Biludlejning Bilbao

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Bilbao.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Bilbao

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Bilbao

EasyTerra Biludlejning Bilbao er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 9 af 10 Antal kundebedømmelser: 2
Heinsohn Atesa Bilbao Lufthavn
“Godt organiseret.”

“Jeg har lejet en bil gennem EasyTerra flere gange, og det var altid godt organiseret.”

10-03-2015 15:32
Pieter Jan Atesa Bilbao Lufthavn
“Klar og omhyggelig”

“Oktober 2014: Siden for biludlejning er meget klar, no-fault forsikringen er en billig tilføjelse til de muligheder, som det lokale biludlejningsselskab tilbyder, og senere spørgsmål til EasyTerra om en afskrivning blev også behandlet korrekt efter nogen tid.”

08-12-2014 19:36

Information om Bilbao

Biludlejning Bilbao
Biludlejning Bilbao

Introduktion

Bilbao er den økonomiske og kulturelle centrum i spansk Baskerlandet (dog ikke dens hovedstad, som er Vitoria). I de seneste år har byen oplevet en kulturel overlevelse. Frank Gehrys Guggenheim Museum, prangende design af metroen Santiago Calavatras fodgænger glasbro har givet byen et nyt skub fremad.

Befolkning

Byen selv har 360.000 indbyggere, men hele byområdet omkring floden Nervion har en befolkning på over en million. Baskerne er klart forskellige fra spaniere. De har en mere kollektiv holdning og er mindre temperamentsfulde. Hertil kommer, at de har deres eget sprog, baskisk.

Beliggenhed

Bilbao er placeret i det nordlige Spanien, vest for Pyrenæerne og ikke langt fra grænsen til Frankrig. Byen er bygget på de to banker af floden Nervion, der løber ud i Biscayabugten. På grund af sin beliggenhed er klimaet i Bilbao mildere end i resten af Spanien. Der er mere nedbør, hvilket betyder at du ikke kan være sikker på, at vejret vil være godt for solbadning. På den anden side er det omkringliggende område meget grøn.

Økonomi

Økonomien er stadig baseret på opdagelsen af jernmalm i det 15. og 16. århundreder. Dette betyder, at der er meget stålindustri, maskinfremstillings- og metalindustrien. Hertil kommer, at gummi, plastik og papir er produceret. Det er et vigtigt industrielt centrum, ikke mindst på grund af havnen i Bilbao, den tredje største i Spanien.
Desuden er der en stor grafisk industri og Bilbao er ved at udvikle sig som et centrum for højteknologisk forskning og udvikling.

Lufthavne

Lufthavnen i Bilbao ligger 12 kilometer mod nordøst for byen. Det nationale luftfartsselskab Iberia opererer fly til Madrid, Barcelona, Belgien, Frankrig og Storbritannien. Lavprisflyselskabet EasyJet flyver til London-Stansted. Bizkaibus forbinder lufthavnen til den centrale busstation i byen.
Ryanair bruger lufthavnen i Santander, vest for Bilbao. Andre lufthavne i regionen er Hondarribia (San Sebastián), Vitoria og Pamplona. Fra sidstnævnte lufthavn er der to daglige afgange til Madrid og Barcelona.

Offentlig transport

Siden 1995 har Bilbao en metro. Der er to linjer, der forbinder de to dele af byen. Der er planer om en tredje linje.
Bus nettet er fremragende, der er 30 buslinjer, herunder fem med minibusser. Sidstnævnte kører i bymidten, da store busser ikke kan komme ind der. Der er en sporvognslinje fra Atxuri station til Basurto. Sporvognen kører langs floden og stopper også ved Guggenheim Museum.

Destinationer uden for Bilbao betjenes af BizkaiBus, som vil tage dig næsten overalt i Baskerlandet.

Der er dagligt direkte togforbindelser til Chamartin Station i Madrid. Der er også tog til byerne i området (Santander, San Sebastián, Pamplona, Vitoria og Logroño). Nogle linjer i det regionale togselskab FEVE kører gennem fantastiske landskaber.

Bilbao har en direkte færgeforbindelse til Storbritannien. To gange om ugen er der en færge til Portsmouth. Havnen ligger 15 kilometer mod vest for centrum.

Trafik og parkering

Bilkørsel i Bilbao er ikke let. Byen er meget bakket og centrum består af smalle gader, hvoraf mange er envejsgader. Desuden er gaderne ofte lukket på grund af byggearbejder. Nervions bankerne er forbundet med 13 broer.

Men vi anbefaler at få en udlejningsbil til at udforske de imponerende omgivelser i Bilbao. Vejene er generelt gode til meget godt.

A8 er motorvejen langs Spaniens nordkyst. Mod syd er A68-motorvejen. Fra Miranda del Ebro, denne vej forbinder til A1 til Madrid. Bilbao ligger 397 kilometer fra den spanske hovedstad. 

Hoteller

I de senere år er mange nye hoteller blevet bygget i Bilbao, som svarer til glansen og glamour fra Guggenheim Museum. Disse glas og stål boliger er beliggende især i de såkaldte 6- distriktet (Abando). Men mange besøgende foretrækker en ældre hotel med en atmosfære, ligesom Carlton eller Lopez de Haro, hvilket betragtes som byens bedste hotel.
I Casco Viejo (den 'gamle by') er der mange billige hoteller og pensioner. Vær opmærksom på, at dette også er et støjende underholdningsområde, som kan ødelægge din fred og ro. Hoteller i badebyer mod øst (San Sebastián) og vest (Santander) er dyr.

Eksterne kilder

For mere information om Bilbao anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Bilbao

EasyTerra Biludlejning Bilbao sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Togstationer

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Bilbao, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.