Billeje Murcia

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Murcia.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Murcia

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Murcia
EasyTerra Biludlejning Murcia er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Murcia

Biludlejning Murcia
Biludlejning Murcia

Introduktion

Murcia er en spansk by med maurisk (arabisk) oprindelse: byen blev grundlagt i det niende århundrede af Caliph Abderrachman II. Floden Segura bragte vand til det ellers meget tørre område. Araberne konstruerede et kunstigt vandingssystem, hvilket forsynede basen for byens og regionens vækst. Den gamle bymur dateres tilbage til de mauriske tider, der er en smuk kontrast til de romerske katolske kirker i Murcia. Højdepunkter er katedralen der blev bygget i adskillige æraer og stiler og det mauriske slot på bjerget Monteagudo.

Befolkning

Byen har mere end 400.000 indbyggere, fire gange mere end et århundrede siden. Tilstedeværelsen af tre universiteter betyder at byen har en ung befolkning og følelsen af en universitetsby: en masse underholdning mod en smuk historisk baggrund.

Beliggenhed

Murcia er beliggende i det sydøstlige Spanien, i Segura floddalen. Nordøst for byen ligger Alicante og østpå ligger det populære feriested Torrevieja.

Økonomi

Traditionelt set er Murcias økonomi bygget på landbrug: cirtusfrugter som citroner og appelsiner, men også salathoveder og tomater. Flere af disse produkter i nordeuropæiske supermarkeder kommer fra Murcia regionen.
I disse dage bliver beboelsesturisme mere og mere vigtigt. Flere og flere af nordeuropæer har et feriehjem i eller i nærheden af Murcia.
Derudover er byen et undervisningscentrum. Foruden højere erhvervscentre har Murcia ikke færre end tre universiteter. Det ældste er Murcia Universitet. Derudover er der Cartagena Teknisk Universitet og San Antonio Katolske Universitet.

Lufthavne

I de senere år er Murcia lufthavn (eller San Javier) blevet stigende vigtigere, takket være ankomsten af lavprisflyselskaber. Hvis du anvender denne lufthavn anbefaler vi, at du booker en lejebil. Lufthavnen er beliggende 45 km. udenfor byen og der er kun tre direkte busforbindelser om dagen.
Alicante lufthavn (El Altet) har flere internationale forbindelser og er let tilgængelig via motorvej (A7). Lufthavnen er beliggende ca. 70 km. nordøst for Murcia. Der er planer om at bygge en ny lufthavn syd for byen.

Offentlig transport

Offentlig transport i og omkring Murcia er forsynet af Latbus. Selvom busserne for dette selskab vil tage dig hvorend du vil hen, er køreplanen ikke særlig pålidelig. Hvis du vil udforske landsbyerne i det omkring liggende område anbefaler vi at du lejer en bil.

Murcia har direkte jernbaneforbindelser med Alicante, Valencia, Barcelona og Madrid. Arbejde på en jernbanehøjfartsforbindelse med Spaniens hovedstad er undervejs.

Trafik og parkering

Murcias hovedgade Calle de Traperia er bilfri. I bycentrum er det ikke svært at finde et sted at parkere i gaden. Der er parkeringshuse, men endda dér er det svært at finde en parkeringsplads om natten. Løsningen: parker din bil i et af parkeringshusene før butikkerne åbner igen kl. 17:00. I Spanien er det ikke tilladt at parkere din bil ved kantstene med en gul stribe. Ikke desto mindre er de gule striber sommetider svære at se pga. slid. Du er tilladt at parkere ved en blå stribe, men du er nødt til at have en billet fra en maskine. Sikkerhedsseler er obligatoriske både foran og på bagsæderne.
I Spanien er bøderne høje for overtrædelser af loven eller parkering for længe et forkert sted. Derudover bliver udlændinge nødt til at betale på stedet.

Hoteller

Murcia har et fornuftigt antal hoteller i enhver prisleje. I løbet af højsæsonen og juledage er det en populær feriedestination. Vi anbefaler derfor, at du booker dit hotelværelse på forhånd. Murcia har et 5-stjernet hotel.

Eksterne kilder

For mere information om Murcia anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Biludlejningssteder i Murcia

EasyTerra Biludlejning Murcia sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Murcia, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.