• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Los Angeles

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Los Angeles.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Få rabatter på op til 20% fra forskellige udlejningsfirmaer - Gyldig indtil den 4. juni 2024
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Los Angeles

EasyTerra Biludlejning Los Angeles er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Los Angeles

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Los Angeles

Biludlejningstilbud i Los Angeles

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Los Angeles

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Los Angeles

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Los Angeles. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Alamo

  9.3 (8848)
  Fra kr 300 / dag
 • National Car Rental

  9.2 (407)
  Fra kr 338 / dag
 • Enterprise

  8.7 (1983)
  Fra kr 332 / dag
 • Avis

  8.7 (6078)
  Fra kr 272 / dag
 • Sixt

  8.2 (3436)
  Fra kr 259 / dag
 • Hertz

  7.6 (6996)
  Fra kr 219 / dag
 • Europcar

  6.8 (8274)
  Fra kr 278 / dag
 • Thrifty

  6.6 (5588)
  Fra kr 210 / dag
 • NÜ Car Rentals

  6.6 (20)
  Fra kr 192 / dag
 • Dollar Rent a Car

  5.7 (4456)
  Fra kr 204 / dag
 • Budget

  5.7 (9771)
  Fra kr 248 / dag
 • Fox Rent A Car

  5.1 (13)
  Fra kr 176 / dag
 • ACE Rent A Car

  4.7 (16)
  Fra kr 224 / dag
 • Economy Rent a Car

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 251 / dag
 • U-Save Auto Rental

  8.7 (260)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Eaglerider

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Green Motion

  7.8 (1948)
  Fra kr 175 / dag
 • InterRent

  6.3 (5827)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Payless Car Rental

  6.8 (491)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Advantage Rent a Car

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Los Angeles?

Biludlejere i og omkring Los Angeles

Hvis du søger efter en lejebil i USA, men i en anden by end Los Angeles, klik venligst igennem til Biludlejning USA side, hvor du kan vælge, i hvilken by i USA du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Los Angeles

EasyTerra Biludlejning Los Angeles sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

5711 W Century Blvd

Information om Los Angeles

Introduktion

Udviklingen i Los Angeles begyndte med færdiggørelse af den transkontinentale jernbane i 1876. Det er nu en meget vidstrakt by, den største én i Californien staten. Nogle gange kan det tage to timer at komme fra en del af byen til den anden. L.A., som byen ofte betegnes, er en samling af forstæderne. Inde i byen er der stadig nogle gamle bygninger på en interessant blanding med helt nye kontorer. Om natten ligger denne del af byen næsten øde hen. Men et besøg i Disneyworld, the Hollywood Studios, Beverly Hills og det nye Paul Getty museet er meget interessant. Hvis du ønsker at gå ud eller købe ind, er den gamle del af Pasadena dit bedste valg. 

Befolkning

Los Angeles Kommunen har næsten 4 millioner indbyggere, selv om i de større bymæssige områder, omkring byen, er der mindst 15 millioner indbyggere. Befolkningen er meget blandet. Oprindeligt var byen befolket af eventyrere, der var flyttet til vestkysten af USA. I dag er der også indvandrere fra Latinamerika ('Hispanics') og fra andre lande omkring Stillehavet (Østasien og Sydøstasien).

Beliggenhed

Los Angeles ligger på vestkysten af USA, på Stillehavet, omkring 150 kilometer mod nordvest for grænsen til Mexico. Byen er vokset sammen med andre byer som Long Beach, Pasadena og selv med den langt mere østlige San Bernardino.
Det er undertiden svært at fortælle, hvad der hører til byen og hvad der ikke hører. For eksempel: Hollywood er en del af Los Angeles, men Vest Hollywood og nærliggende Beverly Hills er separate kommuner.
Mod nord for byen ligger San Gabriel Bjerge, ud for kysten er de stort set ubeboet Channel Islands. Fem af disse øer udgør en nationalpark.

