Billeje Chicago

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Chicago.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 14. april - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Chicago

 1. Hjem
 2. Biludlejning USA
 3. Biludlejning Chicago
EasyTerra Biludlejning Chicago er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.0 / 10
Antal anmeldelser i Chicago: 9
Karen Krogh Christensen
“Rigtig god oplevelse af leje bil i …”

“Rigtig god oplevelse af leje bil i O´Hare Chicago via Easyterra til Budget”

04-09-2017 13:25

Information om Chicago

Biludlejning Chicago
Biludlejning Chicago

Indledning

Chicago er stedet, hvor skyskraberen blev født. Det er også byen for Amerikas første sorte præsident: Barack Obama. Desuden spillede og spiller Chicago en vigtig rolle i udviklingen af flere slags musik: Fra blues og jazz, til rock, house og hiphop. I Chicago er der meget at se og gøre. De fleste besøgende tager kun til centrummet (inde i byen), men hvis du har mere tid, bør du udforske byens øvrige distrikter. Først nu vil du komme til at kende den "rigtige" Chicago!

Befolkning

Byen selv har omkring tre millioner indbyggere, men i Chicagos byområde lever næsten 10 millioner mennesker.

Beliggenhed

Chicago er den største by i det der kaldes Midwest: De nordlige, centralt beliggende amerikanske stater. Det er beliggende på det sydvestlige punkt af Lake Michigan, en af de fire Store Søer. Chicago River løber gennem byens centrum.

Økonomi

Chicago voksede stort takket være sin strategiske beliggenhed: Landbrugs- og mineområder vest for byen og det største forbrugermarked i USA øst for byen. Dette var grunden til, at byen havde den ideelle placering til lagring og transport af varer, og blev et (jernbane) vejknudepunkt. Også opførelsen af en kanal mellem Michigan Sø og Mississippi bidrog til byens udvikling. Chicago er stadig et vigtigt stop på de øst-vestlige forbindelser i USA. Denne holdning som et transportknudepunkt understreges af O'Hare International Lufthavn, en af verdens travleste lufthavne.

Chicago er et stort industricenter, der fremstiller landbrugsmaskiner, motorer, maskiner og inventar. Fødevareindustrien spiller også en vigtig rolle. Byen er det næststørste finansielle center i USA (efter New York). Byen er også vært for mange store konferencer og møder.

Lufthavne

O'Hare International Lufthavn er en af de største lufthavne i verden, og ligger 29 kilometer for byen. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: Fra Chicagos centrum følg Kennedy Expressway, fra nord og syd følg I-294, og fra den vestlige del af Chicago følg I-88. Frakørslerne til lufthavnen er tydelige angivet. Tættere på byen ligger den mindre Midway International Lufthavn, seksten kilometer fra central business-distriktet. Denne lufthavn er tilgængelig gennem I-55.

Offentlig transport

‘El’ (forhøjet tog, et metrosystem, som kører for det meste over jorden), tager dog næsten overalt i Chicago. Der er syv linjer, og du kan få gratis kort over dette netværk på stationerne (men også fra Visitor Information Centers). Desuden er der mange busser i Chicago. Det er meget nyttigt, at næste stop er angivet på et elektronisk skilt inde i bussen.

Trafik og parkering

At køre i Chicagos centrum anbefales absolut ikke. Chicagos centrum er meget travlt og parkering koster en formue. Byens gadeplan synes at være simple (en regelmæssig rektangulær mønster), men skinnet bedrager. Mange gader har flere niveauer, hvilket ikke gør det nemt at finde den rigtige vej. Byens centrum er let at udforske til fods. Der er et omfattende system af fodgængertunneler og dækket fodgængerbroer.

Hoteller

Der er en bred vifte af hoteller i Chicago, men priserne er høje i byens centrum. De fleste (business) hoteller ligger i The Loop (central business-distriktet) og nær Magnificent Mile (Chicagos berømte shoppingsgade). Midway og North Lincoln har mellemklasse-hoteller. Det er ikke en helt dårlig idé at vælge et hotel, der er længere væk fra centrummet, men husk at vælge et hotel, der ligger tæt på en ‘El’ station.

Eksterne kilder

For mere information om Chicago, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Eaglerider
 • Enterprise
 • Europcar
 • Fox Rent A Car
 • Hertz
 • InterRent
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Chicago

EasyTerra Biludlejning Chicago sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder: