Billeje Algeciras

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Algeciras.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Algeciras

 1. Hjem
 2. Biludlejning Spanien
 3. Biludlejning Algeciras
EasyTerra Biludlejning Algeciras er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Algeciras

Indledning 

De fleste mennesker kører igennem Algeciras kun for at tage færgen til Marokko, og næppe for at se selve byen. Det er en skam, fordi Algeciras har et gammelt centrum (hvor du kan finde nogle andre turister), og der er smukke landskaber i nærheden, herunder de to naturparker: Parque Natural del Estrecho og Parque Natural Los Alcornocales.

Befolkning 

Algeciras har 120.000 indbyggere. Tager vi forstæderne med, bor der dobbelt så mange mennesker i og omkring byen. 

Beliggenhed 

Algeciras ligger i den sydligste del af Spanien, i Gibraltarstrædet; strædet der adskiller Europa fra Afrika. Byen ligger på den vestlige side af Algeciras-bugten; på den anden side ligger det britiske Gibraltar.

Økonomi

Algeciras økonomiske aktiviteter er primært baseret omkring havnen: Det er en vigtig passagerhavn til forbindelser til TangerMarokko og den spanske enklaver i Nordafrika: Ceuta og Melilla. Mange varer bliver også sendt via havnen, hovedsageligt landbrugsprodukter fra landet. Der er også en temmelig stor fiskerflåde og Algeciras har en fiskeindustri.

Lufthavne

Den nærmeste lufthavn er Gibraltar Lufthavn, omkring 20 kilometer (ad landevej) øst for Algeciras. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: fra Algeciras tager du først Autovía del Mediteráneo (E-15) og derefter CA-34 til Gibraltar. Du kan ikke køre med en udlejningsbil fra Spanien til Gibraltar, men du kan godt den anden vej rundt. 

Offentlig transport

Algeciras har god offentlig transport: du kan komme til næsten enhver destination i byen med busser fra Cooperativa de transporte de Marruecos. Og der er selvfølgelig færgeforbindelser til den anden side af Gibraltarstrædet.

Trafik og parkering

I løbet af sommermånederne kan byens trafik være meget travlt, når mange mennesker rejser til og fra Marokko. Specielt omkring havnen vil der så være enorme mængder rejsende. På andre tidspunkter vil du have ingen problemer med at finde din vej rundt i Algeciras. Der er et stort, bevogtet parkeringshus i nærheden af havnen, men i løbet af sommermånederne kan det være svært at finde en ledig plads.

Hoteller

Algeciras har et rimeligt udvalg af indkvarteringsmuligheder, især på budget og middel kategori. De billigste pensionater kan findes i nærheden af havnen, langs Avenida de la Marina. Alligevel har Algeciras også to firestjernede hoteller: det stilfulde Hotel Reina Cristina og det nyere AC Algeciras, øst for byens centrum.

Eksterne kilder

For mere information om Algeciras, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Atesa
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Algeciras

EasyTerra Biludlejning Algeciras sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Algeciras, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.