Billeje Lesbos

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Lesbos.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Lesbos.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Lesbos

  1. Hjem
  2. Biludlejning Grækenland
  3. Biludlejning Lesbos
EasyTerra Biludlejning Lesbos er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.6 af 10 Antal kundebedømmelser: 7
Alice Enterprise Lesbos Lufthavn
“Reservationsændring.”

“Datoen, da jeg modtog bookingen og som jeg havde udfyldt, så ud til at være forkert. Jeg sendte en e-mail og bad om at få den rettet. Næste dag havde de allerede korrigeret det, og jeg fik en ny voucher.”

26-08-2015 17:09
Frits De Vries Enterprise Lesbos Lufthavn
“Fremragende service; flyet blev forsinket og det resulterede i en automatisk reduktion af lejeudgifterne.”

“Vi ser efter en billig, pålidelig bil. Jeg har allerede lejet en bil gennem EasyTerra flere gange og alt var altid i orden.”

10-12-2014 16:47

Information om Lesbos

Introduction

Lesbos (eller Lésvos) er den næststørste græske ø. Den er domineret af to bjergtoppe: Lepetymnos (967 meter) og Olympus (939 meter. Skal ikke forveksles med Olympus på fastlandet i Grækenland). Øen kaldes også for Mitilíni, efter dens hovedstad, af mange grækere. Den forstenede skov på Lesbos, som består af Sequoia træer, er verdensberømt. Denne skov, der ligger i den vestlige del af øen, var dækket af en lavastrøm, og nu er det et beskyttet naturområde.
Ordet 'lesbisk' stammer fra Lesbos, og det er baseret på digte af digterinde Sapfo, der gik på en uddannelsesinstitution for piger på Mitilíni. I hendes digte skrev hun lidenskabeligt om piger, men det blev aldrig bevist, at hun havde en amourøs kontakt med dem.

Befolkning

Lesbos har omkring 90.000 indbyggere, hvoraf en tredjedel bor i hovedstaden.

Beliggenhed

Lesbos er beliggende i den østlige del af Det Ægæiske Hav, lige ud for kysten af Tyrkiet. Øen Kos er beliggende syd for Lesbos, den tyrkiske by Izmir mod sydøst. Den sydlige kyst har to dybe fjorde- Geras and Kallonis.

Økonomi

Turisme spiller en vigtig rolle i den lokale økonomi. Besøgende tager primært til hovedstaden og til kystbyerne i Plomari, Molyvos og Eressos. Landbrugsproduktionen består af oliven, figner og korn. På øen er der ikke færre end 11 millioner oliventræer, der næsten dækker halvdelen af øens overflade. Oliven er forarbejdet til olivenolie. Desuden er der garverier og sæbe fabrikker.

Lufthavne

Øen Lesbos - Mytilene International Lufthavn (eller Odysseas Elytis) - er beliggende i den ekstreme sydøstlige del af øen, otte kilometer syd for hovedstaden. Der er regelmæssige rutefly til Athen, Thessaloniki, Chios og Lemnos. I løbet af sommeren er der mange internationale charterfly. Der er en busforbindelse til hovedstadens centrum.

Offentlig transport

Der er en fremragende offentlige transportsystem på Lesbos. Alle de vigtigste steder kan nås med bus. Ofte er der ingen busser midt om dagen (mellem 11 og 13:00). Uden for højsæsonen er hyppigheden reduceret betydeligt. De fleste busser afgår på regelmæssige tidspunkter fra hovedstadens centrale busstation.

Fra hovedstadens havn er der færgeforbindelser til andre øer i Det Ægæiske Hav og til Athen.

Trafik og Parkering

De større veje på øen er i god stand. Hvis du ønsker at besøge den indre ø, anbefaler vi at leje et 4-hjulstræk. Vejene, som undertiden er ikke mere end grusveje, kan være meget kurvede og snoede. Forvent altid det uventede: Mennesker, dyr og gokarts i midten af vejen.
Kør forsigtigt, fordi omstrejfende småsten kan beskadige undersiden af din udlejningsbil.

Hoteller

Lesbos er endnu ikke er decideret turiststed, men der er nogle typiske turistcentre som Molyvos i nord og Eressos i vest. Der vil du finde en lang række hoteller, bed & breakfast overnatningssteder og lejligheder. Hvis du ønsker at bo et roligt sted, er der masser af muligheder for at leje en hytte. Hytterne er ofte placeret i fjerntliggende områder, hvilket betyder, at en udlejningsbil er uundværlig. I løbet af sommeren bliver du nødt til at reservere på forhånd.

Eksterne kilder

For mere information om Lesbos, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Alle byer i Lesbos

EasyTerra Biludlejning Lesbos sammenligner priserne for biludlejning i de følgende byer: