Billeje Torremolinos

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Torremolinos.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Torremolinos.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Torremolinos

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Torremolinos
EasyTerra Biludlejning Torremolinos er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Torremolinos

Indledning 

Torremolinos har været en fiskerby ligesom mange andre badebyer. Der er ikke ret meget tilbage fra de dage; i dag handler det hele om sol, hav og strand tilbedere. Den mest kendte shopping gade er Calle San Miguel, som går fra byens centrum og ned til stranden. 

Befolkning 

Torremolinos fastboende indbyggere består af omkring 45.000 mennesker, men i sommermånederne er antallet langt højere.

Beliggenhed 

Torremolinos ligger i Andalusien i det sydlige Spanien, på Costa del Sol. Málaga ligger øst for badebyen.

Økonomi

Efter en periode med forfald i firserne i det forrige århundrede, er Torremolinos nu igen et attraktivt feriemål for både spaniere og andre europæiske turister. Ud over turisterne der holder ferie her, er der også mange nordeuropæere, især briter og hollændere, der bor her permanent eller tilbringer vinteren her.

Lufthavne 

Málaga Lufthavn ligger mellem denne by og Torremolinos. Fra byens centrum er Málaga Lufthavn let tilgængelig med udlejningsbil ad N-340; afstanden er 8 kilometer.

Offentlig transport

Torremolinos har god offentlig bustransport, både i byen og andre steder på Costa del Sol. De sidste busser afgår fra busstationen (Terminal Autobus) på Calle Hoyo. Der er også togforbindelser til for eksempel Málaga og Fuengirola.

Trafik og parkering

I sommermånederne er det meget hektisk i og omkring Torremolinos og vanskeligt at finde en parkeringsplads til din udlejningsbil. De lokale har ingen skrupler over dobbelt-parkering, men som turist er det bedre at lade være med det. Torremolinos har mange parkeringshuse, herunder to under jorden: nedenunder Plaza Andalucía og i nærheden af Montemar, langs vejen til Benalmadena.

Hoteller

Som allerede nævnt i Økonomi, havde Torremolinos i slutningen af firserne den tvivlsomme ry for at være Costa del Sol kloak. Der var billige og dårlige hoteller, der tiltrak en lignende klientel. I de sidste ti år er der blevet lavet en masse for at forbedre indkvarteringsmuligheder og bygge nye hoteller. Byen har nu et stort udbud af gode turisthoteller og resorter, men også gæstehuse og lejligheder. Hvis du ønsker at bo her i højsæsonen, anbefaler vi, at du booker dit hotelværelse i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Torremolinos, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Torremolinos

EasyTerra Biludlejning Torremolinos sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Torremolinos, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.