Billeje Sevilla

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Sevilla.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Sevilla.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Sevilla

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Sevilla
EasyTerra Biludlejning Sevilla er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.5 af 10 Antal kundebedømmelser: 9
Peter Schmitjes Atesa Sevilla Lufthavn
“Jeg vil anbefale denne sammenligningsside for biludlejning.”

“"Jeg sætter stor pris på EasyTerra's sammenligningsside for biludlejning. Velorganiseret, ingen nonsens, klar og omfattende. Jeg vil absolut anbefale sammenligningssiden for at træffe det rigtige valg. "”

26-08-2015 07:35
Matheus Van Der Veen Avis Sevilla Lufthavn
“Fremragende”

“Når du booker gennem EasyTerra får du ikke problemer i udlandet, da de forsøger at spise dig af med ekstra bilforsikringer, når du henter bilen.”

31-07-2015 04:29
Henricus Van Weert Atesa Sevilla Togstation
“Ekstremt kundevenlig og masser af valg”

“"De var yderst hjælpsomme efter vores bil tog skade; yderst kundevenlig. "”

09-02-2015 22:36

Information om Sevilla

Biludlejning Sevilla
Biludlejning Sevilla

Introduktion

Sevilla er Andalusiens hovedstad. I denne by er fortiden ikke fortabt i nutiden. I Sevilla er der mange begivenheder der fejres med stor lidenskab, f.eks. Hellig Uge (fra den katolske kirke) og en årlig romantisk messe.

Befolkning

Sevilla har ca. 700.000 indbyggere. Dette gør den til den fjerdestørste by Spanien efter Madrid, Barcelona og Valencia.

Beliggenhed

Sevilla er beliggende i det sydlige Spanien, ca. 75 km. fra Cadiz golf og Gibraltarstrædet. Floden Guadalquivir løber gennem Sevilla.

Økonomi

Sevillas økonomi afhænger i høj grad af turisme. Sevilla er kendt for dens Flamengo (dans) og for dens tyrefægtning. Sevilla har også arvet en masse kunst og arkitektur. Derudover er Sevilla kendt for dens atmosfære; dens indbyggere ved hvordan man nyder livet. Der er mange steder at gå ud samt mange tapas barer. Handel, teknologi og industri er de andre søjler der holder Sevillas økonomi, hvilken i stigende grad forbedres.

Lufthavne

Lufthavn San Pablo er Sevillas nærmeste lufthavn beliggende syv km. fra byens centrum. Foruden indlandsfly behandler lufthavnen også internationale afgange fra bl.a. London og Berlin.

Offentlig transport

Hvis du ikke har en lejebil kan du anvende byens offentlige transport. Amarillos Tours er busselskabet der dagligt tilbyder 15 busservicer mellem Sevilla lufthavn og byen. Busservicer C1 til C4 er de vigtigste at anvende i Sevilla. Disse buslinjer forbinder togstationerne, busstationerne og andre vigtige steder i byen. En enkeltbillet koster ca. 1 euro, siden Den Internationale Expo blev afholdt i Sevilla i 1992. Der er også en højfartstogforbindelse til Madrid.

Trafik og parkering

Sevilla er ikke et besværligt sted at køre i. Eftersom alting i Sevilla er dyrt er parkering af din bil det også. Først og fremmest vil hoteller kræve €10 for parkeringsfaciliteter. Parkering i centrum er også omkosteligt. Parkering Paseo de Colon er et forholdsvist billigt sted at parkere din bil, det er et underjordisk parkeringshus, der har en pris af ca. €11 for et døgn.

Hoteller

Sevilla har mange hoteller i alle prislejer. Hotellerne er bl.a. beliggende i de tre mest attraktive områder i Sevilla: Barrio de Santa Cruz, El Arrenal og El Centro. Hoteller er relativt dyre i Sevilla. I særdeleshed fra marts til juni og fra september til oktober. I løbet af de andre måneder er de billigere, selvom varmen kan være nok til at overbevise de fleste folk om at tage andre steder hen.

Eksterne kilder

For mere information om Sevilla anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Biludlejningssteder i Sevilla

EasyTerra Biludlejning Sevilla sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Sevilla, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.