Billeje Santander

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Santander.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Santander.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Santander

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Santander
EasyTerra Biludlejning Santander er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 10 af 10 Antal kundebedømmelser: 1
Antonia Poulussen Atesa Santander Lufthavn
“Bilbooking gik glat!”

“God pris, klare betingelser!”

08-12-2014 16:23

Information om Santander

Biludlejning Santander
Biludlejning Santander

Indledning

Santander er hovedstaden for den autonome region Cantabrien i det nordlige Spanien. Havnebyen er traditionelt et turistmål, især for spaniere. Her har den kongelige familie sin sommerresidens: Magdalena Slot. Flere og flere udenlandske turister stadig opdager byens charme. Regionen har længe været beboet. Det berømte hul tegninger af Altamira er anslået til at være 15.000 år gammelt.

Befolkning

Byen har omkring 385.000 indbyggere.

Beliggenhed

Santander ligger i den nordlige del af Spanien, mellem Asturias og det spanske Baskerland. I den sydlige del af byen ligger foden af De Cantabriske Bjerge (på spansk: Cordillera Cantabrica). Der er gode vandre- og klatremuligheder i disse bjerge.

Økonomi

Havnen i Santander er et vigtigt bidrag til den lokale økonomi. Ikke kun for import og eksport af varer, men den er også en stor fiskerihavn. I havnen bygges også skibe. Turisme er også vigtig, specielt indenlandske turisme, men fremkomsten af lavprisflyselskaber har betydet, at flere og flere udlændinge kommer til Santander. 

Desuden er der en stålindustri og Santander er hjemsted for Europas største bank: Banco Santander (men hovedkvarteret er nu i Madrid, næsten en hel bydel kaldes kun Santander City). 

Lufthavne

Lufthavn Santander ligger i Camargo, 5 kilometer fra byens centrum. Denne lufthavn betjenes hovedsagelig af lavprisflyselskaber og kan nemt nås med bil. Gennem motorvejen A8 kan du køre til den større lufthavn i Bilbao på halvanden time. Fra lufthavnen er der forbindelser til mange spanske og europæiske byer.

Offentlig transport

I løbet af dagen kører busser hvert 15. minutter. De fleste linjer kører fra City Hall og ender på strandene. Bus 15 afgår fra togstationen og kører til stranden El Sardinero.

Der er også færgeforbindelser til Pedreña, Somo og strandene på Puntal. Der er endda en færgeforbindelse til Plymouth i England! Hvis du ønsker at røre dig lidt: På nogle steder i Santander kan du leje en gratis cykel (Jardines de Pereda, El Sardinero, La Magdalena).

Trafik og parkering

Centrummet af Santander er – især på hverdage – meget travlt. Men der er flere parkeringspladser og steder, hvor du kan parkere din bil og derfra udforske resten af byen til fods eller med offentlig transport. Hvis du ønsker at se byens omgivelser eller afsidesliggende strande eller golfbaner, en udlejningsbil er et vigtigt transportmiddel. Der er gode vejforbindelser til resten af Spanien: Kystvejen N634 går fra La Coruña gennem Santander til Bilbao. N611 går til Valladolid og N623 tager du til Burgos.

Hoteller

I Santander kan du finde hoteller i alle prisklasser: Fra simple gæstehuse til luksuriøse femstjernede hoteller. Nord for byen ligger nogle campingpladser, direkte på kysten. Også på tværs af havnen, i Ribamontan Al Mar, er der campingpladser. Hvis du planlægger at besøge Santander i højsæsonen, så bestil din overnatning i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Santander, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Santander

EasyTerra Biludlejning Santander sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Santander, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.