Billeje Madrid Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Madrid Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Madrid Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Madrid
  4. Madrid Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.7 af 10 Antal kundebedømmelser: 3
Luuk Atesa Madrid Lufthavn
“Godt sammenligningsværktøj”

“EasyTerra er mit foretrukne værktøj til at booke en udlejningsbil i Spanien. Jeg har gjort det med succes i mange år. Jeg kan dog finde det mærkeligt, at der er en prisforskel mellem EasyTerra.nl og EasyTerra.es. Men så vælger du blot den billigste.”

05-01-2015 21:29

Lokal information om Madrid Lufthavn

Madrid Barajas lufthavn i en nøddeskal

Madrid Barajas er Spaniens største lufthavn og den vigtigste i den spanske hovedstad. Der er to andre lufthavne i Madrid (Torrejon og Cuatro Vientos) men de er mindre vigtige. Det er en travl lufthavn, der i 2004 behandlede mere end 40 millioner passagere. I 2006 blev lufthavnen udvidet med to landingsbaner, en splinterny terminal (T4) og en satellit terminal (T4S). Dette vil tillade lufthavnen at vokse til 70 millioner passagerer årligt. Disse nye terminaler er nu de vigtigste for interkontinentale afgange. Mellem T4 og T4S er der et automatisk tog der i myldretid afgår hvert andet minut. Der er en pendulbus forbindelse med de ældre terminaler.

Lufthavnen er beliggende 13 km. nordøst for Madrid og den er let at nå med bil. Der er en direkte metroforbindelse til og fra lufthavnen og der er busforbindelser fra de forskellige terminaler. Der er ingen hoteller i lufthavnen.

Madrid lufthavn har en bred vifte af forskellige butikker i alle terminalerne. Det bedste af det hele er shoppeområdet i den nye terminal T4. Der er også masser af barer, caféer og restauranter, i alt er der mere end tredive af slagsen. Lufthavnen har tre Forretningscentre. I alle terminalerne er der pengeautomater, vekslekontorservicer, der er to førstehjælpsstationer og trådløst internet er tilgængeligt adskillige steder.

I aviationsindustrien er Madrid Barajas lufthavn indikeret med forkortelserne MAD (IATA lufthavnskode) og LEMD (ICAO lufthavnskode).

Link til den officielle hjemmeside Madrid Barajas lufthavn

Andre udlejningssteder i Madrid

Ud over Madrid Lufthavn i Madrid, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Madrid: