• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje København

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i København.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje København

EasyTerra Biludlejning København er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i København

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i København

Biludlejningstilbud i København

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i København

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i København

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen København. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Budget

  9.2 (9826)
  Fra kr 139 / dag
 • Thrifty

  8.2 (5634)
  Fra kr 208 / dag
 • Avis

  8.1 (6117)
  Fra kr 154 / dag
 • Keddy By Europcar

  8 (3566)
  Fra kr 149 / dag
 • Alamo

  7.9 (8924)
  Fra kr 166 / dag
 • Enterprise

  7.9 (2009)
  Fra kr 183 / dag
 • Europcar

  7.9 (8344)
  Fra kr 144 / dag
 • Hertz

  7.7 (7053)
  Fra kr 244 / dag
 • Flizzr

  7.5 (313)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Sixt

  7 (3476)
  Fra kr 196 / dag
 • National Car Rental

  8.3 (413)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i København?

Biludlejere i og omkring København

Hvis du søger efter en lejebil i Danmark, men i en anden by end København, klik venligst igennem til Biludlejning Danmark side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Danmark du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i København

EasyTerra Biludlejning København sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

1 Kampmannsgade
13 Gammel Kongevej

Information om København

København er, som bekendt, hovedstaden i Danmark. Bor du langt fra København, kan det derfor være oplagt at tage en lille mini-ferie til byen. Da der ligger mange spændende oplevelser og venter lige uden for Københavns populære gader, er det oplagt at leje bil i København. Besøg blandt andet Gl. Kongevej for fine butikker og gamle bygninger.

Hvis du flyver til Kastrup lufthavn, har du mulighed for afhentning af din lejebil i lufthavnen. Her står der folk klar til at hjælpe dig, så vores biludlejning altid forløber, som den skal. Vælg mellem et stort udvalg af biler, når du booker online hos EasyTerra. På den måde har du mulighed for at finde det bedste tilbud, så dine ønsker bliver opfyldt.

Billeje i København; interessante steder at besøge

Har du kun været i København ganske gå gange, eller måske er det første gang, så er det naturligvis oplagt at besøge nogle af de populære turistattraktioner, måske med biludlejning i København. Herunder kan blandt andet nævnes Københavns rådhusplads ved Vesterport, Rundetårn, Tivoli og selvfølgelig Den Lille Havfrue. Hvis du kommer fra Kastrup Lufthavn med din lejebil, er det en god idé at overveje parkeringsmulighederne, inden du kører ind i indre by.

Vil du blive klogere på Københavns kulturtilbud den pågældende dag, kan det være en rigtig god idé at kigge på Facebook. Find nemt sjove begivenheder og spændende byer som du kan tage til. Mange af disse begivenheder er gratis, men hvis du vil vide mere, kan du bruge Facebook til at find information og den dag eller tjekke en avis.

Vil du have en oplevelse, som du ikke støder på andre steder i Danmark, bør du besøge Københavns fristad Christiania. Christiania er blandt andet kendt for sin åbenlyse hashhandel i Pusherstreet, men selv hvis du ikke er til cannabis, kan fristaden være en spændende oplevelse. Her finder du nemlig en helt særlig stemning, som ikke kan opleves mange andre steder, hverken i København eller nogle andre byer i Danmark.

Gå på opdagelse i København med en lejebil

Tager du på ferie til Danmark, kan du med fordel gøre brug af biludlejning i København. Når du køre rundt i din lejebil i København, er det dog en god idé at overveje, hvad du gør med parkering. I København er det nemlig begrænset med parkeringspladser, der er mange biler, og derfor er priserne forholdsvis høje.

På trods af den dyre parkering er billeje i København helt klart en mulighed, som du bør benytte dig af. Der findes nemlig mange destinationer uden for København, som man med fordel kan køre til med billeje.

Gør du brug af biludlejning i København kan du se mere, og blandt andet køre ud til de populære Seks Glemte Kæmper. Disse kæmper gemmer sig i skovene uden for København. Med billeje er der rig mulighed for at gå på skattejagt med dine børn. På turen kan I se, hvem i bilen der først finder de seks kæmper.

Nord for København ligger Dyrehaven. Ved at leje en bil har du mulighed for at få en kærkommen afveksling fra byens larm en lørdag fx. Dyrehaven er nemlig et stort grønt område, hvor der er muligheder for lange gåture og et kig på det gamle Eremitageslot. Det er blot en af de mange muligheder i København hvor det er nemt med biler.

Med billeje i København har du desuden mulighed for at besøge Kronborg Slot. Kronborg Slot er en af de helt populære attraktioner, fordi det er kendt fra Shakespeares skuespil Hamlet. Med en lejebil kan du køre fra København til Kronborg Slot på lidt over en halv time.

Overnatningsmuligheder i København

I København er der mange muligheder for overnatning især i den indre del af byen. Københavns hoteller er dog ofte dyre, og derfor kan du med fordel gøre brug af biludlejning i København. Ved hjælp af en lejebiler kan du nemlig nemt overnatte uden for byen, men køre ind mod centrum om morgenen, så du kan tilbringe dagen i København.

Har du en drøm om kun at overnatte inde i København er dette dog også i høj grad en mulighed. Vil du besøge nogle af de ældre, charmerende hoteller må du sørge for at booke i god tid i forvejen. De mest populære overnatningsmuligheder bliver nemlig hurtigt optaget i København.

Lufthavne i København

I Danmark er Kastrup lufthavn den største. Den ligger otte kilometer sydøst for Københavns centrum og er faktisk også den største lufthavn i Skandinavien. Fra Kastrup flyver der både internationale fly og indenrigsfly. Det vil sige, at du har mulighed for at komme til København uanset, om du kommer fra udlandet eller et andet sted i Danmark.

På vores hjemmeside har du mulighed for at finde en lejebil fra dit fortrukne biludlejningsselskab. Vælg blandt andet biler mellem Sixt, Europcar, Hertz og Avis. I Kastrup har du mulighed for at vælge, afhente og aflevere din lejebil, så det kan næsten ikke være nemmere, hvis du flyver til København og ønsker billeje.

Book hjemmefra ved hjælp af EasyTerra. Find gode tilbud, når du skal leje en bil, og lad vores personale hjælpe dig i lufthavnen. På hjemmesiden kan du klare biludlejningen i København uden bekymringer.

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Danish krone
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  80 km/h
 • Sprog
  Danish
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Budget
 • Thrifty
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Alamo
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Flizzr
 • Sixt
 • National Car Rental
 • Your Rent
 1. Hjem
 2. Biludlejning Danmark
 3. Biludlejning København