Billeje Arrecife

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Arrecife.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Arrecife

 1. Hjem
 2. Biludlejning Spanien
 3. Biludlejning Lanzarote
 4. Biludlejning Arrecife
EasyTerra Biludlejning Arrecife er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.9 / 10
Antal anmeldelser i Arrecife: 14
Lasse M. Petersen
“Supert”

“Super service, dejlig bil”

16-12-2017 21:10
Gerard Coppens
“Fremragende”

“God information. God service.”

11-03-2015 11:24

Information om Arrecife

Biludlejning Arrecife
Biludlejning Arrecife

Indledning 

Arrecife er hovedstaden på Lanzarote, en af de Kanariske Øer. 

Befolkning

I de sidste par år har byen vokset betydeligt. I de sidste tyve år er antallet af indbyggere næsten blevet fordoblet. I dag er der over 60.000 mennesker, der bor i Arrecife.

Beliggenhed 

Arrecife ligger på Lanzarotes sydligste kyst. 

Økonomi

Den oprindelige indtægtskilde på Lanzarote, fiskeri, spiller stadig en vigtig rolle i den lokale økonomi i Arrecife. Selvom turisme først og fremmest er koncentreret i andre dele af øen (som Puerto del Carmen), er den største del af den erhvervsaktive befolkning afhængig af turisme. 

Lufthavne 

Lufthavnen i Arrecife ligger fem kilometer vest for byen, langs vejen til den populære badeby Puerto del Carmen. Arrecife Lufthavn er let tilgængelig med udlejningsbil via LZ-2. Ruten til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Der er en regelmæssige busforbindelse mellem Arrecife og de forskellige badebyer. Der er også masser af taxaer, og de er meget billigere end på det spanske fastland. Nogle gange kører de til bestemte destinationer for en bestemt pris, undertiden bruger de taxameteren. Sørg for at lave en aftale på forhånd! Fra Arrecife er der færgeforbindelser til de andre Kanariske Øer og til Cadiz på de spanske fastland.

Trafik og parkering

Det kan være svært at finde en parkeringsplads i centrum af Arrecife. Parkering er forbudt på kantsten med en gul eller med en hvid linje i. En blå linje betyder kun betalingsparkering.  

Du må ikke parkere foran en skraldespand. De tømmes døgnet rundt, og hvis du står i skraldebilens vej, vil din bil blive kørt væk. 

Hoteller

Antallet af turister på Lanzarote er begrænset, og som følge heraf er antallet af faciliteter til at overnatte også. Arrecife har en række hoteller og pensionater, men de fleste mennesker vælger at bo på en af de ferieresorts, der ligger uden for hovedstaden. I højsæsonen er du nødt til at bestille dit værelse. 

Eksterne kilder

For mere information om Arrecife, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Goldcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Orlando Rent a Car
 • Rhodium Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Arrecife

EasyTerra Biludlejning Arrecife sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Arrecife, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.