Billeje Benidorm

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Benidorm.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Benidorm.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Benidorm

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Benidorm
EasyTerra Biludlejning Benidorm er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Benidorm

Indledning 

Fra tresserne har Benidorm vokset fra en simpel fiskerby til et af de vigtigste badesteder i Europa. Udviklingen af turismen har resulteret i en sygelig vækst af høje hotelbygninger og lejlighedsbyggeri. Benidorm har verdens største antal af højhuse per indbyggere: der er en bygning på 35 meters eller højere pr. indbyggere. 

Befolkning 

Over 70.000 mennesker bor i byen, men dette tal bliver overhalet af det store antal 'midlertidige' indbyggere: turisterne. På toppen af sommersæsonen bor omkring en halv million mennesker i Benidorm.

Beliggenhed 

Benidorm er beliggende i den østlige del af Spanien, på Costa Brava. Alicante ligger over 40 kilometer sydvest for byen. Landet består af bjergrygge, domineret af det 1.406 meter højt Puig Campana.

Økonomi

Benidorms økonomi er udelukkende baseret på turisme. Det er ikke kun om sommeren, at turister sikrer en betydelig indtægtskilde. Pensionister, hovedsageligt fra nordeuropæiske lande, der tilbringer vintermånederne i Benidorm, er mindst lige så vigtige. 

Lufthavne 

Alicante Lufthavn er indgangsporten til Costa Blanca. Lufthavnen er også kaldet El Altet (det tidligere navn), og ligger omkring 50 kilometer sydvest for Benidorm. Det er nemt at køre til lufthavnen med udlejningsbil. Fra Benidorm tager du motorvejen (Autopista) A-7. Tilkørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Benidorm har et godt offentligt bussystem med adskillige stop i byen og forbindelser til omkringliggende byer som Altea, Alicante og Calpe. Vest for byens centrum ligger busstationen for langdistancebusser til andre europæiske lande.

Trafik og parkering

I sommermånederne er det ekstremt travlt i Benidorm, og det er svært at finde en parkeringsplads på gaden. Først når du ankommer tidligt, kan du være i stand til at finde en plads i sidegaderne til promenaden. Der er også nogle parkeringshuse, både underjordiske og overjordiske. Nogle parkeringshuse er forbeholdt hotelgæster. Der er et nyt parkeringshus i nærheden af den gamle by, men igen: jo senere du ankommer, jo sværere bliver det at finde en ledig plads. 

Hoteller

Som en af de største badebyer i Europa, er der ingen mangel på hoteller, feriecentre og lejligheder i Benidorm. Dertil kommer, at priserne er lave i sammenligning med resten af Spanien. Dette er på grund af den enorme konkurrence. Hotellerne i nærheden af Levante Beach er mest populære, efterfulgt af indkvarteringsmulighederne på Poniente Beach. Hvis du ønsker at bo længere væk fra nattelivet, er det bedre at vælge et hotel i forstaden La Cala Finestrat.

Eksterne kilder

For mere information om Benidorm, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Benidorm

EasyTerra Biludlejning Benidorm sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Benidorm, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.