Billeje Cordoba

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Cordoba.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Cordoba.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Cordoba

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Cordoba
EasyTerra Biludlejning Cordoba er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Cordoba

Indledning 

I middelalderen var Córdoba hovedstaden i Córdoba kalifatet. Den historiske by er glimrende bevaret ligesom sit klenodie: den mauriske moske (Mezquita). I Córdoba kan du også besøge mange bygninger fra senere århundreder. Det er med god grund, at helt det gamle centrum er et UNESCO-verdensarvsted. Det er også fødestedet for sombrero cordobés; ikke forveksle med den mexicanske sombrero; det er den 'typiske spanske' hat.

Befolkning 

Byen har omkring 325.000 indbyggere.

Beliggenhed 

Córdoba ligger i det sydlige Spanien, i Andalusien, 120 meter over havets overflade. Byen er opført på den nordlige bred af Guadalquivir-floden og ligger ved foden af Sierra Morena, nord for Córdoba.

Økonomi

Córdoba er et administrativt centrum og regeringen er derfor en vigtig arbejdsgiver. Turisme er en vigtig økonomisk søjle: hvert år tiltrækker den smukke by mange besøgende. Folk fremstiller også smykker (sølv og guld), og handel med landbrugsvarer fra omkringliggende steder (herunder korn og oliven) er en indtægtskilde.

Lufthavne 

Den nærmeste lufthavn, som er let tilgængelig, er lufthavnen i Sevilla. San Pablo Lufthavn ligger 112 kilometer sydvest for Córdoba. Lufthavnen ligger langs motorvej A-4, som forbinder Córdoba med Sevilla og kan derfor let nås med udlejningsbil. 

Offentlig transport

Córdoba har fremragende offentlig bustransport. Busserne kører tit, og alle interessante turiststeder kan nemt nås med offentlig transport. Der er også busser og tog til omkringliggende destinationer og til steder, der ligger længere væk som Sevilla og Madrid.

Trafik og parkering

Det er ikke en dans på roser at finde en ledig parkeringsplads i Córdobas gamle centrum. Nogle gange er der ledige pladser på parkeringspladsen tæt på Alcazaba, men du må hellere parkere din udlejningsbil på et af de private parkeringshuse. Parkeringshuset i nærheden af Puerto del Puente (Bro Porten) er centralt beliggende. Hvis det heller ikke lykkes, kan du måske parkere din udlejningsbil på Avenida Fray Albino på den anden side af floden. Du kan derefter gå til byens centrum via den Romerske Bro eller Sankt Raphael Bro.

Hoteller

Córdoba er en turistattraktion og har derfor ingen mangel på indkvarteringsmuligheder, som går lige fra enkle pensionater til luksuriøse hoteller og indkvartering i historiske bygninger. Maj er den travleste måned. Det er endnu ikke så varmt, og mange festivaler finder sted. Vi anbefaler, at du booker dit værelse i god tid, hvis du ønsker at besøge Córdoba på dette tidspunkt.

Eksterne kilder

For mere information om Córdoba, Spanien, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Biludlejningssteder i Cordoba

EasyTerra Biludlejning Cordoba sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Cordoba, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.