Billeje Tenerife

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Tenerife.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Tenerife.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Tenerife

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Tenerife
EasyTerra Biludlejning Tenerife er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 39
Simon Brix Justesen Budget Tenerife Lufthavn Reina Sofia
“Det funger”

“Super pris, super service og super nemt at afhente/aflevere bil. Kan anbefales.”

27-03-2018 15:44
Job Avis Tenerife Lufthavn Reina Sofia
“Altid en konkurrencedygtig pris og et bredt udvalg af biler”

“"Jeg bruger altid EasyTerra for at booke en bil, idet de altid tilbyder den mest konkurrencedygtige pris. Også sammenlignet med andre rabattilbud gennem min arbejdsgiver. Klar og velorganiseret hjemmeside og nemt at booke. "”

26-05-2015 19:28
Karel Logghe Budget Tenerife Lufthavn Reina Sofia
“Fremragende valg”

“Behagelig bil, med al den komfort du har brug for. Alligevel lidt langsomt, især når den kører op ad bakkerne, når den er fuldt pakket med kufferter. En fremragende bil.”

13-03-2015 09:00

Information om Tenerife

Introduktion

Tenerife er den største af De Kanariske Øer og en populær feriedestination for europæer. Øen er en del af Spanien og spanierne selv kan også godt lide at tilbringe nogle dage på øen, især i løbet af påskeferien. Spaniens højeste punkt er beliggende på Tenerife, vulkanen Pico de Teide (3.718 m.).

Befolkning

Antallet af Tenerifes indbyggere er ret hurtigt stigende. I 2004 var der mere end 900.000 indbyggere på øen og antallet er forventet at nå 1 million i 2007.

Beliggenhed

De Kanariske Øer er beliggende ude for Marokkos vestkyst i Atlanterhavet. Øst for Tenerife ligger øen Gran Kanaria med De Kanariske Øers hovedstad, Las Palmas. Vest for Tenerife ligger øen La Palma.

Økonomi

Tenerifes hovedindtægtskilde er turisme. 4,5 millioner mennesker besøger årligt øen. Syden er især meget populær, ligesom strandene Playa de las Americas og Los Cristianos. Nordpå ligger Puerto de La Cruz, turismens centrum, kun 35 km. fra hovedstaden Santa Cruz de Tenerife. Øens økonomi er bygget på handel med havnen som centrum for import såvel som eksport. Industri spiller ikke en rolle med undtagelse af et stort olieraffinaderi tæt på Santa Cruz de Tenerife.

Lufthavne

Tenerife har to internationale lufthavne: Reina Sofia lufthavn sydpå og Los Rodeos lufthavn nordpå. Reina Sofia er den største og travleste lufthavn og behandler mange ferieafgange. Los Rodeos anvendes først og fremmest af fly mod andre Kanariske Øer og mod det spanske fastland, selvom der dog også er nogle internationale afgange.

Offentlig transport

De grønne busser fra selskabet Transportes Interurbanos de Tenerife S.A. (TITSA) når alle steder på Tenerife. Busserne er moderne og udstyret med air-conditioning og priserne er lave. Grundet de mange stoppesteder på vejen kan rejsen tage noget tid. Der er en hurtig bus forbindelse mellem Playa de las Americas sydpå og hovedstaden Santa Cruz nordpå.

Trafik og parkering

Vejene på Tenerife er i fremragende stand, selvom de i bjergene er meget smalle, stejle og kurvede. Der er en kystvej der består af to motorveje: autopista del sur (syd) og autopista del norte (nord). Sammen udgør de en næsten lukket ringvej og vejene bliver kun smallere i bjergene. Der er planer om at gøre de smallere strækninger bredere og forvandle dem til motorvej, men miljøforkæmpere har protesteret imod dette. Accelerationsbanerne er korte.

Sikkerhedsseler er obligatoriske for alle, dvs. foran i bilen såvel som på bagsædet. I nogle lyskryds er det tilladt at dreje til højre ved rødt lys. Dette er indikeret med en blinkende pil. Hold dog øje med fodgængere!

Parkering kan være et problem på Tenerife. I hovedstaden og hovedturistcentrene er dobbeltparkering meget almindeligt. Hvis det betyder at du ikke kan køre derfra skal du ikke fortvivle: det eneste du skal gøre er at dytte og den anden chauffør vil flytte sin bil. Det er ikke tilladt at parkere ved kantstene med en lang gul stribe, selvom den lokale befolkning ofte ignorerer denne regel.
Hvis du vil parkere i længere tid anbefaler vi, at du parkerer din bil i et af de mange parkeringshuse. Det er ikke kun mere sikkert, men din bil vil også være beskyttet for den utilgivelige sol.

Hoteller

Fordi Tenerife er en vigtig destination for turister er der masser af hoteller. Ikke desto mindre, pga. øens popularitet, er det sommetider en god idé at booke det hotel du ønsker at opholde dig på. Tenerife tiltrækker turister hele året rundt, så det er tilrådeligt at du booker dit hotelværelse på forhånd.

Eksterne kilder

For mere information om Tenerife anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Alle byer i Tenerife

EasyTerra Biludlejning Tenerife sammenligner priserne for biludlejning i de følgende byer: