Billeje Torrevieja

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Torrevieja.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Torrevieja.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Torrevieja

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Torrevieja
EasyTerra Biludlejning Torrevieja er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Torrevieja

Indledning 

I det attende århundrede var Torrevieja en fiskerby i nærheden af et af vagttårnene på den spanske Costa Blanca. Navnet betyder 'gamle tårn'. Nu om dage er det en stor by, takket være turismen. I nærheden af byen er der seks lange strande (La Mata, Cabo Cervera, Los Locos, El Cura, Los Náufragos og Ferris), med en samlet længde på omkring 20 kilometer.

Befolkning

Byen har omkring 100.000 indbyggere, hvoraf halvdelen af dem er spaniere og resten består af andre europære. Især briterne har et andet hjem her, eller bor permanent i Torrevieja.

Beliggenhed 

Torrevieja ligger på Costa Blanca på den østlige kyst af Spanien, syd for Alicante. To store saltsøer (Las Salinas) i nærheden af byen danner en nationalpark, hvor der findes mange fuglearter. 

Økonomi

Fiskeri og saltudvinding var de vigtigste indtægtskilder for Torrevieja. Nu om dage er det turismen, takket være de smukke omkringliggende strande. Torrevieja har et sundt mikroklima takket være saltsøerne, som tiltrækker mange pensionister fra nordeuropæiske lande. Der er også en stor lystbådehavn. 

Lufthavne 

Der er to lufthavne i nærheden af Torrevieja. Murcia-San Javier Lufthavn ligger 25 kilometer syd for byen langs AP-7 (Cartagena - Alicante). Det er en betalingsvej. Kystvejen N-332 forbinder alle populære badebyer og golf resorter ved Mar Menor kysten, herunder Torrevieja. Alicante Lufthavn El Altet ligger cirka 40 kilometer mod nord og er også tilgængelig ad AP-7. Vejen til lufthavnene er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Offentlig bustransport på Costa Blanca er god. Selskabet Costa Azul står for driften af transporten i byen, og der er også busforbindelser til for eksempel Alicante, Murcia og Elche, men mærkeligt nok, er der ingen direkte forbindelse mellem Torrevieja og Alicante Lufthavn.

Trafik og parkering

I højsæsonen (sommermånederne) bliver Torrevieja meget hektisk. Mange gader er ensrettede gader, hvilket gør det nemt at fare vild. I den travle sæson er det svært, hvis ikke umuligt, at finde en ledig parkeringsplads til din udlejningsbil i byens gader. Det er bedst at tage til marinaen: her er indgangen til en stor underjordisk parkeringskælder.

Hoteller

Torrevieja har et stort udbud af overnatningsmuligheder: bed & breakfasts, pensionater, middelklassehoteller og luksuriøse feriesteder. Der er også mange lejligheder til leje, især i nærheden af den poplære strand Los Locos. Udlændinge, der kun opholder sig i Torrevieja i vintermånederne, udlejer også lejligheder. På grund af menneskemængden der kommer om sommeren, bliver hoteller hurtigt booket op. Vi anbefaler, at du booker dit hotelværelse i god tid, hvis du ønsker at bo i Torrevieja om sommeren. 

Eksterne kilder

For mere information om Torrevieja, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Torrevieja

EasyTerra Biludlejning Torrevieja sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Torrevieja, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.