Billeje Santiago de Compostela

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Santiago de Compostela.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Santiago de Compostela.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Santiago de Compostela

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Santiago de Compostela
EasyTerra Biludlejning Santiago de Compostela er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Santiago de Compostela

Biludlejning Santiago de Compostela
Biludlejning Santiago de Compostela

Indledning

Santiago de Compostela er hovedstaden i den selvstyrende region af Galicien. Byens gamle centrum er fredet, som en UNESCOs Verdensarvslisten. Byen er kendt som en destination for pilgrimme, resterne af Apostlen Skt. Jakob blev opdaget dér. Den imponerende domkirke og byen Santiago blev bygget op omkring graven af Skt. Jakob. 

Befolkning

Byen har næsten 100.000 indbyggere.

Beliggenhed

Santiago de Compostela ligger på det nordvestlige Spanien, og er centralt beliggende i den selvstyrende region Galicien, cirka 30 kilometer fra Atlanterhavskysten. Byen er beliggende på en højde af 260 meter og har helt fugtige kystklima, det meste af regnen falder om vinteren.

Økonomi

Turismen er af stor betydning for den lokale økonomi, og derudover spiller landbrug og tekstilindustrien en vigtig rolle. Desuden er Santiago et center for videregående uddannelser. Infrastrukturen i Galicien er blevet kraftigt forbedret i de seneste år. Det har ført til en genoplivning af dens økonomi, Galicien er økonomisk set en af de hurtigst voksende regioner i Spanien.

Lufthavne

Lufthavnen i Santiago er beliggende øst for byen, langs N-634, i byen Lavacolla. Betydningen af Lavacolla er ‘vasketøj’ og står for stedet, hvor pilgrimme skifter deres tøj inden de træder ind i den hellige by.

Offentlig transport

Den gamle by er udelukkende tilgængelige for fodgængere, alligevel er den bedste måde at udforske Santiagos gamle bydel til fods. Du kan tage en af bybusser til at nå fjernere destinationer, som universitetet eller forstæderne. Der er 16 buslinjer, hvoraf 4 er pendlerbusser.

Trafik og parkering

Undtagen myldretiden om morgenen og om aftenen, kan du nemt køre rundt i Santiago de Compostela (især i den nye del af byen, fordi den gamle by er hovedsagelig et fodgængerområde). Byen er parat til at håndtere et stort antal turister og derfor har også nok parkeringsfaciliteter.

Der er glimrende vejforbindelser med resten af Galicien og Spanien, i de sidste par år er hovedveje i Galicien blevet kraftigt forbedret.

Hoteller

Santiago har et stort udvalg af indkvarteringer til at tilbyde. For de mest attraktive og luksuriøse ophold kan du tage til "Hotel Dos Reis Católicos", en middelalderlig pilgrimsrejse husly i nærheden af katedralen. Du vil finde billigere hoteller og kroer i nærheden af jernbanestationen.

Eksterne kilder

For mere information om Santiago de Compostela, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: 

Biludlejningssteder i Santiago de Compostela

EasyTerra Biludlejning Santiago de Compostela sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Santiago de Compostela, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.