Billeje Adeje

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Adeje.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 6. juli - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Adeje

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Tenerife
  4. Biludlejning Adeje
EasyTerra Biludlejning Adeje er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Adeje

Indledning 

Adeje er en by på Tenerife, en af de Kanariske Øer. Playa de las Américas blev bygget til turister, men Adeje har nogle historiske steder af interesse, ligesom det befæstede Casa Fuerte og Iglesia de Santa Ursula. Alligevel besøger turister Adeje, overvejende fordi det er udgangspunktet for turen til Tenerifes dybeste kløft, Barranco del Infierno. Der er også et spektakulært vandland, Siam Park.

Befolkning

Byen har 43.000 indbyggere.

Beliggenhed 

Adeje ligger i den sydvestlige del af Tenerife, lige nord for Playa de las Américas. Byen ligger for enden af motorvejen TF-1 (også Autopista del Sur), som går til hovedstaden Santa Cruz de Tenerife.

Økonomi

Landbrug plejede at være den vigtigste søjle i den lokale økonomi, men denne rolle blev overtaget af turismen. I nærheden af byen finder du smukke strande på Costa Adeje.

Lufthavne 

Den største og travleste lufthavn på Tenerife, Reina Sofia Lufthavn (også Tenerife Syd Lufthavn) ligger 15 kilometer sydøst for Adeje. Det er nemt tilgængeligt med udlejningsbil via motorvej TF-1.

Offentlig transport

De grønne busser fra Transportes Interurbanos de Tenerife S.A. (TITSA), stopper ved hver by på Tenerife. Busserne er moderne og er udstyret med aircondition, og billetpriserne er lave. Alligevel er der mange stop, og turen kan derfor tage lang tid. Der er en direkte busforbindelse mellem Playa de las Américas i syd og hovedstaden i nord.

Trafik og parkering 

Især i højsæsonen kan det være svært at finde en fri parkeringsplads i Adeje eller i andre turistcentre på Tenerife. De lokale har ikke noget problem med det, da de dobbeltparkerer uden at blinke, men vi fraråder at gøre det med din udlejningsbil. Husk også på, at vejene i bjergene er meget smalle, stejle og snoede.

Hoteller

Der er ingen mangel på indkvarteringsmuligheder i og omkring Adeje. Boliger består primært af boligblokke og feriehoteller og resorts på stranden Costa Adeje. Hotellerne her er lidt dyrere end de tæt beliggende overnatningssteder, men 'mere simple', Playa de las Américas.

Eksterne kilder 

For mere information om Adeje, anbefaler vi at søge på Google, og de følgende kilder: 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
  • Avis
  • Europcar
  • Hertz

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Adeje, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.