Billeje Salamanca

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Salamanca.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Salamanca.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Salamanca

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Salamanca
EasyTerra Biludlejning Salamanca er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Salamanca

Indledning 

Salamanca er en utrolig smuk by i Spanien. Sandstenene huse fra renæssance yder fuld retfærdighed til solnedgangen, når de udstråler et gyldent lysskær. Det gav byen sit tilnavn La Dorada, Den Gyldne By. Hele det gamle centrum, herunder naturligvis den romerske bro over Tormes floden, er opført som en UNESCOs verdens kulturarv.

Befolkning 

Byen har mere end 150.000 indbyggere. 

Beliggenhed

Salamanca ligger i den vestlige del af den spanske selvstyrende region Castilla y León. Byen er bygget på bakkerne i nærheden af Tormes floden, som løber ud i Duero-floden, nordvest for byen, nær grænsen til Portugal. Salamanca ligger omkring 200 kilometer vest til nordvest for den spanske hovedstad Madrid.

Økonomi

Salamanca er en universitetsby med et verdensberømt universitet og andre institutter for videregående uddannelse. Turismen er vigtig for den lokale økonomi, men der er også industrielle aktiviteter. En stor veterinær vaccineproducent og en gødningsproducent er baseret her. Fabrikken af lingeri-mærket Luchina-Lizetta er også baseret i Salamanca.

Lufthavne 

Salamanca Lufthavn ligger 20 kilometer øst for byens centrum. Året rundt er der forbindelser til for eksempel Barcelona, de Kanariske Øer og Paris, suppleret med charterfly i løbet af sommermånederne. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil ad motorvej A50. Vejen og tilkørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Byen har fremragende offentlige transport, der består af tretten buslinjer. Da Salamanca er en universitetsby, er der også en natbus. Der er planer om at bygge en sporvognslinje. Det vigtigste busstoppested i byens centrum ligger i nærheden af Plaza Poeta Iglesias, tæt på Plaza Mayor, i hjertet af den gamle by. Salamanca ligger på en krydsvej af jernbaner, og der er for eksempel togforbindelser til Valladolid og Madrid.

Trafik og parkering

Som i de fleste historiske bycentre, er Salamancas centrum, Plaza Mayor og de omkringliggende gader, en gågade. Der er ikke mange parkeringspladser i byens centrum og mange gader er ensrettede gader, hvilket gør det nemt at fare vild. Der er en stor underjordisk parkeringskælder, Reyes de España, på sydsiden af byens centrum, i nærheden af Enrique Esteban broen. Der er også to parkeringspladser på den nordlige side af den gamle bymidte (Plaza de Santa Eulalia og Campillo), men antallet af pladser er begrænset.

Hoteller

Salamanca har et godt udvalg af overnatningsmuligheder i alle prisklasser. Der er billige gæstehuse, almindelige kædehoteller, men også luksuriøse indkvarteringsmuligheder. Hvis du kan lide at få en god nats søvn, er det bedre ikke at vælge et hotel tæt på Plaza Mayor. Husk også på, at få ansatte taler et andet sprog end spansk, især på de almindelige familiehoteller. Hvis du ønsker at besøge byen i æøbet af sommermånederne, anbefaler vi at booke din overnatning i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Salamanca, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Salamanca

EasyTerra Biludlejning Salamanca sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Salamanca, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.