Billeje Vigo

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Vigo.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Vigo

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Vigo
EasyTerra Biludlejning Vigo er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Vigo

Biludlejning Vigo
Biludlejning Vigo

Indledning

Vigo (udtales: Bigo) er den største by i den autonome region Galicien i det nordvestlige Spanien. Vigo er en hyggelig by, men især omgivelserne er indbydende at besøge med en udlejningsbil: Rolige landsbyer, vandløb, smuk natur og naturlige strande. Især sydvest for byen, hvor der er smukke strande: Store og temmelig opfyldte, men også hyggelige små strande på små bugter.

Ud for kysten ligger tre øer, som tilsammen kaldes Islas Cíes eller Gudernes Øer. Det er et fugleparadis, hvor dejlige vandrestier er anført. Bådservice til disse øer sejler kun om sommeren.

Befolkning

Vigo har omkring 300.000 indbyggere, men i hele byen og omgivelser bor der næsten en halv million mennesker.

Beliggenhed

Byen ligger i den sydvestlige del af regionen Galicien, nordøstlige Spanien, lige ved Atlanterhavet. Vigo har en forholdsvis beskyttet beliggenhed, hvilket gør den mere tørt end resten af den nordvestlige Spanien.

Økonomi

En stor fabrik fra Citroën-Peugeot ligger i Vigo. Havnen er også vigtig: Den er den største fiskerihavn i verden, hvor en af de største fiskeproducenter (Pescanova) er beliggende. Desuden er havnen i Vigo en omladning af containere og en del er reserveret til cruiseskibe.

Lufthavne

Vigo-Peinador International Lufthavn ligger cirka 10 kilometer øst for byen. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: Den ligger lige ved siden af AP-9 (frakørslen 157). Ruten til lufthavnen er tydeligt angivet. Du vil være i lufthavnen på 10 minutter fra Vigos centrum.

Offentlig transport

Byen har god offentlig transport: Der er ikke mindre end 43 buslinjer, der forbinder alle dele af Vigo. Busserne kører fra 06:00 til omkring 23:00.

Der er også færgeforbindelser til Cangas og Moaña, og om sommermånederne til Cíes Øer.

Trafik og parkering

Vigo er en temmelig travl by. Det er bedst at undgå at køre i byens centrum. Der er forskellige parkeringspladser og steder i og omkring centrummet. Du kan mageligt parkere din bil for at udforske resten af byen til fods.

For at udforske de smukke omgivelser, har en udlejningsbil afgørende betydning, fordi den smukkeste natur og landsbyer findes på steder uden offentlig transport.

Hoteller

Vigo har et stort udbud af hoteller. Du vil ikke få problemer med at finde værelser, uanset om du er på udkig efter et billigt pensionat eller luksuriøst hotel. Sydvest for byen er der et par campingpladser. Hvis du tager til Vigo i højsæsonen, anbefales det at bestille din overnatning i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Vigo, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Vigo

EasyTerra Biludlejning Vigo sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Lufthavne

Togstationer

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Vigo, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.