Billeje Milano

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Milano.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Milano.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Milano

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Milano
EasyTerra Biludlejning Milano er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.1 af 10 Antal kundebedømmelser: 59
Claus Olsen SIXT Rent a Car Milano Malpensa Lufthavn
“Ingen problemer og fik en bedre og…”

“Ingen problemer og fik en bedre og større bil end det jeg bestilte og uden at betale mere.”

13-08-2019 15:11
Dorte Gutmann Budget Milano Malpensa Lufthavn - Terminal 2
“Hurtig nemt og god servuce”

“Hurtig nemt og god servuce”

14-04-2019 03:46
Kim Rasmussen Hertz Bergamo Lufthavn
“Billeje er en tillidssag”

“Billeje er en tillidssag! Jeg har lejet biler hos forskellige firmaer i Finland, Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Italien, Spanien samt på øerne Mallorca og Gran Canaria. Ingen steder gør det ens. DERFOR er jeg lettet over, at vi lejede gennem EasyTerra - og det gør vi sikkert igen. Udlejningsfirmaet blev Hertz i Bergamo, Italien og de ville naturligvis gerne sælge en ekstra forsikring, hvilket EasyTerra skriver man skal afslå HVIS man allerede har valgt sin ønskede dækning gennem dem. Så vi holdt fast. Sjovt nok skulle vi aflevere bilen, som jeg havde GENNEMFOTOGRAFERET inden afgang, da personalet ikke ville gennemgå bilen inden afgang med mig. "Der er ingen fejl". Medarbejderen, som lavede papirerne, var så sjovt nok samme medarbejder, der modtog os/bilen 5 dage senere. Han gik direkte ud og satte nøglen i førerdøren - og den kunne ikke komme ind. Der var ingen tegn på indbrudsforsøg og bilen havde stort set ikke været uden opsyn, hvor der færdes flere mennesker. Det var det ENESTE, jeg ikke havde tjekket... Og fejlen var med 100% sikkerhed også tilstede ved afgang. Han tjekkede km-stand og et par småting, men valgte så at frafalde erstatning for låsen (igen bestyrker det mig i påstanden, at de vidste den var i stykker). Og dette er også delvist grunden til at EasyTerra ikke får 5 stjerner; 1: Lav en tjekliste til os, som automatisk kommer ud med bekræftelsen. Ikke mere end en A4-side. 2: Jeg forstår ikke helt, at hver gang jeg trykker Søg på jeres hjemmeside, kommer der nye biler eller biler fra samme udlejningsfirma, men med forskellige priser. Vil jeg bruge jer igen? Og vil jeg anbefale jer? Ja og Ja. Vi ses ;-)”

31-08-2018 04:49

Information om Milano

Biludlejning Milano
Biludlejning Milano

Introduktion

Milano er synonymt med stil. Det er den største by i det nordlige Italien, og et mekka for modeelskere.

Befolkning

Milano har omkring 1.6 millioner indbyggere. Enoghalvfems procent af denne næststørste by i Italien er af italiensk oprindelse. Mange indvandrede er fra Asien og Nordafrika.

Beliggenhed

Milano ligger i Lombardiet regionen, en provins i det nordlige Italien. Det grænser op til Alperne og Po floden løber igennem den. Milano ligger i sletterne umiddelbart under Alperne. 

Økonomi

Med 4.8 %, den finansielle kapital i Italien har den næststørste andel af bruttonationalproduktet efter Rom. Milano er kernen i et af de rigeste områder i verden. Byen er stærkt industrialiserede. Denne eksklusive by er berømt for sine modehuse og butikker, hvoraf "Galleria Vittorio Emanuele" er kendt som det ældste butikscenter i verden. Milano er en af de modehovedstæder i verden. Sammen med Hannover, Los Angeles og Paris, "Fierro Milano" er en af de største udstillinger og handelsmæssige centre i verden. Dette nye udstillingscenter er beliggende i den nordvestlige del af byen.

Lufthavne

Milano har en stor international lufthavn kaldt "Malpensa International Lufthavn" (MXP). Det er placeret på den vestlige side af byen. Ud over udlejningsbiler, kan byen nås nemt med Malpensa Express, et tog. "Linate Lufthavn" (LIN), som er beliggende i Milano selv, er brugt til europæisk og national transport.

Offentlig transport

Milano har et forstadstog netværk, der forbinder byen til den regionale og nationale netværk. Desuden har Milano "Passante Ferroviario", en metro. Ud over bus netværket har Milano en effektiv taxa service, som drives af private virksomheder. Taxaerne er hvide.

Trafik og parkering

Kraftig forurening har forårsaget, at Milanos myndigheder mindskede trafikken, der kommer ind og ud af Milano. Som et resultat er ingen af byens parkeringspladser gratis længere. Det er muligt at parkere i centrum, men mellem 07:00 og 20:00 er den betalt.

Hoteller

Hoteller i Milano er ret dyre. Det er bestemt tilrådeligt at booke på forhånd. Nogle gange, når udstillingens center er i brug, hotelværelser kan være meget knappe. Spørg på turistkontoret.

Eksterne kilder

For mere information om Milano anbefaler vi Google, og de følgende links: