Billeje Oviedo

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Oviedo.

Hvorfor reserverer gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Steder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
search_main.worry_free_block.title
  • search_main.worry_free_block.usp.no_worries_deductible
  • search_main.worry_free_block.usp.unlimited_mileage
  • search_main.worry_free_block.usp.top_rated_suppliers
  • search_main.worry_free_block.usp.full_full_fuel_policy

Billeje Oviedo

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Oviedo.

Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Oviedo

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Oviedo
EasyTerra Biludlejning Oviedo er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Oviedo

Indledning

Oviedo er hovedstaden i Asturien provinsen i det nordvestlige Spanien. Byens oprindelse går tilbage til det 8. århundrede, hvor to munke grundlagde et kloster. En koloni blev udviklet omkring klostret, som senere skulle blive hovedstaden for det Asturiske Kongerige. Det er en meget atmosfærisk by med et historisk centrum og forskellige ældgamle kirker og klostre i området. Centrummet er domineret af den gotiske katedral, der blev bygget mellem det 13. og 16. århundrede.

Befolkning

Byen har over 220.000 indbyggere.

Beliggenhed

Oviedo ligger i det nordvestlige Spanien, 27 kilometer fra kysten (Biscayabugten). Syd for byen ligger de Cantabriske bjerge. Den nordlige region er generelt køligere end resten af Spanien. Derfor er den en populær turistdestination om sommeren for indbyggerne fra Madrid, der ønsker at flygte fra byens varme.

Økonomi

Selv om interessen er faldet i de seneste år, stålindustrien stadig spiller en stor rolle i den lokale økonomi. Våben er også traditionelt fremstillet i Oviedo. Turisme er i stigende grad vigtig for hele Asturien provinsen.

Lufthavne

Byens internationale lufthavn (Lufthavn i Asturien) ligger 40 kilometer nordvest for Oviedo, tættere på byen Avilés. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: Gennem motorvejen A-8 eller den nationale vej N-632. Frakørslen er klart angivet undervejs.

Offentlig transport

Oviedo har gode lokale offentlige bustransport (Autobuses Urbanos de Oviedo). Hvert busstoppested angiver, hvornår den næste bus ankommer. For destinationer uden for byen kan du bruge ALSA busser. Dette busselskab fastholder forbindelser mellem mange spanske byer.

Trafik og parkering

Oviedos bymidte er for det meste bilfri. En udlejningsbil er et ideelt transportmiddel til at udforske området omkring byen. Det er let at køre ind og ud af byen takket være ringvejen. For at komme til Gijon eller Avilés, følg A-66 fra Oviedo, men pas på: Efter Lugones er der ikke flere frakørsler!

Hoteller

Der er et godt udbud af gæstehuse og hoteller i Oviedo. Der er også nogle campingpladser rundt omkring i byen. Hvis du har en udlejningsbil, vil et ophold på Casa de Aldea være rart: Det er maleriske huse og gårde i en lille landsby i nærheden af Oviedo eller Asturias.

Eksterne kilder

For mere information om Oviedo, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Oviedo

EasyTerra Biludlejning Oviedo sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Oviedo, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.