Billeje San Francisco

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i San Francisco.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje San Francisco

 1. Hjem
 2. Biludlejning USA
 3. Biludlejning Californien
 4. Biludlejning San Francisco
EasyTerra Biludlejning San Francisco er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.7 af 10 Antal kundebedømmelser: 19
Gennemsnitlig bedømmelse: 8.7 / 10
Antal anmeldelser i San Francisco: 19
Kurt Alamo Rent a Car San Francisco Lufthavn
“super god oplevelse.”

“super god oplevelse.”

12-04-2019 04:29
Anas Avis San Francisco Lufthavn
“Fantastisk pris, fremragende service.”

“Jeg lejede en bil gennem EasyTerra mange gange (Sardinien, Bologna, 3 gange i USA), og udlejningsselskabet var altid overrasket over aftalen vi fik. Det var også ikke noget problem, når jeg bemærkede, at bilen jeg havde lejet få uger tilbage (skønt med annullering uden omkostninger) viste det sig at være billigere end et par dage før afrejsen: Et telefonopkald og differencen blev umiddelbart refunderet. Så lidt diskussion. Jeg bruger altid EasyTerra, når jeg har brug for at leje en bil!”

01-08-2015 08:53
Stefan K Avis 675 Post St
“Let udlejning, god bil, god pris”

“Både den lejede bil i San Francisco, samt servicen efter bestillingen var fremragende.”

23-03-2015 19:56

Information om San Francisco

Biludlejning San Francisco
Biludlejning San Francisco

Introduktion

San Francisco er en by i Californien, på vestkysten af USA. Byen tiltrækker mange turister: Det er placeret på bakkerne, som giver en betagende udsigt over San Francisco Bugt, byen har en smuk blanding af gamle (victorianske) og moderne arkitektur, og en meget hyggelig og multikulturelle natteliv, og der er interessante museer. Symbolet for byen er Golden Gate Bridge, og de fleste besøgende også tager en tur på byens berømte kabelsporvogn.

Nogle mennesker kan være skuffet over vejret: Da byen er omgivet af vand på tre sider, er det ofte tågede. Somre i San Francisco er forholdsvis koldere i forhold til for eksempel Los Angeles.

Befolkning

Byen har 750.000 indbyggere på et relativt lille område. Det er den tættest befolkede by i USA, bortset fra New York. Hele området omkring San Francisco Bugt er stærkt urbaniserede, med store byer som Oakland, Fremont og San Jose. I alt omkring 8 millioner indbyggere bor rundt om bugten. Befolkningen i San Francisco er kendt for deres tolerance over for andre kulturer.

Beliggenhed

San Francisco er placeret på en halvø med Stillehavet til vest og San Francisco Bugt til øst. Den berømte Golden Gate Bridge forbinder spidsen af denne jord tungen til Marin Halvø. Til øst for broen ligger den berygtede Alcatraz Ø, som plejede at være et stærkt bevogtet fængsel. San Francisco er bygget på kuperet terræn. Der er over 40 bakker i byen. Los Angeles ligger over 600 kilometer mod sydøst for San Francisco.

Økonomi

Turisme er byens vigtigste økonomiske søjle. Byen er besøgt af 15 millioner mennesker hvert år, ikke alle er turister i øvrigt; San Francisco er også populær blandt arrangørerne af konferencer og andre arrangementer. Desuden er den finansielle sektor godt repræsenteret: Montgomery Street kaldes undertiden "Wall Street of the American West".
Der var mange såkaldte dristige kapitalinvestorer i San Francisco, der under 'Internettets boom' investerede deres penge frem for alt i Silicon Valley, IT-centre for USA. Afmatningen i IT sektoren ramte San Francisco hårdt; byen kom sig fra den kun langsomt.
San Francisco nu fokuserer mere på virksomheder inden for bioteknologi.

Lufthavne

Byens vigtigste lufthavne er San Francisco International Lufthavn, 20 kilometer mod syd af for byen, og Oakland International Lufthavn, på den anden side af San Francisco Bugt. Begge lufthavne er forbundet til byens centrum gennem togene fra Bay Area Rapid Transit (BART).
San Jose International Lufthavn ligger 70 kilometer mod syd for byen. Pendle tog ved Caltrain forbinder lufthavnen til San Francisco.

Offentlig transport

San Francisco har et fremragende og meget omfattende offentligtransportnet, der bruges en masse i forhold til andre amerikanske byer: Over en tredjedel af befolkningen i San Francisco bruger det hver dag. Der er busser, trolleybusser, soldrevet tog, sporvogne og kabelsporvogne. Derudover er der interregionale togforbindelser leveret af BART og Caltrain.

Trafik og parkering

Bilkørsel i San Francisco tager tid til at vænne sig. Først og fremmest kan bjergene være temmelig stejle. Desuden er der mange ensrettede gader og det kan til tider være meget travlt i og omkring byen. Specielt omkring Bay Bridge og de vigtigste veje til den sydlige del af byen er trafikken ofte spærret. Generelt kører amerikanerne forholdsvis roligt og de vil altid hjælpe dig med at finde vejen.

Finde et sted at parkere i byen er ikke nemt og det er også meget dyrt. Relativt billige parkeringspladser er Sutter-Stockton, Ellis-O'Farrell og Mission. San Francisco har meget strenge parkeringsregler. I nogle gader er du ikke tilladt at parkere i myldretiden, mens der i andre gader er der en tidsgrænse. Der er mange trafikvagter, der uddeler bøder for enhver overtrædelse og kan endda få din bil trukket væk. Husk på placeringen af dine dæk når du parkerer på en skråning: Mål dem på kantstenen, hvis det er en nedadgående skråning, hen imod banen, hvis det er en opadgående skråning.

Hoteller

Byen er en top destination for turister, businessrejsende og konference mennesker. Det betyder, at hotellerne ofte er fuldt booket, så anbefaler vi booke dit hotelværelse i forvejen. De fleste hoteller er beliggende i shopping og underholdningsområdet omkring Union Square i San Francisco indre by. De mest luksuriøse hoteller er placeret på fancy Nob Hill-området, en smule mod nord for Union Square. Som navnet indikerer, er dette område bygget på en bakke, hvilket betyder, at de fleste hotelværelser har en smuk udsigt.

Eksterne kilder

For mere information om San Francisco, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Ace Rental Cars
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Apollo Car Rental
 • Avis
 • Britz Motorhomes
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Eaglerider
 • Enterprise
 • Europcar
 • Fox Rent A Car
 • Hertz
 • InterRent
 • National Car Rental
 • Road Bear
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i San Francisco

EasyTerra Biludlejning San Francisco sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i USA, men i en anden by end San Francisco, klik venligst igennem til Biludlejning USA side, hvor du kan vælge, i hvilken by i USA du ønsker at leje en bil.