• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Ibiza by

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Ibiza by.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Ibiza by

EasyTerra Biludlejning Ibiza by er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Ibiza by

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Ibiza by

Biludlejningstilbud i Ibiza by

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Ibiza by

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Ibiza by

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Ibiza by. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Hertz

  8.8 (6097)
  Fra kr 301 / dag
 • Thrifty

  8.6 (4785)
  Fra kr 271 / dag
 • Alamo

  8.5 (7824)
  Fra kr 256 / dag
 • Hiper Rent a Car

  8.4 (306)
  Fra kr 170 / dag
 • Enterprise

  8.3 (1693)
  Fra kr 291 / dag
 • Carwiz rent a car

  8 (396)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  8 (8922)
  Fra kr 230 / dag
 • K10 Rentacar

  8 (1)
  Fra kr 164 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8 (2)
  Fra kr 222 / dag
 • Avis

  7.9 (5293)
  Fra kr 308 / dag
 • Flizzr

  7.9 (267)
  Fra kr 292 / dag
 • ACE Rent A Car

  7.9 (3)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3788)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Sixt

  7.7 (2875)
  Fra kr 303 / dag
 • Europcar

  7.6 (7231)
  Fra kr 242 / dag
 • Centauro

  7.3 (4410)
  Fra kr 152 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.2 (2949)
  Fra kr 254 / dag
 • Clickrent

  6.8 (481)
  Fra kr 117 / dag
 • InterRent

  6.6 (5931)
  Fra kr 563 / dag
 • Record Rent a Car

  6.6 (1372)
  Fra kr 111 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.2 (160)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Goldcar

  6.1 (5052)
  Fra kr 98 / dag
 • OK Rent a car

  6 (905)
  Fra kr 181 / dag
 • Everycar

  6 (7)
  Fra kr 164 / dag
 • offUgo

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Ibiza by?

Ibiza by - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Ibiza by) er Januar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ibiza by - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Ibiza by) er Januar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Ibiza by), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ibiza by - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Ibiza by), er November den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ibiza by - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Ibiza by) er November den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ibiza by - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Ibiza by) er Februar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ibiza by - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Ibiza by) er Februar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ibiza by - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Ibiza by) er November den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ibiza by - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Ibiza by) er Februar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ibiza by - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Ibiza by) er Februar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ibiza by - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Ibiza by) er November den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ibiza by - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Ibiza by) er December den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ibiza by - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Ibiza by) er Juni den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ibiza by - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Ibiza by) er Februar den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Ibiza by - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Ibiza by) er Oktober den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Ibiza by

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Ibiza by, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Ibiza by

EasyTerra Biludlejning Ibiza by sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Avenida Pedro Matutes Noguera
Avinguda de Santa Eulària des Riu, 100-826
Avinguda de Santa Eulària des Riu, 17
Avinguda de Santa Eulària des Riu, 25
Avinguda de Santa Eulària des Riu, 61
Carrer d'Antoni Jaume, 6
Carrer d'Ibosim 07800
Ctra. de Platja d'en Bossa, 2
Passeig Joan Carles I, 37
Playa C.tarida Ur Coral Mar
Avinguda de Santa Eulària des Riu, 53
Estacion Maritima Muelles Botafoch, Spain, 07800

Information om Ibiza by

Indledning

Ibiza by er hovedstaden på de spanske Baleariske Øer af samme navn. Det officielle catalanske navn er Eivissa, derfor bliver byen kaldt Vila d'Eivissa af den lokale befolkning, eller blot Vila. Byen består af to dele: det gamle, historiske centrum, der ligger højere oppe (Dalt Vila, der betyder: øvre bydel), og en moderne del, der kaldes Eixample. Nogle af byens attraktioner er katedralen fra det fjortende århundrede (Santa Maria d'Eivissa) og den puniske kirkegård Puig des Molins. Dog er Ibiza by kendt først og fremmest for det sprudlende natteliv. 

Befolkning 

Byen har mere end 50.000 indbyggere.

Beliggenhed 

Ibiza by ligger på sydsiden af øen Ibiza.

Økonomi

Landbrug plejede at spille en væsentlig rolle på Ibiza, men i dag handler økonomien næsten udelukkende om turisme. Ibiza er kendt som fest øen, og hvert år oversvømmes med turister, der ser frem til at blive underholdt på de mange diskoteker og natklubber, og derefter sove i løbet af dagen på en af strandene. 

Lufthavne 

Ibiza Lufthavn ligger syv kilometer sydvest for hovedstaden. Lufthavnen er let tilgængelig: der er kun én vej til lufthavnen, PM-801. Fra PM-803 (Ibiza-San José) tager du frakørsel på kilometernummeret 4.

Offentlig transport

Både i Ibiza by og til andre destinationer på øen er den offentlige transport udmærket. Der er adskillige busselskaber. De står alle sammen på en gratis liste, der er tilgængelige på turistbureauet. Regionale busser afgår fra den nye busstation Sa Colomina i Ibiza by.

Trafik og parkering

I centrum af Ibiza by er du nødt til at betale for at parkere på gaden. Især i højsæsonen er det svært at finde en gratis parkeringsplads. Du kan bedre parkere din udlejningsbil i et af de parkeringshuse i og omkring byens centrum. 

Hoteller

Der er ingen mangel på værelser i Ibiza by. Du kan finde billige pensionater, men også femstjernede hoteller (ligesom Grand Hotel), og alt derimellem. Ibiza er et yderst populært feriemål, og især i sommermånederne anbefales det, at bestille dit hotelværelse i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Ibiza by, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Mini

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Hertz
 • Thrifty
 • Alamo
 • Hiper Rent a Car
 • Enterprise
 • Carwiz rent a car
 • Budget
 • K10 Rentacar
 • Goldcar Key'n Go
 • Avis
 • Flizzr
 • ACE Rent A Car
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Europcar
 • Centauro
 • Keddy By Europcar
 • Clickrent
 • InterRent
 • Record Rent a Car
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 • OK Rent a car
 • Everycar
 • offUgo
 1. Hjem
 2. Biludlejning Spanien
 3. Biludlejning Ibiza by