Billeje La Gomera

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i La Gomera.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i La Gomera.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning La Gomera

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning La Gomera
EasyTerra Biludlejning La Gomera er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om La Gomera

Indledning

La Gomera er en af de Kanariske Øer, og ligesom de øvrige øer, har den en vulkansk oprindelse. Øens højeste bjergtop, Garajonay, er 1.487 meter højt. Området omkring er nationalpark, og er præget af dybde kløfter. Smukke vandreruter er blevet tilrettelagt, både for de mindre trænede vandrere samt for de mere øvede vandrere.

Befolkning

La Gomera har omkring 20.000 indbyggere. Øens befolkning har en speciel måde at kommunikere på: Ved at fløjte. Denne fløjte sprog (Silbo Gomero) blev udviklet for at være i stand til at tale over store afstande. Takket være de dybe kløfter på øen, høres lyden langt fra. Når fløjten sprog var ved at forsvinde i begyndelsen af dette århundrede, regeringen indførte det som et obligatorisk fag i skolen.

Beliggenhed

La Gomera ligger i Atlanterhavet, vest for Marokko. Det er den næststørste af de syv Kanariske Øer, og ligger vest for Tenerife og sydøst for Las Palmas.

Økonomi

I dag er turisme den vigtigste indkomstkilde for La Gomera. Ud over det, er der nogle landbrug (korn, ærter, bønner, linser og kartofler). Desuden er der vinmarker, hvor velsmagende lokale vine er lavet. Bananplantager kan også findes på øen.

Lufthavne

La Gomera har en lufthavn (nær Playa Santiago), men der er kun lokale flyvninger til Tenerife og Gran Canaria. De fleste besøgende flyver først til Tenerife og derefter fortsætter deres rejse med færge til La Gomera.

Offentlig transport

Fire til fem gange om dagen (men mindre hyppigt om søndagen), er der en bus mellem hovedstaden San Sebastian og byerne Valle Gran Rey, Valle Hermoso og Santiago. Disse busser er meget populære, især om morgenen på ruten til bjergene og sent på eftermiddagen til turistcentrene.

Trafik og parkering

En udlejningsbil er den perfekte transport for at besøge de smukkeste steder på La Gomera. Husk på, at La Gomera er en bjergrig ø, og at vejene er kurvede. I en lige linje er afstanden mellem hovedstaden San Sebastian og Valle Gran Rey kun 22 kilometer, men ad landevej er afstanden mere end 45 kilometer. Desuden er du tvunget til at køre langsomt på de kurvede og til tider smalle veje.

Hoteller

De fleste hoteller og pensionater kan findes i Valle Gran Rey. Der er også et godt udbud af barer og restauranter i området. Endvidere er der et godt indkvarteringstilbud i San Sebastian og nær Playa Santiago. For folk, der søger fred, er der husly på de højere beliggende landsbyer. Selv om temperaturerne er køligere end ved kysten.

Eksterne kilder

For mere information om La Gomera, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Alle byer i La Gomera

EasyTerra Biludlejning La Gomera sammenligner priserne for biludlejning i de følgende byer: