Billeje Girona

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Girona.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Girona

 1. Hjem
 2. Biludlejning Spanien
 3. Biludlejning Girona
EasyTerra Biludlejning Girona er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.2 af 10 Antal kundebedømmelser: 12
Gennemsnitlig bedømmelse: 8.2 / 10
Antal anmeldelser i Girona: 12
Michael Chr Jensen SIXT Rent a Car Girona Lufthavn
“God service og hurtig betjening gode…”

“God service og hurtig betjening gode medarbejder Det eneste minus er at det tager for lang tid at få dispositumet tilbage”

20-10-2018 06:26
Ramon Barten Europcar Girona Lufthavn
“Altid den bedste pris og gode biler.”

“Jeg har lejet en bil gennem EasyTerra omkring 5 gange nu, og altid gik det godt. Jeg havde aldrig nogen problemer eller manglende klarhed i lufthavnene; bilen var altid klar. Det er rart, at du kan købe en fradragsberettigede dækning, så du ikke udsætter dig for ekstra omkostninger i tilfælde af skader, etc. Derfor anbefaler jeg dem!”

04-08-2015 08:01

Information om Girona

Biludlejning Girona
Biludlejning Girona

Introduktion

Gerona, også kendt som Girona blandt den catalanske befolkning, er et imponerende middelalderlige by. Byens rigdom i middelalderen har efterladt mange imponerende romerske og gotiske bygninger. Kombinationen af disse bygninger og byens beliggenhed gør helt sikkert den til et besøg værd.

Befolkning

Girona har omkring 77.000 indbyggere, hvilket er langtfra nok til at gøre den til en af Spaniens 30 største byer. Men Girona er en af de større byer i den nordlige del af den selvstyrende region Catalonien.

Beliggenhed

Gerona ligger omkring 36 kilometer fra Middelhavet. Floden Onyar strømmer lige igennem elegant Girona. Mod nordvest for byen er udkanten af Pyrenæerne, som er beliggende omkring 75 kilometer fra Gerona.

Økonomi

Girona ligger på et landbrugsområde. Sin økonomi afhænger i vidt omfang af handel med de produkter, som dyrkes i nærheden. Nogle af de produkter, der forhandles i Girona, blandt andre steder på sit store marked, er svin og kyllinger.

Turisme spiller også en væsentlig rolle i Geronas økonomi. I løbet af sommeren er der mange studerende og andre turister kommer til byen. Mange mennesker besøger byen for at nyde sit natteliv og gamle bygninger.

Lufthavne

Geronas lufthavn, Girona Lufthavn, ligger 11 kilometer mod syd af byen. Det er benyttet af lavprisselskaber som Ryanair, for turister der er på vej til Barcelona. Som et resultat er byen en billig destination at nå ud til.

Offentlig transport

Hvis du ikke har en udlejningsbil kan du bruge Geronas offentlige transportmidler. Girona har en togstation, hvorfra du kan rejse til blandt andre steder Barcelona og Frankrig. Barcelona busservice giver transport fra Girona Lufthavn til byen. Den samme buslinje forbinder Girona til Barcelona.

Trafik og parkering

Bilkørsel i Girona er usandsynligt at udgøre nogle problemer. Ligesom i mange byer kan du være lidt vanskeligt at finde et sted at parkere din bil i byens centrum, hvis du ikke booker et hotel, der omfatter parkering. I lyset af byens størrelse er det simpelt at parkere din bil i nærheden og fortsætte til fods.

Hoteller

Der findes hoteller i alle prisklasser i Girona. I højsæsonen (forår og sommer) vi helt sikkert anbefaler at booke på forhånd.

Eksterne kilder

For mere information om Girona, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Atesa
 • AurigaCrown Car Hire
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Drivalia
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Goldcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • OK Rent a car
 • Rhodium Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Solmar
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Girona

EasyTerra Biludlejning Girona sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Girona, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.