Billeje Puerto Rico

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Puerto Rico.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Puerto Rico

 1. Hjem
 2. Biludlejning Spanien
 3. Biludlejning Gran Canaria
 4. Biludlejning Puerto Rico
EasyTerra Biludlejning Puerto Rico er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Puerto Rico

Indledning 

Puerto Rico (ikke at forveksle med landet Puerto Rico) er et specialbygget feriested til turister på Gran Canaria. Boulevarden strækker sig langs stranden. Puerto Rico er hovedsagelig et feriested for familier med børn.

Befolkning

Da Puerto Rico blev specialbygget til turister, er der få faste indbyggere: kun omkring 3.000 mennesker bor her. 

Beliggenhed 

Puerto Rico ligger på den sydvestlige kyst af Gran Canaria, for enden af motorvejen GC-1 (Autovía Las Palmas-Puerto Rico). I nærheden af byen kan du besøge charmerende steder som fiskerbyen Arguineguin og den maleriske Puerto de Mogan.

Økonomi

Feriestedet er tiltænkt turister, og så er der kun én indtægtskilde: turisme.

Lufthavne 

Gran Canaria Lufthavn ligger 50 kilometer nordøst for Playa del Inglés. Den er nemt tilgængelig med udlejningsbil, da lufthavnen ligger direkte langs hovedvejen GC-1, der strækker sig fra Puerto Rico via andre populære badebyer på den sydlige kyst til hovedstaden Las Palmas. Tilkørslen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Offentlig transport er god, både i Puerto Rico og til andre steder på Gran Canaria. Der er gode forbindelser til for eksempel Playa del Inglés og Las Palmas, Gran Canarias hovedstad.  

Trafik og parkering

I sommermånederne er der travlt i Puerto Rico, men det er en moderne by, der er tilpasset turister. Du vil ikke få problemer med at finde rundt eller finde en ledig parkeringsplads. En udlejningsbil er et ideelt transportmiddel, hvis du vil se mere end sol, hav og strand på Gran Canaria. Oplev de små landsbyer der ligger ud på landet, for eksempel Cruz de Tejeda. Husk dog, at bjergvejene er smalle og snoede. 

Hoteller

Ud over underholdningsstederne og butikker, består Puerto Rico udelukkende af hoteller, feriecentre og lejlighedskomplekser. Der er derfor et enormt udvalg af overnatningsmuligheder, men vi stadig anbefaler at booke dit hotelværelse i god tid, især i sommermånederne, da det er en af de mest populære badebyer på Gran Canaria.

Eksterne kilder

For mere information om Puerto Rico, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Hertz

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Puerto Rico, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.