Billeje Chicago

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Chicago.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Chicago.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Chicago

  1. Hjem
  2. Biludlejning USA
  3. Biludlejning Chicago
EasyTerra Biludlejning Chicago er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 9
Karen Krogh Christensen Budget Chicago O'Hare Lufthavn
“Rigtig god oplevelse af leje bil i …”

“Rigtig god oplevelse af leje bil i O´Hare Chicago via Easyterra til Budget”

04-09-2017 13:25

Information om Chicago

Biludlejning Chicago
Biludlejning Chicago

Indledning

Chicago er stedet, hvor skyskraberen blev født. Det er også byen for Amerikas første sorte præsident: Barack Obama. Desuden spillede og spiller Chicago en vigtig rolle i udviklingen af flere slags musik: Fra blues og jazz, til rock, house og hiphop. I Chicago er der meget at se og gøre. De fleste besøgende tager kun til centrummet (inde i byen), men hvis du har mere tid, bør du udforske byens øvrige distrikter. Først nu vil du komme til at kende den "rigtige" Chicago!

Befolkning

Byen selv har omkring tre millioner indbyggere, men i Chicagos byområde lever næsten 10 millioner mennesker.

Beliggenhed

Chicago er den største by i det der kaldes Midwest: De nordlige, centralt beliggende amerikanske stater. Det er beliggende på det sydvestlige punkt af Lake Michigan, en af de fire Store Søer. Chicago River løber gennem byens centrum.

Økonomi

Chicago voksede stort takket være sin strategiske beliggenhed: Landbrugs- og mineområder vest for byen og det største forbrugermarked i USA øst for byen. Dette var grunden til, at byen havde den ideelle placering til lagring og transport af varer, og blev et (jernbane) vejknudepunkt. Også opførelsen af en kanal mellem Michigan Sø og Mississippi bidrog til byens udvikling. Chicago er stadig et vigtigt stop på de øst-vestlige forbindelser i USA. Denne holdning som et transportknudepunkt understreges af O'Hare International Lufthavn, en af verdens travleste lufthavne.

Chicago er et stort industricenter, der fremstiller landbrugsmaskiner, motorer, maskiner og inventar. Fødevareindustrien spiller også en vigtig rolle. Byen er det næststørste finansielle center i USA (efter New York). Byen er også vært for mange store konferencer og møder.

Lufthavne

O'Hare International Lufthavn er en af de største lufthavne i verden, og ligger 29 kilometer for byen. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: Fra Chicagos centrum følg Kennedy Expressway, fra nord og syd følg I-294, og fra den vestlige del af Chicago følg I-88. Frakørslerne til lufthavnen er tydelige angivet. Tættere på byen ligger den mindre Midway International Lufthavn, seksten kilometer fra central business-distriktet. Denne lufthavn er tilgængelig gennem I-55.

Offentlig transport

‘El’ (forhøjet tog, et metrosystem, som kører for det meste over jorden), tager dog næsten overalt i Chicago. Der er syv linjer, og du kan få gratis kort over dette netværk på stationerne (men også fra Visitor Information Centers). Desuden er der mange busser i Chicago. Det er meget nyttigt, at næste stop er angivet på et elektronisk skilt inde i bussen.

Trafik og parkering

At køre i Chicagos centrum anbefales absolut ikke. Chicagos centrum er meget travlt og parkering koster en formue. Byens gadeplan synes at være simple (en regelmæssig rektangulær mønster), men skinnet bedrager. Mange gader har flere niveauer, hvilket ikke gør det nemt at finde den rigtige vej. Byens centrum er let at udforske til fods. Der er et omfattende system af fodgængertunneler og dækket fodgængerbroer.

Hoteller

Der er en bred vifte af hoteller i Chicago, men priserne er høje i byens centrum. De fleste (business) hoteller ligger i The Loop (central business-distriktet) og nær Magnificent Mile (Chicagos berømte shoppingsgade). Midway og North Lincoln har mellemklasse-hoteller. Det er ikke en helt dårlig idé at vælge et hotel, der er længere væk fra centrummet, men husk at vælge et hotel, der ligger tæt på en ‘El’ station.

Eksterne kilder

For mere information om Chicago, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Chicago

EasyTerra Biludlejning Chicago sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i USA, men i en anden by end Chicago, klik venligst igennem til Biludlejning USA side, hvor du kan vælge, i hvilken by i USA du ønsker at leje en bil.