Billeje Valladolid

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Valladolid.

Hvorfor reserverer gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Steder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
search_main.worry_free_block.title
  • search_main.worry_free_block.usp.no_worries_deductible
  • search_main.worry_free_block.usp.unlimited_mileage
  • search_main.worry_free_block.usp.top_rated_suppliers
  • search_main.worry_free_block.usp.full_full_fuel_policy

Billeje Valladolid

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Valladolid.

Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Valladolid

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Valladolid
EasyTerra Biludlejning Valladolid er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Valladolid

Introduktion

Valladolid er beliggende hvor floderne Rio Esgueva og Rio Pisuerga mødes. I fortiden var denne by centrum for den spanske renæssance. Idag er det en moderne by med en vibrerende og "nede på jorden" karakter. 

Befolkning

Talt på antallet af indbyggere er Valladolid den ellevte største by i Spanien. Byen har ca. 320.000 indbyggere. På grund af det forholdsvist høje antal studerende har byen en moderne udseende og følelse.

Beliggenhed

Valladolid er beliggende ca. 150 km. nordvest for Madrid, hvilken er beliggende omkring centrum af Spanien. Valladolid er beliggende ca. 100 km. fra grænsen med Portugal.

Økonomi

Til at begynde med er byens økonomi delvist afhængig af dens mange studerende. Universiteter og skoler giver jobs til lærer og forskelligt personale. De studerende har også en positiv impakt på byens natteliv, hvilket er kendt for dens festlige atmosfære. Foruden denne form for indkomst afhænger Valladolids økonomi i høj grad af dens industri. Handel er også meget vigtigt, f.eks. vinen der produceres i nærheden af Valladolid. Endvidere er Valladolid hovedstaden for Autonomia de Castilla y Leon, hvilket er en semi-uafhængig region af Spanien. Endeligt tiltrækker byen også turister. Moderniseringen og industrialiseringen har ikke slettet fortidens arv.

Lufthavne

Valladolid har en lufthavn: Valladolid lufthavn, der er beliggende ca. 12 km. nordvest for byen. Lufthavnen behandler indlandsfly såvel som europæiske afgange. De følgende selskaber, såvel som andre, anvender lufthavnen: Air France, Air Nostrum, Iberia, Portugalia og Ryanair.

Offentlig transport

Selvom du ikke lejede en bil vil du stadig være i stand til at bevæge dig rundt i byen. Der er regelmæssige busservicer til og fra Madrid. Rejsen varer kun 2 timer og 15 minutter. Selvfølgelig kan du også tage bussen til andre byer. Valladolid er et vigtigt jernbanecentrum, hvilket gør det let at rejse med tog til andre spanske byer. I selve byen er der et busselskab, der vil tage dig til mange steder i byen. Der er også en busservice mellem lufthavnen og byen. En enkeltbillet koster ca. 1 euro. Hvis du beslutter dig for at tage en taxa vil det koste dig omkring €15.

Trafik og parkering

I selve Valladolid er der ingen specifik rapport om trafik -og parkeringssituationen. Der er ingen rigtig højsæson, i løbet af sommeren er der mere turisme, men mindre handel og studenteraktivitet. Vintre kan være ret strenge, hvilket betyder at det kan være glat at køre.

Hoteller

Generalt set er det ikke svært at finde et hotelværelse i Valladolid. Ikke desto mindre anbefaler vi at booke på forhånd, da hotelværelser sommetider kan være sparsomme grundet bestemte (kommercielle) begivenheder.

Eksterne kilder

For mere information om Valladolid anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Biludlejningssteder i Valladolid

EasyTerra Biludlejning Valladolid sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Valladolid, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.