Økonomi

Byen har en meget forskelligartet økonomi, vigtige elementer er international handel, underholdningsindustrien (film, tv og musik), luftfart, olie og turisme. De forenede havne i Los Angeles og Long Beach er især vigtige til at handle med lande på Stillehavsranden. Sammen udgør de landets største havn.
En del af økonomien er usynlige, eller 'sort'. Mange indvandrere (især fra Mexico), er ulovligt i USA, og er derfor tvunget til at arbejde ulovligt.

Lufthavne

Los Angeles har ikke færre end fem lufthavne. De fleste mennesker flyver til Los Angeles International (LAX), der opretholder forbindelser med alle større byer i verden og selvfølgelig USA selv. Lufthavnen ligger 24 kilometer mod sydvest for byens centrum. Lufthavnen kan ikke nås med offentlig transport, men der er pendulbusser til og fra metrostationer Aviation og Union.

Andre lufthavne er Long Beach Lufthavn, Bob Hope (Burbank) Lufthavn, Orange County/John Wayne Lufthavn (for Disneyland og strande i Orange County) og Ontario Lufthavn, som ligger mod øst.

Offentlig transport

Los Angeles County Metropolitan Transportation Authority (MTA) står for de offentlige transportmidler i byen. Der er et omfattende busnet -der, ligesom biler - ofte sidder fast i trafikken. Busser, der opererer under navnet 'Metro Rapid' er en undtagelse. Disse busser har retten til vejen overalt og kører mellem de bedst kendte steder i Los Angeles.
For besøgende til byen, metro eller soldrevet tog tilbyder den bedste form for offentlig transport. Der er fem linjer og planer for yderligere at udvide to af disse linjer. Metroen plejede at have et dårligt ry på grund af sine mange tekniske fejl, men i de seneste år er systemet blevet forbedret enormt.

Regionale tog afgår fra den historiske Union Station, inde i byen. De hurtige langdistancebusser drives af Greyhound og afgår fra busterminalen på East 7th Avenue. Denne terminal er langt fra alle seværdigheder værd at se og der er ikke helt sikker - især om natten.

Trafik og parkering

Byen har en omfattende, om end et meget kompliceret net af motorveje. Syvogtyve motorveje går gennem byen, med mange ulige afgange, hvor det er nemt at tage en forkert afkørsel. Vi anbefaler at købe en detaljeret køreplan for Los Angeles og forberede dig godt inden du tager nogle steder i nærheden af byen. Vejene er ofte overfyldte og mange bilister tilbringer mange timer om dagen i trafikpropper. Inde i byen er der mange ensrettet gader.

Parkering på gaden er betalt. Du kan betale gennem telefon: Du ringer til et særligt nummer (vist på parkometre) og giver dit kreditkortnummer. Men du får ikke lov til at betale længere, at den maksimalt tilladte tid. Ren ('hybrid') biler kan parkere gratis overalt i byen. Bilen skal have et særligt klistermærke.

Biler, der er parkeret hvor eller hvornår de ikke bør, bliver trukket væk.

Hoteller

Vælg et hotel, der er tættest på den destination du ønsker at besøge ellers vil du tilbringe timer i trafikken. Der er et stort antal hoteller i Los Angeles: Fra meget enkelt budget indkvarteringer til høj luksuriøse 5 stjernede hoteller, og alt der er imellem. Generelt er de områder i syd og øst for Los Angeles betragtet som værende af en ringere kvalitet; de bedre kvarterer (og hoteller) befinder sig i vesten. Spørg hvis hotellet omfatter parkeringsmuligheder eller ej inden du bestiller et værelse.

Eksterne kilder

For mere information om Los Angeles, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  United States Dollar
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  25 - 70 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 - 130 km/h
 • Sprog
  English
 • Populær bilklasse
  Firehjulstrækker

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Avis
 • Sixt
 • Hertz
 • Europcar
 • Thrifty
 • NÜ Car Rentals
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Fox Rent A Car
 • ACE Rent A Car
 • Economy Rent a Car
 • U-Save Auto Rental
 • Eaglerider
 • Green Motion
 • InterRent
 • Payless Car Rental
 • Advantage Rent a Car