• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Canada

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Canada.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Få rabatter på op til 20% fra forskellige udlejningsfirmaer - Gyldig indtil den 4. juni 2024
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Canada

EasyTerra Biludlejning Canada er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Canada

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Canada

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Hvornår skal man reservere en udlejningsbil i Canada

Biludlejningslokaliteter i Canada

EasyTerra Biludlejning sammenligner priserne på billeje på nedenstående destinationer

Abbotsford, BC Ajax, ON Bagotville Banff Barrie, ON Bathurst Baywood-Los Osos Belleville, ON Blainville Brampton, ON Brossard, QC Burlington Burnaby Calgary Campbell River Canmore, AB Carleton Place, ON Castlegar Charlottetown Chicoutimi, QC Chilliwack, BC Comox Cookstown Courtenay, BC Cranbrook Dartmouth, NS Deer Lake Delta, BC Don Mills Dorval Drummondville, QC Duncan, BC Edmonton Embrun Fredericton Gander Gaspé Gatineau, QC Grande Prairie Greenfield-Park, QC Guelph, ON Halifax Hamilton Happy Valley-Goose Bay Havre-Saint-Pierre Inuvik Jasper Joliette, QC Kamloops Kanata Kelowna Kingston Kitchener Lake Louise Langley Lasalle, QC Laval Lethbridge Lloydminster London Longueuil, QC Markham, ON Matane Medicine Hat, AB Mississauga Moncton Mont Joli Mont-Laurier, QC Mont-Tremblant, QC Montreal Nanaimo Nelson, BC New Glasgow New Richmond, QC Newmarket, ON Niagara Falls, ON Nisku North Bay North Sydney, NS North Vancouver, BC North York Oakville, ON Orleans Oshawa, ON Ottawa Parksville, BC Peace River Pembroke Penticton Peterborough Pickering, ON Port Alberni, BC Port Hardy Prince Albert Prince George Prince Rupert, BC Quebec Quesnel Red Deer, AB Regina Richmond Hill, ON Richmond, BC Richmond, QC Rimouski Rivicre-du-Loup Saint John, NB Saint-Hyacinthe, QC Saint-Leonard, QC Sarnia Saskatoon Scarborough Sept-Îles Sherbrooke, QC Sherwood Park Sillery, QC Smithers St. John's, NF Stephenville Sudbury Surrey Sydney, NS Terrace Thompson Thornhill Thunder Bay Timmins Toronto Truro Vancouver Vernon Victoria Wabush Waterloo Whistler Whitehorse Williams Lake Windsor Winnipeg
Biludlejning Canada

Information om Canada

Canada oplever du bedst med en lejet bil. EasyTerra Biludlejning har ca. 262 afhentningslokaliteter i Canada. Der er således altid en afhentningslokalitet i nærheden af dit bestemmelsessted.

Introduktion

Dette land i den nordlige del af Nordamerika er kendt for sin smukke og varierede natur. Niagara Falls (Niagaravandfaldene) er verdens største og mest kendte vandfald. Canada har også mange floder, ferskvandssøer, gletscher og storslåede bjerge. Den sandsynligvis mest kendte canadiske bjergkæde er Rocky Mountains. Denne bjergkæde dækker et område på mere end 4800 kilometer. De nationale og provinsielle canadiske parker er også et besøg værd og vestpå er der betagende sandede strande omgivet af tyk regnskov. 

Historie

Oprindeligt er Canada eskimoernes (Inuit) og indianernes land. Mange indianske stammer var jægere og levede på de uendelige prærier. Indianerne som levede af landbrug boede i hvad der nu er kendt som South-Ontario. De var de første der kom i kontakt med europæiske opdagelsesrejsende. Nogle 400 år siden kom englænderne og franskmændene til Canada og bosatte sig i forskellige dele af landet. Siden dengang kom immigranter fra overalt i verden til Canada. Især i årene efter 2. verdenskrig flyttede mange hollandske immigranter til Canada. Som resultat af det har Canada en varieret historie. De forskellige befolkningsgrupper levede særskilt og udviklede sig uafhængigt af hinanden. 

Samfund og kultur

Canada er et land af immigranter. De fleste canadiere er rigtignok immigranter. Mange af dem kom oprindeligt fra Europa, selvom mange asiater henover årene også flyttede til Canada. Kun en lille procentdel af canadiere (ca. 4%) tilhører de oprindelige indbyggere. Takket være immigranterne er Canada kendt som et multikulturelt samfund.

Canada er et tosproget land: både engelsk og fransk tales. I Quebec-provinsen er fransk det officielle sprog, hvilket gør det til undtagelsen. Udenfor Quebec er det få mennesker der anser fransk som værende deres modersmål. Mere end halvdelen af alle canadiere (ca. 63%) anser engelsk som værende deres modersmål. 

Canada har ikke en officiel religion. Omkring halvdelen af canadierne er romersk katolske og der er også protestantiske grupper og folk uden religion.

Politisk situation

Canada er et parlimentarisk monarki. Det øverste hoved i monarkiet er dronning Elizabeth II. Det er kun siden 1982 at det britiske parlament ikke længere har en politisk inflydelse på Canada. Canada er nu fuldstændig selvstændig. Canada har 10 provinser og tre territorier. Ligesom i Nederlandene er den provinsielle regering demokratisk valgt. Det samme gælder for den nationale regering. Partiet med de fleste stemmer danner regering. Siden februar 2006 har Conservatives (de konservative) dannet regering. Stephen Harper er premierminister.

