Biludlejning Reus

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Reus.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Reus

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Reus

EasyTerra Biludlejning Reus er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 1
Paul Van Ooijen Europcar Reus Lufthavn
“Yderst tilfreds med EasyTerra.”

“En af EasyTerra's største fordele er, at du betaler i Holland og derfor ikke skal betale yderligere omkostninger.”

28-08-2015 05:12

Information om Reus

Indledning

Reus er en malerisk lille by i Catalonien, nord for det populære turiststed Salou. Hvis du ønsker at slippe for travlheden fra Salou, men stadig ønsker at nyde de smukke strande og vilde natur på denne region, så er Reus et glimrende valg. Byen er også fødestedet for Gaudí; i 2007 åbnede Gaudí Museum.

Befolkning

Byen har over 100.000 indbyggere.

Beliggenhed

Reus ligger i den nordøstlige del af Spanien, i den selvstyrende region Catalonien. Det er kun et par kilometer fra Middelhavet, lige nord for badebyen Salou. Afstanden til Barcelona er 111 kilometer.

Økonomi

Reus er et vigtigt kommerciel centrum. For århundreder er et stort kvægmarked holdt. Markedet er ikke længere udelukkende et kvægmarked. I dag bliver forskellige produkter handlet.

Turisme bliver mere og mere vigtigt: Besøgende slentrer gerne rundt i byens historiske centrum. Ikke kun for den hyggelige atmosfære, men også fordi Reus er et købers paradis.

Lufthavne

Reus lufthavn ligger på den østlige del af byen. Charterflyselskab Ryanair flyver fra denne lufthavn til forskellige europæiske destinationer. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: Fra byens centrum følg Avenida de Tarragona. På motorveje AP-7 (betalingsvej) og A-7 er frakørslen til Reus lufthavn tydeligt angivet.

Offentlig transport

Reus har gode offentlige bustransport. De elleve buslinjer dækker alle dele af byen, og der er også en bus fra byens centrum til lufthavnen. Endvidere er der regionale busser til Salou, Tarragona og Barcelona blandt andre steder.

Trafik og parkering

At køre rundt i Reus er ikke noget problem: Trafikken i byen er ikke så travlt som for eksempel i Barcelona, og at finde en parkeringsplads til din udlejningsbil er heller ikke vanskeligt.

Desuden er der gode vejforbindelser til resten af Spanien: Autopista del Mediterraneo (AP-7, betalingsvej), langs den spanske østkyst, løber lige ved siden af Reus.

Hoteller

Der er et begrænset udbud af hotelværelser i Reus. Så, det er vigtigt at booke din overnatning i god tid, især i højsæsonen (sommer). I de kommende år forventes, at antallet af indkvarteringsmuligheder i Reus vil stige.

Eksterne kilder

For mere information om Reus, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Reus

EasyTerra Biludlejning Reus sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Lufthavne

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Reus, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.