Billeje San Sebastian

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i San Sebastian.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i San Sebastian.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje San Sebastian

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning San Sebastian
EasyTerra Biludlejning San Sebastian er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om San Sebastian

Indledning

San Sebastian er hovedstaden i provinsen Gipuzkoa i det spanske Baskerland. Det officielle navn for byen er Donostia, og derfor kalder dens indbyggere sig for donostiarras. Det har en af Europas bedste bystrande og med surf fra Biscayabugten kan surfere få det sjov her. Byen består af tre dele: Den gamle bydel (Parte Vieja, med historiske bygninger og kirker), Gros og Centro. San Sebastian er kendt for sine fremragende restauranter, som er specialiseret i alt fra fiskernes fisk. Der er flere restauranter med en eller flere Michelin-stjerner. Desuden er der mange tapas restauranter (kaldet pintxos i Baskerlandet), især i den gamle bydel.

Befolkning

Byen har en befolkning på mere end 200.000 indbyggere, men byområdet San Sebastian har dobbelt så mange indbyggere.

Beliggenhed

San Sebastian ligger i den nordlige del af Spanien, i Baskerlandet på Biscayabugten og nær grænsen til Frankrig. Byen ligger ved udmunding af Urumea flod. Området er kuperet, med floden Urgull i byens centrum; lige øst for byen ligger Ulia Bjerget, der strækker sig mod syd til Pasaia og i vest ligger Adarra Bjerget.

Økonomi

I dag er havnen i San Sebastians centrum kun brugt af fiskere og krydstogter. Den kommercielle havn er flyttet til forstaden Pasajes, lige øst for byen. Denne port er ikke nær så stor som Bilbaos havn. Maskinindustrien er en vigtig industri for provinsen Gipuzkoa. Her ligger virksomheden CAF, hvilket laver biltog, metro og lokomotiver. Højteknologiske virksomheder befinder sig på Technology Park Miramon.

Lufthavne

Byens lufthavn ligger 22 kilometer nordøst for byens centrum, lige på den franske grænse. San Sebastian Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byens centrum tager du først til N-1 og derefter til N-638. Vejen til lufthavnen er tydeligt angivet.

Offentlig transport

San Sebastian har god offentlig transport, leveret af selskabet D-Bus. Hvis du opholder dig i byen for en længere periode og bruger bussen meget, kan det betale sig at købe en Kutxa smartcard. På denne måde vil du betale halvdelen af prisen for hver bustur.

Trafik og parkering

San Sebastian er en forholdsvis lille by og byens centrum udforskes bedst til fods. Om sommeren og i ferier (jul, påske) kan det få meget travl. De bedste steder at parkere din udlejningsbil er på P+R parkeringsområder i udkanten af byen (i Antiguo og Amara), og fortsætte med offentlige transport. I byens centrum er der flere underjordiske parkeringspladser (såsom la Concha, Boulevard og Kursaal), men disse optages meget hurtigt. Ofte vil de se en masse biler, der venter indtil en plads bliver tilgængelig. Du er nødt til at betale for gadeparkering fra 09:00 indtil 20:00, undtagen om søndagen.

En udlejningsbil er ideel for udflugter til området. San Sebastian har gode forbindelser til resten af Spanien gennem motorveje A8 (til Bilbao) og A1 (til den franske grænse og til Burgos og Madrid).

Hoteller

Der er en bred vifte af overnatningsmuligheder i og omkring San Sebastian: Fra femstjernede hoteller til enkle pensionater og nærliggende sommerhuse og campingpladser. Uden for sommersæsonen og feriesæsoner, som jul og påske, er der altid værelser til rådighed. Hvis du gerne vil besøge San Sebastian i højsæsonen, så anbefaler vi at du booker din overnatning på forhånd.

Eksterne kilder

For mere information om San Sebastian, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i San Sebastian

EasyTerra Biludlejning San Sebastian sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end San Sebastian, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.