Billeje San Sebastian

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i San Sebastian.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje San Sebastian

 1. Hjem
 2. Biludlejning Spanien
 3. Biludlejning San Sebastian
EasyTerra Biludlejning San Sebastian er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om San Sebastian

Indledning

San Sebastian er hovedstaden i provinsen Gipuzkoa i det spanske Baskerland. Det officielle navn for byen er Donostia, og derfor kalder dens indbyggere sig for donostiarras. Det har en af Europas bedste bystrande og med surf fra Biscayabugten kan surfere få det sjov her. Byen består af tre dele: Den gamle bydel (Parte Vieja, med historiske bygninger og kirker), Gros og Centro. San Sebastian er kendt for sine fremragende restauranter, som er specialiseret i alt fra fiskernes fisk. Der er flere restauranter med en eller flere Michelin-stjerner. Desuden er der mange tapas restauranter (kaldet pintxos i Baskerlandet), især i den gamle bydel.

Befolkning

Byen har en befolkning på mere end 200.000 indbyggere, men byområdet San Sebastian har dobbelt så mange indbyggere.

Beliggenhed

San Sebastian ligger i den nordlige del af Spanien, i Baskerlandet på Biscayabugten og nær grænsen til Frankrig. Byen ligger ved udmunding af Urumea flod. Området er kuperet, med floden Urgull i byens centrum; lige øst for byen ligger Ulia Bjerget, der strækker sig mod syd til Pasaia og i vest ligger Adarra Bjerget.

Økonomi

I dag er havnen i San Sebastians centrum kun brugt af fiskere og krydstogter. Den kommercielle havn er flyttet til forstaden Pasajes, lige øst for byen. Denne port er ikke nær så stor som Bilbaos havn. Maskinindustrien er en vigtig industri for provinsen Gipuzkoa. Her ligger virksomheden CAF, hvilket laver biltog, metro og lokomotiver. Højteknologiske virksomheder befinder sig på Technology Park Miramon.

Lufthavne

Byens lufthavn ligger 22 kilometer nordøst for byens centrum, lige på den franske grænse. San Sebastian Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byens centrum tager du først til N-1 og derefter til N-638. Vejen til lufthavnen er tydeligt angivet.

Offentlig transport

San Sebastian har god offentlig transport, leveret af selskabet D-Bus. Hvis du opholder dig i byen for en længere periode og bruger bussen meget, kan det betale sig at købe en Kutxa smartcard. På denne måde vil du betale halvdelen af prisen for hver bustur.

Trafik og parkering

San Sebastian er en forholdsvis lille by og byens centrum udforskes bedst til fods. Om sommeren og i ferier (jul, påske) kan det få meget travl. De bedste steder at parkere din udlejningsbil er på P+R parkeringsområder i udkanten af byen (i Antiguo og Amara), og fortsætte med offentlige transport. I byens centrum er der flere underjordiske parkeringspladser (såsom la Concha, Boulevard og Kursaal), men disse optages meget hurtigt. Ofte vil de se en masse biler, der venter indtil en plads bliver tilgængelig. Du er nødt til at betale for gadeparkering fra 09:00 indtil 20:00, undtagen om søndagen.

En udlejningsbil er ideel for udflugter til området. San Sebastian har gode forbindelser til resten af Spanien gennem motorveje A8 (til Bilbao) og A1 (til den franske grænse og til Burgos og Madrid).

Hoteller

Der er en bred vifte af overnatningsmuligheder i og omkring San Sebastian: Fra femstjernede hoteller til enkle pensionater og nærliggende sommerhuse og campingpladser. Uden for sommersæsonen og feriesæsoner, som jul og påske, er der altid værelser til rådighed. Hvis du gerne vil besøge San Sebastian i højsæsonen, så anbefaler vi at du booker din overnatning på forhånd.

Eksterne kilder

For mere information om San Sebastian, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Atesa
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • OK Rent a car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i San Sebastian

EasyTerra Biludlejning San Sebastian sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end San Sebastian, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.