Billeje Algeciras

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Algeciras.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Algeciras.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Algeciras

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Algeciras
EasyTerra Biludlejning Algeciras er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Algeciras

Indledning 

De fleste mennesker kører igennem Algeciras kun for at tage færgen til Marokko, og næppe for at se selve byen. Det er en skam, fordi Algeciras har et gammelt centrum (hvor du kan finde nogle andre turister), og der er smukke landskaber i nærheden, herunder de to naturparker: Parque Natural del Estrecho og Parque Natural Los Alcornocales.

Befolkning 

Algeciras har 120.000 indbyggere. Tager vi forstæderne med, bor der dobbelt så mange mennesker i og omkring byen. 

Beliggenhed 

Algeciras ligger i den sydligste del af Spanien, i Gibraltarstrædet; strædet der adskiller Europa fra Afrika. Byen ligger på den vestlige side af Algeciras-bugten; på den anden side ligger det britiske Gibraltar.

Økonomi

Algeciras økonomiske aktiviteter er primært baseret omkring havnen: Det er en vigtig passagerhavn til forbindelser til TangerMarokko og den spanske enklaver i Nordafrika: Ceuta og Melilla. Mange varer bliver også sendt via havnen, hovedsageligt landbrugsprodukter fra landet. Der er også en temmelig stor fiskerflåde og Algeciras har en fiskeindustri.

Lufthavne

Den nærmeste lufthavn er Gibraltar Lufthavn, omkring 20 kilometer (ad landevej) øst for Algeciras. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: fra Algeciras tager du først Autovía del Mediteráneo (E-15) og derefter CA-34 til Gibraltar. Du kan ikke køre med en udlejningsbil fra Spanien til Gibraltar, men du kan godt den anden vej rundt. 

Offentlig transport

Algeciras har god offentlig transport: du kan komme til næsten enhver destination i byen med busser fra Cooperativa de transporte de Marruecos. Og der er selvfølgelig færgeforbindelser til den anden side af Gibraltarstrædet.

Trafik og parkering

I løbet af sommermånederne kan byens trafik være meget travlt, når mange mennesker rejser til og fra Marokko. Specielt omkring havnen vil der så være enorme mængder rejsende. På andre tidspunkter vil du have ingen problemer med at finde din vej rundt i Algeciras. Der er et stort, bevogtet parkeringshus i nærheden af havnen, men i løbet af sommermånederne kan det være svært at finde en ledig plads.

Hoteller

Algeciras har et rimeligt udvalg af indkvarteringsmuligheder, især på budget og middel kategori. De billigste pensionater kan findes i nærheden af havnen, langs Avenida de la Marina. Alligevel har Algeciras også to firestjernede hoteller: det stilfulde Hotel Reina Cristina og det nyere AC Algeciras, øst for byens centrum.

Eksterne kilder

For mere information om Algeciras, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Biludlejningssteder i Algeciras

EasyTerra Biludlejning Algeciras sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Algeciras, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.