagelig bil, med al den komfort du har brug for. Alligevel lidt langsomt, især når den kører op ad bakkerne, når den er fuldt pakket med kufferter. En fremragende bil.”

13-03-2015 09:00

Information om Granadilla de Abona

Biludlejning Granadilla de Abona
Biludlejning Granadilla de Abona

Indledning 

Granadilla de Abona er en by på den kanariske ø Tenerife. Det er først og fremmest kendt for den største lufthavn på Tenerife. Det ligger i nærheden af populære strande som El Médano og La Tejita.

Befolkning

Byen har over 17.000 indbyggere.

Beliggenhed

Granadilla de Abona ligger i den sydlige del af Tenerife, mellem øens næsthøjeste bjerg, Guajara, og Atlanterhavet. Byen ligger i et tørt, ørkenagtigt sted.

Økonomi

Turisme er den vigtigste indtægtskilde, ikke mindst ved tilstedeværelsen af Reina Sofia Lufthavn, den største lufthavn på Tenerife. Derudover er der nogle landbrug: for eksempel dyrkes der korn, grøntsager, frugt (især appelsiner) og kartofler. 

Lufthavne 

Reina Sofia Lufthavn er den største og travleste lufthavn på Tenerife, hvor mange charterfly ankommer og afgår. Det ligger syv kilometer syd for Granadilla de Abona, og er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byen følger du TF-64. I San Isidro tager du derefter motorvej TF-1 (Autopista del Sur). Lufthavnen ligger lige ud for denne motorvej, og udgangen er tydeligt skiltet.  

Offentlig transport

De moderne airconditionerede busser fra Interurbanos de Tenerife S.A. (TITSA) forbinder de vigtigste steder på Tenerife. Turen kan tage et stykke tid, fordi der er mange stop. Der er en express-busforbindelse mellem den populære strand Playa de las Americas, i den sydlige del (vest for Granadilla de Abona), og hovedstaden Santa Cruz i nord.

Trafik og parkering

Hovedvejen på Tenerife består af to hovedveje: Autopista del sur og Autopista del norte. Sammen danner de næsten et lukket ringvej, kun i det bjergrige vest bliver vejen mindre. 

Parkering kan være et problem på Tenerife. Dobbelt parkering er meget almindelig i de store turistcentre. Hvis du af denne grund kan ikke køre væk, skal du ikke blive ked af det: dyt med dit bilhorn og den anden chauffør vil komme for at flytte sin bil. For langtidsparkering anbefales det at parkere din udlejningsbil i et af de mange parkeringshuse. Det er ikke kun sikrere, men din bil parkeres heller ikke under den kraftige sol. 

Hoteller

Der er et begrænset udbud af værelser i Granadilla de Abona. De fleste hoteller og ferieresorts på Tenerife kan findes langs de populære strande. Tenerife tiltrækker turister hele året rundt. Derfor anbefales, at bestille dit hotelværelse i god tid.  

Eksterne kilder

For mere information om Granadilla de Abona, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Budget
 • Canarias Rent a car
 • Europcar
 • Goldcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Orlando Rent a Car
 • Record Rent a Car
 • Rhodium Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Granadilla de Abona

EasyTerra Biludlejning Granadilla de Abona sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Granadilla de Abona, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.