Billeje Salou

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Salou.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Salou.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Salou

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Salou
EasyTerra Biludlejning Salou er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Salou

Indledning 

Salou er turist hovedstaden på den spanske Costa Daurada. I løbet af sommeren tiltrækker byen flokke af turister, især unge mennesker, der kommer for at nyde solen, havet og stranden og går ud om natten for at feste på diskoteker og natklubber. Men også familier med børn tilbringer deres ferie her. Salous anden store attraktion er forlystelsesparken PortAventura.

Befolkning 

Byen har 30.000 faste indbyggere, men i løbet af sommermånederne bor der mange flere mennesker i og omkring denne badeby.

Beliggenhed 

Salou ligger i den nordøstlige del af Spanien, på Costa Daurada (Guldkyst). Byen ligger 10 kilometer fra provinshovedstaden i Tarragona og over 110 kilometer fra Barcelona. Den maleriske by Reus ligger lige nord for Salou.

Økonomi

Salous økonomi drejer sig næsten udelukkende om turisme. De fleste penge er tjent i sommermånederne; om vinteren holder mange restauranter og hoteller lukket. 

Lufthavne 

Den nærmeste lufthavn er Reus Lufthavn, som hovedsageligt bruges af lavprisflyselskab Ryanair. Den ligger mere end 12 kilometer nord for Salou og er let tilgængeligt med udlejningsbil. Fra byens centrum tager du C-14, som går til lufthavnen. Du kan også tage motorvej AP-7. Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet på begge veje. 

Offentlig transport

Salou har en god offentlige bustransport, både i byen og omkringliggende steder, som Cambrils, La Pineda, PortAventura, Reus, Tarragona og Barcelona. Der er også togforbindelser til steder langs den spanske østkyst.

Trafik og parkering

I løbet af sommermånederne er det meget travlt i og omkring Salou, men du vil stadig ikke have mange problemer med at finde rundt, da byen ikke er så stor. Der er også mere end tilstrækkelige parkeringsfaciliteter, for eksempel i nærheden af stranden. Du skal betale for at parkere her, men det er en af de mest centralt placerede parkeringspladser, mellem stranden og gaderne med barer, restauranter og butikker. Hvis du vil undgå Salous travlhed, kan du køre i din udlejningsbil til Reus, der har et lille, men hyggeligt historisk centrum, og hvor du har gode muligheder for at gå på indkøb.

Hoteller

Som turist hovedstaden på Costa Daurada, Salou har ingen mangel på indkvarteringsmuligheder. På stranden finder du turisthoteller, feriecentre og lejlighedskomplekser. Alle disse steder er praktisk talt uden undtagelse reserveret i løbet af sommermånederne, og du skal derfor lave en reservation, hvis du ønsker at opholde dig i Salou. Der er mange hoteller og pensionater i den mere rolige Reus; ideelt for dem, der ønsker at nyde stranden i Salou, men er ikke rigtig festaber.

Eksterne kilder

For mere information om Salou, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Salou, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.