• Kundebedømmelser
 • 6.7 / 10 Antal anmeldelser: 239
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Benidorm

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Benidorm.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil den 1. februar - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Benidorm

EasyTerra Biludlejning Benidorm er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

6.7 / 10 Antal anmeldelser: 239

Biludlejere i og omkring Benidorm

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Benidorm, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Benidorm

EasyTerra Biludlejning Benidorm sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Av. Comunidad Valenciana 8

Information om Benidorm

Indledning 

Fra tresserne har Benidorm vokset fra en simpel fiskerby til et af de vigtigste badesteder i Europa. Udviklingen af turismen har resulteret i en sygelig vækst af høje hotelbygninger og lejlighedsbyggeri. Benidorm har verdens største antal af højhuse per indbyggere: der er en bygning på 35 meters eller højere pr. indbyggere. 

Befolkning 

Over 70.000 mennesker bor i byen, men dette tal bliver overhalet af det store antal 'midlertidige' indbyggere: turisterne. På toppen af sommersæsonen bor omkring en halv million mennesker i Benidorm.

Beliggenhed 

Benidorm er beliggende i den østlige del af Spanien, på Costa Brava. Alicante ligger over 40 kilometer sydvest for byen. Landet består af bjergrygge, domineret af det 1.406 meter højt Puig Campana.

Økonomi

Benidorms økonomi er udelukkende baseret på turisme. Det er ikke kun om sommeren, at turister sikrer en betydelig indtægtskilde. Pensionister, hovedsageligt fra nordeuropæiske lande, der tilbringer vintermånederne i Benidorm, er mindst lige så vigtige. 

Lufthavne 

Alicante Lufthavn er indgangsporten til Costa Blanca. Lufthavnen er også kaldet El Altet (det tidligere navn), og ligger omkring 50 kilometer sydvest for Benidorm. Det er nemt at køre til lufthavnen med udlejningsbil. Fra Benidorm tager du motorvejen (Autopista) A-7. Tilkørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet.

Offentlig transport

Benidorm har et godt offentligt bussystem med adskillige stop i byen og forbindelser til omkringliggende byer som Altea, Alicante og Calpe. Vest for byens centrum ligger busstationen for langdistancebusser til andre europæiske lande.

Trafik og parkering

I sommermånederne er det ekstremt travlt i Benidorm, og det er svært at finde en parkeringsplads på gaden. Først når du ankommer tidligt, kan du være i stand til at finde en plads i sidegaderne til promenaden. Der er også nogle parkeringshuse, både underjordiske og overjordiske. Nogle parkeringshuse er forbeholdt hotelgæster. Der er et nyt parkeringshus i nærheden af den gamle by, men igen: jo senere du ankommer, jo sværere bliver det at finde en ledig plads. 

Hoteller

Som en af de største badebyer i Europa, er der ingen mangel på hoteller, feriecentre og lejligheder i Benidorm. Dertil kommer, at priserne er lave i sammenligning med resten af Spanien. Dette er på grund af den enorme konkurrence. Hotellerne i nærheden af Levante Beach er mest populære, efterfulgt af indkvarteringsmulighederne på Poniente Beach. Hvis du ønsker at bo længere væk fra nattelivet, er det bedre at vælge et hotel i forstaden La Cala Finestrat.

Eksterne kilder

For mere information om Benidorm, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Spanish
 • Populær bilklasse
  compact
 • Populære udlejningsfirmaer
  Centauro

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

 1. Hjem
 2. Biludlejning Spanien
 3. Biludlejning Benidorm