Biludlejning Dubai

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Dubai.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Dubai

  1. Hjem
  2. Biludlejning Forenede Arabiske Emirater
  3. Dubai

EasyTerra Biludlejning Dubai er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 9.3 af 10 Antal kundebedømmelser: 3
Wilhelmus National Car Rental Dubai Lufthavn
“Biludlejning”

“Fremragende service.”

11-02-2015 20:11
Abel Zeilstra National Car Rental Dubai Lufthavn
“En virksomhed jeg vil anbefale”

“Hurtig ekspedition af sager, der var involveret.”

04-02-2015 15:13
Hassan El Ousrouti National Car Rental Dubai Lufthavn
“Jeg er tilfreds med EasyTerra”

“Jeg lejede en bil i Dubai og alt var godt organiseret. Næste gang vælger vi EasyTerra igen.”

06-01-2015 22:38

Information om Dubai

Biludlejning Dubai
Biludlejning Dubai

Indledning

Dubai er en af de syv Forenede Arabiske Emirater. I de seneste år har det vokset meget, som turistdestination, navnlig for korte ferie, for at shoppe, for at se den moderne arkitektur i byen Dubai, for at ride gennem ørkenen eller simpelthen for bare at slappe af på stranden.

Befolkning

Dubai har omkring en og en halv million indbyggere. Forholdet mellem mænd og kvinder er meget ujævn: Cirka 1 million mænd og en halv million kvinder. Dette skyldes den store mængde af udenlandske arbejdstagere i landet. De er for det meste mænd fra Pakistan, Indien og Bangladesh, hovedsagelig i byggebranchen.

Beliggenhed

Emiraterne er placeret i den østlige del af den arabiske halvø på den Persiske Golf. Dubai grænser op til Abu Dhabi og emiratet Sharjah. Enklaven Hatta grænser op til Oman. Byen Dubai ligger direkte ved den Persiske Golf ved mundingen af Khor Dubai, en bugt med saltvand, der løber diagonalt gennem byen. Dubai har et areal på mere end 4000 km².

Økonomi

Oprindeligt var Dubais økonomi udelukkende baseret på olieindtægter. Men da Dubais olierigdomme er ikke meget stort, blev landet nødt til at ændre kursen. Opførelsen af skyskrabere og andre moderne bygninger spiller en stor rolle for den lokale økonomi. Desuden lever emirater af handel og er et vigtigt center for finansielle ydelser. Turisme er også steget dramatisk: I 2000 blev landet besøgt af 3 millioner turister og i 2010 forventes der 10 millioner turister.

Lufthavne

Dubai international lufthavn ligger kun 4 kilometer fra byens centrum. Med en udlejningsbil kan du nå lufthavnen gennem motorvejen D-89 (også kaldet Al Maktoum vej, Lufthavns vej eller Al Khawaneej vej). I 2010 indvies der en ny lufthavn: Al Maktoum international lufthavn, 35 kilometer sydvest for byen Dubai. Den vil være den største lufthavn i verden og vil kun anvendes af udenlandske selskaber. Dubais nationale flyselskab, Emirates, fortsætter i Dubai international lufthavn.

Offentlig transport

Dubai har et fremragende netværk af busser. Der er også et netværk af natbusser: Mellem de vigtige stoppesteder kører en bus hver halve time. Der er også en undergrundslinje. En anden undergrundslinje forventes at køre i slutning af 2010, mens en tredje og fjerde er planlagt. En dejlig tur er med Abra (en færge over bugten), selv om det kun er for at se den dejlige udsigt over byen.

Trafik og parkering

Selv om Dubai investerer enorme beløb i opførelse af (motor) veje, udvidelse af vejene ikke holder op i takt med væksten i trafikken. Det anbefales ikke at køre ud i myldretiden med din udlejningsbil: Trafikken på vejene omkring Dubais by står stille. Desuden er der fire steder i Dubai, som kræver betaling af vejafgift. Dette sker automatisk. Ved returnering af din udlejningsbil, bliver vejafgiftens beløb opkrævet for dig.

Hoteller

Med den voksende øgning af turisme, er der en bred vifte af hoteller i Dubai. Nogle er ekstravagante og luksuriøse (den mest kendte og dyreste eksempel herom er Burj al-Arab), men du kan finde billigere og alligevel gode hotelværelser. Reelt findes ikke billige hoteller i Dubai.

Eksterne kilder

For mere information om Dubai, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Dubai

EasyTerra Biludlejning Dubai sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Forenede Arabiske Emirater, men i en anden by end Dubai, klik venligst igennem til Biludlejning Forenede Arabiske Emirater side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Forenede Arabiske Emirater du ønsker at leje en bil.