Økonomi

Det er ikke udelukkende størrelsen af dets overflade der gør Canada til et af de største lande i verden. Det er også et af verdens største økonomier. Livsstandarden er høj og befolkningen er højtuddannet. Canadas økonomi er overvægtligt fokuseret på eksport. Der er en stor efterspørgsel for canadiske produkter og servicer. De fleste mennesker arbejder i service sektorerne. Derudover er mange aktive i industri og landbrug. Canada har styret sin økonomi henimod USA og eksporten til dets store nabo er høj. Endvidere er eksporten til Europa, Asien og resten af verden bestandigt voksende.

Canadas valuta er den canadiske dollar. En dollar har en cirkaværdi på 0.72 euro.

Geografi og klima

Med en overflade på op imod 10 millioner kvadratkilometer og en nordlig kystlinje på næsten 24.000 kilometer er Canada det største land på den vestlige halvkugle. Landet grænser op imod Atlanterhavet, Stillehavet og Vesterhavet. I centrum Canada findes der vidtstrakte prærier.   

Canadas befolkning er ikke fordelt ligeligt på tværs af landet. Den nordlige del er den mindst befolket del og de fleste canadiere bor på en strimmel langs den sydlige grænse. Hovedstaden i Canada er Ottawa som er en by med mere end en million indbyggere.

Canada er et land med store klimatiske forskelle. I de fleste måneder når temperaturen i den nordlige del af landet ikke over nul grader celsius. Især de nordlige vintre kan være ekstremt kolde. Temperaturer kan falde ned mod en forbløffende minus 40 grader celsius. En god vinterfrakke er langt fra en overflødelig luksus! Heldigvis er der også dele af Canada med mere behagelige temperaturer. Især sydpå kan sommerne være varme og fugtige. De varmeste områder i Canada er South-Ontario og British Columbia.

Trafik og infrastruktur

Selvfølgelig er de enorme afstande lettest at krydse med fly. Der er adskillige flyselskaber til at transportere alle rejsende til forskellige dele af landet så behageligt som muligt. Canadas travleste lufthavn er Toronto Pearson internationale lufthavn tæt ved Toronto, men også Montreal lufthavn og Vancouver lufthavn spiller en vigtig rolle i at behandle internationale fly fra og til Canada.

Andre måder at rejse rundt i Canada på er ved tog og bus. Adskillige jernbane linjer krydser smukke strækninger af natur og tillader passagere at nyde landet mere end de ville fra et fly. At rejse med tog er omkring ligeså dyrt som at flyve, men det tillader dig et bedre kig på Canadas fantastiske natur. Derudover er der mange busselskaber der tager sig af regional transport. Større afstande kan dækkes med en "Greyhound" bus. Busser tilbyder en relativt billig måde at rejse på.  

Endeligt er biler meget passende til at rejse rundt i Canada i. Canada har mange smukke naturområder, der ikke er lette at nå med tog eller bus. Bilen tilbyder dig frihed og muligheden for at forlade hovedvejene. Dette betyder at i bil er den bedste måde, at nyde Canadas storslåede natur.

Mad og drikke

Canadas køkken er ligeså varieret som dets natur og klima. Takket være alle de forskellige kulturer er en variation af retter på tilbud. I kystarealerne er fokusset normalt på fisk, imens længere inde i landet er kød en uundværlig ingrediens. Af de mange fiskearter der er i Canada er laksen ofte favoritten i mange restauranter. Laks er normalt vild og grilles (nogle gange på trækul). Endvidere er der europæisk indflydelse i alle større byer. For de der nyder fransk madlavning tilbyder Quebec en variation af passende restauranter.  

Alderen der tillader dig at købe og drikke alkohol er 18, hvilket betyder at den er højere end den er i Nederlandene. I nogle provinser er den endda et år højere.

Tidszoner

Canada er inddelt i et væld af tidszoner. På grund af dens enorme størrelse er der ikke færre end seks tidszoner. Fra øst til vest er der tidszonerne Newfoundland time, Atlantic time, Eastern time, Central time, Mountain time og Pacific time. Forskellene i tid varierer fra tre en halv time tidligere (Newfoundland) til otte timer tidligere (Pacific) sammenlignet med Greenwhich Mean Time (GMT).

Husly

Du behøver ikke bekymre dig over at finde passende husly i Canada. Der er hoteller i et bredt omfang af priser, bungalows og feriecentre. Derudover er der nok af ungdomshosteller og campingpladser, hvilke gør det muligt at tilbringe en aften til en rimelig pris. Endeligt kan du bestemme dig for et mere landligt ophold på en gård, hvor du kan nyde Canadas mere hjemlige side.  

Eksterne kilder

For mere information om Canada anbefaler vi foruden Google de efterfølgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  50 - 100 km/h
 • Sprog
  English, French
 • Populær bilklasse
  Mellemklasse

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Thrifty
 • Enterprise
 • Alamo
 • Sixt
 • Green Motion
 • National Car Rental
 • Discount
 • Avis
 • Budget
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • ACE Rent A Car
 • Fox Rent A Car
 • Economy Rent a Car
 • ADA
 • NÜ Car Rentals
 • SurPrice car rentals
 • Mex Rent a Car
 • U-Save Auto Rental
 • Carwiz rent a car
 • Rent a car
 • Island Car Rentals
 • Nextcar
 • Europcar
 1. Hjem
 2. Biludlejning Canada