Billeje Ibiza by

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Ibiza by.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 2. februar - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Ibiza by

 1. Hjem
 2. Biludlejning Spanien
 3. Biludlejning Ibiza
 4. Biludlejning Ibiza by
EasyTerra Biludlejning Ibiza by er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.7 / 10
Antal anmeldelser i Ibiza by: 9
Splinter Boel Centauro Ibiza Lufthavn
“God og hurtig service. ”

“"Pendlerbus ankom inden for 10 minutter. Ved skranken blev vi straks hjulpet. Enkel og effektiv. "”

26-08-2015 08:46
Aloysius Blokdijk Europcar Ibiza Lufthavn
“Lige efter vores smag, især de lave omkostninger!”

“God og klar hjemmeside, pålidelige finansielle aftaler, og lige fra flyet til lejebilen.”

25-08-2015 13:37
Frank Nelissen Centauro Ibiza Lufthavn
“Udmærket”

“Ekstra forsikringsomkostninger ved afhentning af bilen.”

02-08-2015 06:01

Information om Ibiza by

Biludlejning Ibiza by
Biludlejning Ibiza by

Indledning

Ibiza by er hovedstaden på de spanske Baleariske Øer af samme navn. Det officielle catalanske navn er Eivissa, derfor bliver byen kaldt Vila d'Eivissa af den lokale befolkning, eller blot Vila. Byen består af to dele: det gamle, historiske centrum, der ligger højere oppe (Dalt Vila, der betyder: øvre bydel), og en moderne del, der kaldes Eixample. Nogle af byens attraktioner er katedralen fra det fjortende århundrede (Santa Maria d'Eivissa) og den puniske kirkegård Puig des Molins. Dog er Ibiza by kendt først og fremmest for det sprudlende natteliv. 

Befolkning 

Byen har mere end 50.000 indbyggere.

Beliggenhed 

Ibiza by ligger på sydsiden af øen Ibiza.

Økonomi

Landbrug plejede at spille en væsentlig rolle på Ibiza, men i dag handler økonomien næsten udelukkende om turisme. Ibiza er kendt som fest øen, og hvert år oversvømmes med turister, der ser frem til at blive underholdt på de mange diskoteker og natklubber, og derefter sove i løbet af dagen på en af strandene. 

Lufthavne 

Ibiza Lufthavn ligger syv kilometer sydvest for hovedstaden. Lufthavnen er let tilgængelig: der er kun én vej til lufthavnen, PM-801. Fra PM-803 (Ibiza-San José) tager du frakørsel på kilometernummeret 4.

Offentlig transport

Både i Ibiza by og til andre destinationer på øen er den offentlige transport udmærket. Der er adskillige busselskaber. De står alle sammen på en gratis liste, der er tilgængelige på turistbureauet. Regionale busser afgår fra den nye busstation Sa Colomina i Ibiza by.

Trafik og parkering

I centrum af Ibiza by er du nødt til at betale for at parkere på gaden. Især i højsæsonen er det svært at finde en gratis parkeringsplads. Du kan bedre parkere din udlejningsbil i et af de parkeringshuse i og omkring byens centrum. 

Hoteller

Der er ingen mangel på værelser i Ibiza by. Du kan finde billige pensionater, men også femstjernede hoteller (ligesom Grand Hotel), og alt derimellem. Ibiza er et yderst populært feriemål, og især i sommermånederne anbefales det, at bestille dit hotelværelse i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Ibiza by, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Atesa
 • AurigaCrown Car Hire
 • Avis
 • Budget
 • Centauro
 • Clickrent
 • Enterprise
 • Europcar
 • Goldcar
 • Hertz
 • Hiper Rent a Car
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • Maggiore
 • National Car Rental
 • OK Rent a car
 • Record Rent a Car
 • Rent Bull
 • Rhodium Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Solmar
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Ibiza by

EasyTerra Biludlejning Ibiza by sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Ibiza by, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.