Billeje New Orleans

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i New Orleans.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje New Orleans

  1. Hjem
  2. Biludlejning USA
  3. New Orleans
EasyTerra Biludlejning New Orleans er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 9.8 af 10 Antal kundebedømmelser: 2
Remco Van 't Land Alamo Rent a Car New Orleans Lufthavn
“Ekstremt ligetil og de bedste priser.”

“"Enkelheden hos EasyTerra's forretningsgang er strålende, men fører alligevel til betydelige besparelser. Jeg bruger hjemmesiden til alle mine rejser, af hvilken grund jeg har brug for en bil, og jeg har aldrig haft et problem. Højt anbefalelsesværdig! "”

08-12-2014 16:41

Information om New Orleans

Indledning 

New Orleans er den største by i Louisiana og først og fremmest kendt for sin musik, madlavning, franske påvirkninger (byens Franske Kvarter) og kulturelle arrangementer og festivaler, for eksempel den årlige Mardi Gras i februar. New Orleans er dog også en vigtig havn på den Mexicanske Golf. 

Befolkning 

Selve byen har næsten 350.000 indbyggere, men 1,2 millioner mennesker bor i hele New Orleans hovedstadsområde.

Beliggenhed

New Orleans ligger i den sydlige del af USA, ved Mississippi-floden, omkring 170 kilometer opstrøms fra, hvor flodens udmunding løber ind i den Mexicanske Golf. Golf-området oplever mange orkaner, som undertiden går direkte mod byen, ligesom orkanen Katrina, der forårsagede enorme oversvømmelser i 2006. Nord for byen ligger en stor sø, Pontchartrain søen.

Økonomi

Byens havn udgør rygraden i den lokale økonomi og spiller en vigtig rolle i olie- og gasboringer på den Mexicanske Golf. Beslægtede aktiviteter er olieraffinaderier og andre petrokemiske industrier. Byen er også et center for videregående uddannelse, og mange konferencer afholdes her. Turisme er en anden søjle i økonomien: ikke mindre end 85.000 mennesker er beskæftiget i turistsektoren. 

Lufthavne 

Byens lufthavn er opkaldt efter en af de mest berømte musikere, som New Orleans gav: Louis Armstrong International Lufthavn. Det ligger i Kenner forstaden, 19 kilometer vest for byens centrum. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil ad US-61 N (Airline Drive), eller I-10.

Offentlig transport

New Orleans har et omfattende bus netværk, men de fleste turister er først og fremmest tiltrukket af den historiske sporvogn. Der er tre linjer. Turister kører primært med Riverfront Line, der kører fra Esplanade Street i nærheden af floden, via det Franske Kvarter til konferencecenteret i den såkaldte Arts District.

Trafik og parkering

Det er svært at finde rundt i det historiske centrum, fordi der er mange ensrettede gader. At finde en ledig parkeringsplads på gaden er også vanskeligt og dyrt. Hoteller opkræver også ofte høje parkeringspriser. Under Mardi Gras kommer parkeringspriser helt op (op til US$ 10 per time). Priser er mere gunstige på Premium Parking i det Franske Kvarter. En udlejningsbil er et ideelt transportmiddel, hvis du alligevel vil se mere af New Orleans foruden det Franske Kvarter. 

Hoteller

Du har et stort udvalg af indkvarteringsmuligheder på det Franske Kvarter og det Centrale Businessdistrikt. Det er også byens dyreste overnatningsmuligheder. Billigere muligheder kan findes i nærheden af St. Charles Avenue i Uptown. Du kan finde mange almindelige hoteller og pensionater på Marigny og Mid-City distrikter.

Eksterne kilder

For mere information om New Orleans, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i New Orleans

EasyTerra Biludlejning New Orleans sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i USA, men i en anden by end New Orleans, klik venligst igennem til Biludlejning USA side, hvor du kan vælge, i hvilken by i USA du ønsker at leje en bil.