Billeje Jerez de la Frontera

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Jerez de la Frontera.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Jerez de la Frontera

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Jerez de la Frontera
EasyTerra Biludlejning Jerez de la Frontera er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Jerez de la Frontera

Biludlejning Jerez de la Frontera
Biludlejning Jerez de la Frontera

Introduktion

Jerez de la Frontera (der også bruges til at blive kaldt Xerez) er verdensberømt som fødestedet for sherry. Det er den eneste region, hvor denne drikkevare er tilladt at blive fremstillet. Frontera betyder 'grænse', en betegnelse, der daterer sig tilbage til det tidspunkt, hvor byen var omgivet af den mauriske (arabisk) del af Spanien. Ud over at være fødestedet for sherry, er Jerez også et centrum for den traditionelle flamenco.

Befolkning

Byen har næsten 200.000 indbyggere. Mange mennesker har bevirket med deres rødder på den lokale kultur: Romerne, maurerne, jøderne og kristne.

Beliggenhed

Byen ligger i det sydlige Spanien i den vestlige del af den selvstyrende region Andalusien. Det omkringliggende område er en slette: Deltaet i Guadalquivir-floden, der løber ud i Atlanterhavet i nordvest for byen. Den vigtigste havn i Cadiz er beliggende i sydvest for Jerez.

Økonomi

Byens økonomi er baseret på regionens vinavl og selvfølgelig især druerne, som sherry og brandy er lavet af. Hertil kommer, at handel og turisme spiller en vigtig rolle. Byen Jerez er opsat på at tiltrække mere 'ren industri', i hvilken forbindelse den har udviklet en Business & Research Park. Byrådet håber at tiltrække virksomheder, der er involveret i højteknologisk forskning og udvikling.

Lufthavne

Den internationale lufthavn Aeropuerto de Jerez ligger 10 kilometer mod nord for byen. Siden lavprisflyselskaber begyndte at bruge denne lufthavn, er antallet af passagerer steget til over en million. Denne lufthavn er også placeret gunstigt for byer som Cadiz og Sevilla og selv for Costa del Sol (der kan nås med en udlejningsbil på omkring 90 minutter). Der er også indenlandske flyvninger fra og til Jerez Lufthavn, for eksempel til Madrid, De Kanariske Øer og Mallorca.
Lufthavnen er nem at nå fra A4-motorvejen (frakørsel Jerez Nord). Der er busser fra lufthavnen til Jerez, Cadiz og badehotellet i El Puerto de Santa Maria.

Offentlig transport

Nær bymidten er der kombineret tog og busstation på Plaza de la Estacion (Station Plads). Herfra er der ikke kun bybusser, men også tog og busser til strandene langs Cadiz Bugt. Populære strande er Al Puerto de Santa Maria og Chipiona. I løbet af sommeren er stranden La Puntilla frekventeret især af befolkningen i Jerez.

Der er tog til blandt andre steder Sevilla og Granada og til og fra alle andre destinationer i Spanien.

Trafik og parkering

Jerez centrum er lettere at udforske til fods end til i bil. Omkring centrum er der mange parkeringspladser, de fleste under jorden. Uden for centrum er bilkørsel ikke svært, selv om du har brug for at holde et par ting i tankerne. For én ting, vejskilte ikke altid er opdateret til dags dato. Når en ny vej er bygget, de gamle skilte ikke altid fjernes. Hertil kommer, at spanske bilister ikke er kendt for deres tålmodighed. Også når en person blinker hans eller hendes forlygter, betyder det ikke 'efter dig', men 'klar eller ej, her kommer jeg'.

De største byer i Andalusien er forbundet med gode motorveje. De er betalingsveje, for eksempel vejen fra Jerez til Sevilla, hvilket vil koste dig 4 euro.

Bøder for trafik og parkering krænkelser er høj i Spanien. At være en udlænding betyder, at du skal betale på stedet.

Hoteller

Jerez er et populært turistmål for både spaniere og udlændinge. Det betyder, at der er en bred vifte af hoteller til rådighed (i alt over 4.000 senge) i alle prisklasser, herunder et par 5 stjernede hoteller. Som sædvanlig ligger de mest smukke og hyggelige hoteller i den gamle bymidte, hvor du også kan finde de fleste af de billige indkvarteringer.

Eksterne kilder

For mere information om Jerez de la Frontera, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Jerez de la Frontera

EasyTerra Biludlejning Jerez de la Frontera sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Jerez de la Frontera, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.