Billeje Zaragoza

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Zaragoza.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Zaragoza.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Zaragoza

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Zaragoza
EasyTerra Biludlejning Zaragoza er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Zaragoza

Indledning 

Zaragoza er hovedstaden i den spanske provins af samme navn, og en af landets ældste byer. Turister ignorerer ofte byen, men det er helt ufortjent. Zaragoza har en imponerende historiske centrum og mange kulturelle arrangementer afholdes hvert år.

Befolkning

Byen har mere end 700.000 indbyggere.

Beliggenhed 

Zaragoza er ikke kun provinsens hovedstad, men også hovedstaden i den autonome region Aragon, en af Spaniens tidligere kongeriger. Denne region er beliggende i den nordøstlige del af landet, vest for Catalonien. Zaragoza er bygget ved Ebro-floden. Omgivelserne er forskellige, lige fra ørkenagtige (Los Monegros) til tæt skovklædte bakker.  

Økonomi

Zaragoza Universitet er et af de ældste og mest fremtrædende universiteter i Spanien. Teknologi spiller en vigtig rolle i den lokale økonomi (syd for Zaragoza ligger Parque Tecnológico), og det samme gør transport- og forsyningstjenester. Sidstnævnte på grund af byens centrale beliggenhed mellem Madrid, Barcelona, Bilbao og Valencia. Med hensyn til godstrafik, er byens lufthavn den fjerde største på den iberiske halvø. Der er en stor Opel fabrik, en fabrik for husholdningsapparater og en fabrik til produktion af tog. Det spanske luftvåben har en base i nærheden, og byen huser Academia General Militar.

Lufthavne

Zaragoza Lufthavn ligger 16 kilometer vest for byens centrum. Udover det spanske luftfartsselskab Iberia, foretager lavprisflyselskabet Ryanair mange flyvninger til Zaragoza. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil fra byens ringvej. Allerede fra byens centrum er vejen til lufthavnen tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Byen har et omfattende netværk af bybusser, som Transportes Urbanos de Zaragoza (TUZSA) står for. I weekenderne (fredag, lørdag og søndag) er der også natbusser. Zaragoza er ved at udvikle et sporvognsnetværk. I øjeblikket er der en linje: nord-syd linje mellem Valdespartera og Parque Goya. To linjer forventes at blive tilføjet i 2015 eller 2016: mellem Las Fuentes og Delicias, og mellem La Jota og Torrero. Zaragoza ligger på AVE højhastighedstog linje. Den spanske hovedstad Madrid kan nås på halvanden time med tog; til Barcelona tager det 15 minutter mere.

Trafik og parkering

Zaragoza er en hektisk by, og i byens centrum er svært at finde en ledig parkeringsplads. Det er ikke noget problem, da der er mange parkeringshuse (for det meste under jorden) i og omkring byens centrum, hvor du sikkert (og frækt) kan parkere din udlejningsbil. Der er også fremragende vejforbindelser til resten af Spanien: fra ringvejen går motorveje mod nord, øst, syd og vest.

Hoteller

Det er bedst at besøge Zaragoza om foråret eller efteråret, i hvert fald hvis du vil undgå årets varmeste tid. I juni og juli bliver det meget varmt i byen. På den anden side bliver byens centrum virkelig underholdende om aften og langt henne om natten. August er heller ikke en god måned, for de fleste faste indbyggere tager på ferie og over halvdelen af barerne, restauranterne og mange små hoteller holder lukket. Zaragoza har et enormt udvalg af overnatningsmuligheder, der er spredt rundt omkring i byen, og som passer til alles pengepung. På grund af det store udvalg, behøver du ikke at booke dit hotelværelse i forvejen, medmindre du ønsker at bo på et bestemt hotel, eller hvis du ønsker at besøge Zaragoza under El Pilar Festival (oktober).

Eksterne kilder

For mere information om Zaragoza, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Zaragoza

EasyTerra Biludlejning Zaragoza sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Zaragoza, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.