• 9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje La Gomera

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i La Gomera.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 24000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning La Gomera

EasyTerra Biludlejning La Gomera er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140

Biludlejningssteder i La Gomera

EasyTerra Biludlejning sammenligner priserne for biludlejning på nedenstående destinationer

Information om La Gomera

Indledning

La Gomera er en af de Kanariske Øer, og ligesom de øvrige øer, har den en vulkansk oprindelse. Øens højeste bjergtop, Garajonay, er 1.487 meter højt. Området omkring er nationalpark, og er præget af dybde kløfter. Smukke vandreruter er blevet tilrettelagt, både for de mindre trænede vandrere samt for de mere øvede vandrere.

Befolkning

La Gomera har omkring 20.000 indbyggere. Øens befolkning har en speciel måde at kommunikere på: Ved at fløjte. Denne fløjte sprog (Silbo Gomero) blev udviklet for at være i stand til at tale over store afstande. Takket være de dybe kløfter på øen, høres lyden langt fra. Når fløjten sprog var ved at forsvinde i begyndelsen af dette århundrede, regeringen indførte det som et obligatorisk fag i skolen.

Beliggenhed

La Gomera ligger i Atlanterhavet, vest for Marokko. Det er den næststørste af de syv Kanariske Øer, og ligger vest for Tenerife og sydøst for Las Palmas.

Økonomi

I dag er turisme den vigtigste indkomstkilde for La Gomera. Ud over det, er der nogle landbrug (korn, ærter, bønner, linser og kartofler). Desuden er der vinmarker, hvor velsmagende lokale vine er lavet. Bananplantager kan også findes på øen.

Lufthavne

La Gomera har en lufthavn (nær Playa Santiago), men der er kun lokale flyvninger til Tenerife og Gran Canaria. De fleste besøgende flyver først til Tenerife og derefter fortsætter deres rejse med færge til La Gomera.

Offentlig transport

Fire til fem gange om dagen (men mindre hyppigt om søndagen), er der en bus mellem hovedstaden San Sebastian og byerne Valle Gran Rey, Valle Hermoso og Santiago. Disse busser er meget populære, især om morgenen på ruten til bjergene og sent på eftermiddagen til turistcentrene.

Trafik og parkering

En udlejningsbil er den perfekte transport for at besøge de smukkeste steder på La Gomera. Husk på, at La Gomera er en bjergrig ø, og at vejene er kurvede. I en lige linje er afstanden mellem hovedstaden San Sebastian og Valle Gran Rey kun 22 kilometer, men ad landevej er afstanden mere end 45 kilometer. Desuden er du tvunget til at køre langsomt på de kurvede og til tider smalle veje.

Hoteller

De fleste hoteller og pensionater kan findes i Valle Gran Rey. Der er også et godt udbud af barer og restauranter i området. Endvidere er der et godt indkvarteringstilbud i San Sebastian og nær Playa Santiago. For folk, der søger fred, er der husly på de højere beliggende landsbyer. Selv om temperaturerne er køligere end ved kysten.

Eksterne kilder

For mere information om La Gomera, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Spanish
 • Populær bilklasse
  economy
 • Populære udlejningsfirmaer
  Avis

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).
 1. Hjem
 2. Biludlejning Spanien
 3. Biludlejning La Gomera