Billeje Mahón

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Mahón.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Mahón

 1. Hjem
 2. Biludlejning Spanien
 3. Biludlejning Menorca
 4. Biludlejning Mahón
EasyTerra Biludlejning Mahón er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Mahón

Biludlejning Mahón
Biludlejning Mahón

Indledning

Mahón (på catalansk: Maó) er hovedstaden i den spanske Balearisk ø Menorca. Den gamle, befæstede del af byen ligger på en storslået og dyb naturhavn. I det attende århundrede var Menorca under den britiske regering, og det er stadig synlig ved den typiske britiske arkitektur i havnen, for eksempel det gamle toldkontor, og den såkaldte Golden Farm, hvor Admiral Nelson boede engang.

Befolkning

Næsten 30.000 mennesker bor i Mahón.

Beliggenhed

Mahón ligger på Menorcas østkyst, på en dyb fem kilometer lang bugt, som danner en naturlig havn. Naturreservatet S’Albufera des Grau ligger lige nord for Mahón.

Økonomi

Mahón er det kommercielle hjerte af Menorca. Havnen spiller en vigtig rolle i denne forbindelse. Der er færger til de andre Baleariske Øer og til det spanske fastland. Menorca er kendt for fremstillingen af smykker. Hvert år afholdes en smykke- og tilbehørsmesse, Eurobijoux, i Mahón. Øen producerer også øst, opkaldt efter hovedstaden: Queso de Mahón. Og mayonnaise blev opfundet i Mahón! Saucen blev oprindeligt kaldt Salsa mahonesa.

Lufthavne 

Menorcas lufthavn ligger sydvest for Mahón. Aeroport de Menorca er let tilgængelig med udlejningsbil. Fra byens centrum tager du Me-12.

Offentlig transport

Menorca har gode offentlige bustransport. Fra den centrale busstation i Mahón kører busserne hver time til strandene på østkysten. Der er også en busforbindelse på tværs af øen, mellem Mahón og Ciutadella på vestkysten.

Trafik og parkering

En udlejningsbil er et ideelt transportmiddel til at udforske Menorca og de afsidesliggende strande. Du skal betale for at parkere på større byernes gader, og det er forbudt at parkere ved siden af en kontinuerlig gul linje på kantstenen.

Hoteller

Mahón tilbyder flere indkvarteringsmuligheder, men de fleste hoteller og feriecentre kan findes langs strandene, for eksempel Es Grau, Platja de Punta Prima og Son Bou. Selvom Menorca er mindre travlt end Mallorca, anbefaler vi at bestille dit hotelværelse i god tid, især hvis du ønsker at besøge øen i sommermånederne. Om vinteren holder de fleste hoteller lukket.

Eksterne kilder

For mere information om Mahón, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Atesa
 • Autos Menorca
 • Avis
 • Budget
 • Clickrent
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Goldcar
 • Hertz
 • Hiper Rent a Car
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • Maggiore
 • National Car Rental
 • OK Rent a car
 • Ownerscar
 • Rhodium Car Rental
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Mahón

EasyTerra Biludlejning Mahón sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Mahón, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.