Billeje Baltimore

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Baltimore.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Baltimore.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Baltimore

  1. Hjem
  2. Biludlejning USA
  3. Biludlejning Baltimore
EasyTerra Biludlejning Baltimore er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Baltimore

Indledning 

Baltimore er en turistattraktion, især den del der kaldes Inner Harbor. Det er den gamle havn, der forfaldt i den anden halvdel af det sidste århundrede, som resten af byen. Indtil kommunen anerkendte områdets potentiale og opførte parker. Nu er Inner Harbor et fantastisk område med museer, som Maritime Museum, historiske skibe, National Aquarium og andre turistattraktioner. 

Befolkning 

Selve byen har omkring 650.000 indbyggere, men med forstæderne bor der omkring 2 millioner mennesker i Baltimore Metropolitan Area.

Beliggenhed 

Baltimore ligger i den nordøstlige del af USA, mellem den amerikanske hovedstad Washington DC (sydvest for Baltimore) og Philadelphia (nordøst for byen). Byen ligger ved Patapsco floden, hvor den løber ud i Chesapeake Bay.

Økonomi

Den (nye) havn spiller stadig en vigtig rolle i byens økonomi, men det har været længe siden, at Baltimore var en trist havn med tung industri. I dag handler økonomien om (finansielle) ydelser og turisme (omkring den gamle havn). Det er også et centrum for sundhedsydelser og udvikling af højteknologiske applikationer, primært rettet mod bioteknologi.

Lufthavne 

Baltimore-Washington International Lufthavn ligger 16 kilometer syd for byens centrum og er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra Baltimore tager du først Russell Street, der forbinder med Baltimore-Washington Parkway, hvor tilkørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Baltimore har en god offentlig transport, der består af busser, en letbane (især bekvemt for at komme til og ud af byen), og en undergrundslinje. Der er også gratis busser med navnet Charm City Circulator. En af de dejligste måder at besøge Baltimore er ved at tage en vandtaxa. 

Trafik og parkering

Inner Harbor er let tilgængelig via I-95, når man kommer uden for byen. Via tilkørsel 53 kommer du til Howard Street i hjertet af Inner Harbor. Når du er ankommet, kan det være svært at finde en ledig parkeringsplads. Gadeparkering er også dyrt i Baltimore. Det er bedre at parkere din udlejningsbil i et af de parkeringshuse, der er skiltet. Alternativt kan du tage til parkeringspladsen tæt på Fells Point, omkring 15-minutters gang fra Inner Harbor.

Hoteller

Med et turistkvarter ligesom Inner Harbor, kommer det ikke som en overraskelse, at de fleste hoteller kan findes i dette distrikt og i det nærliggende Fells Points. Der er nogle business hoteller i Downtown, men dette distrikt ligger næsten øde hen om natten. Andre muligheder, som er mindre turistede, er hoteller i Midtown, Federal Hill og Canton.

Eksterne kilder 

For mere information om Baltimore, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Biludlejningssteder i Baltimore

EasyTerra Biludlejning Baltimore sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i USA, men i en anden by end Baltimore, klik venligst igennem til Biludlejning USA side, hvor du kan vælge, i hvilken by i USA du ønsker at leje en bil.