Billeje Santander

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Santander.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Santander

 1. Hjem
 2. Biludlejning Spanien
 3. Biludlejning Santander
EasyTerra Biludlejning Santander er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 10 af 10 Antal kundebedømmelser: 1
Gennemsnitlig bedømmelse: 10.0 / 10
Antal anmeldelser i Santander: 1
Antonia Poulussen Atesa Santander Lufthavn
“Bilbooking gik glat!”

“God pris, klare betingelser!”

08-12-2014 16:23

Information om Santander

Biludlejning Santander
Biludlejning Santander

Indledning

Santander er hovedstaden for den autonome region Cantabrien i det nordlige Spanien. Havnebyen er traditionelt et turistmål, især for spaniere. Her har den kongelige familie sin sommerresidens: Magdalena Slot. Flere og flere udenlandske turister stadig opdager byens charme. Regionen har længe været beboet. Det berømte hul tegninger af Altamira er anslået til at være 15.000 år gammelt.

Befolkning

Byen har omkring 385.000 indbyggere.

Beliggenhed

Santander ligger i den nordlige del af Spanien, mellem Asturias og det spanske Baskerland. I den sydlige del af byen ligger foden af De Cantabriske Bjerge (på spansk: Cordillera Cantabrica). Der er gode vandre- og klatremuligheder i disse bjerge.

Økonomi

Havnen i Santander er et vigtigt bidrag til den lokale økonomi. Ikke kun for import og eksport af varer, men den er også en stor fiskerihavn. I havnen bygges også skibe. Turisme er også vigtig, specielt indenlandske turisme, men fremkomsten af lavprisflyselskaber har betydet, at flere og flere udlændinge kommer til Santander. 

Desuden er der en stålindustri og Santander er hjemsted for Europas største bank: Banco Santander (men hovedkvarteret er nu i Madrid, næsten en hel bydel kaldes kun Santander City). 

Lufthavne

Lufthavn Santander ligger i Camargo, 5 kilometer fra byens centrum. Denne lufthavn betjenes hovedsagelig af lavprisflyselskaber og kan nemt nås med bil. Gennem motorvejen A8 kan du køre til den større lufthavn i Bilbao på halvanden time. Fra lufthavnen er der forbindelser til mange spanske og europæiske byer.

Offentlig transport

I løbet af dagen kører busser hvert 15. minutter. De fleste linjer kører fra City Hall og ender på strandene. Bus 15 afgår fra togstationen og kører til stranden El Sardinero.

Der er også færgeforbindelser til Pedreña, Somo og strandene på Puntal. Der er endda en færgeforbindelse til Plymouth i England! Hvis du ønsker at røre dig lidt: På nogle steder i Santander kan du leje en gratis cykel (Jardines de Pereda, El Sardinero, La Magdalena).

Trafik og parkering

Centrummet af Santander er – især på hverdage – meget travlt. Men der er flere parkeringspladser og steder, hvor du kan parkere din bil og derfra udforske resten af byen til fods eller med offentlig transport. Hvis du ønsker at se byens omgivelser eller afsidesliggende strande eller golfbaner, en udlejningsbil er et vigtigt transportmiddel. Der er gode vejforbindelser til resten af Spanien: Kystvejen N634 går fra La Coruña gennem Santander til Bilbao. N611 går til Valladolid og N623 tager du til Burgos.

Hoteller

I Santander kan du finde hoteller i alle prisklasser: Fra simple gæstehuse til luksuriøse femstjernede hoteller. Nord for byen ligger nogle campingpladser, direkte på kysten. Også på tværs af havnen, i Ribamontan Al Mar, er der campingpladser. Hvis du planlægger at besøge Santander i højsæsonen, så bestil din overnatning i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Santander, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Atesa
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Goldcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • OK Rent a car
 • Rhodium Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Solmar
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Santander

EasyTerra Biludlejning Santander sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Santander, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.